drapanakis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Εχω ενα κουτι απο εναν παλιο υπολογιστη που ειχα , pentium 4. Θελω να στησω εναν ryzen υπολογιστη. Μπορω να χρησιμοποιησω το παλιο κουτι η πρεπει να παρω καινουργιο ;
Sheogorath Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, drapanakis είπε Εχω ενα κουτι απο εναν παλιο υπολογιστη που ειχα , pentium 4. Θελω να στησω εναν ryzen υπολογιστη. Μπορω να χρησιμοποιησω το παλιο κουτι η πρεπει να παρω καινουργιο ; Μπορείς ναι. Τροφοδοτικό αλλάζεις σίγουρα. Κουτί αγοράζεις και με 25 ευρώ πάντως.
drapanakis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Εννοειται για το τροφοδοτικο. Μου ειπαν οτι δε θα ταιριαζουν οι βιδες στις νεες μητρικες.
Sheogorath Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 40 λεπτά πριν, drapanakis είπε Εννοειται για το τροφοδοτικο. Μου ειπαν οτι δε θα ταιριαζουν οι βιδες στις νεες μητρικες. Μλκιες σου ειπαν. Μην τους εμπιστευτείς ξανά. Αν χωράει η μητρική, μπαίνει. Απο το 1998 τις ίδιες τρύπες έχουν. 3
drapanakis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Εχει μπροστα 2 θυρες usb 1 Αλλαζουν αυτα να βαλω usb 3 ; Θελω μαλλον και ενα καινουργιο ανεμιστηρακι πισω.
Sheogorath Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, drapanakis είπε Εχει μπροστα 2 θυρες usb 1 Αλλαζουν αυτα να βαλω usb 3 ; Θελω μαλλον και ενα καινουργιο ανεμιστηρακι πισω. Όχι εύκολα. Μπορείς να βάλεις 5.25 panel αλλά μετά ειναι ηλίθιο να μην πάρεις κουτί. Δώσε 25 ευρώ και ησυχασες.
dalain Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 θα συμφωνησω και εγω....παρε ενα κουτακι να εισαι κυριος! παντως και στο παλιο θα ταιριαξει η μητρικη.
kormos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 23 ώρες πριν, drapanakis είπε Εχω ενα κουτι απο εναν παλιο υπολογιστη που ειχα , pentium 4. Θελω να στησω εναν ryzen υπολογιστη. Μπορω να χρησιμοποιησω το παλιο κουτι η πρεπει να παρω καινουργιο ; + όσα αναφέρθηκαν το κόστος πλέον για νέα κουτιά είναι πολύ χαμηλό. Επίσης αν υπολογίσω με βάση τα γραφόμενα σου, λογικά το κουτί θα είναι «σιδερένιο» και πιθανόν υψηλότερες θερμοκρασίες σε σχέση με τα νέα κουτιά που τα περισσότερα είναι από αλουμίνιο...
Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 16 ώρες πριν, kormos είπε + όσα αναφέρθηκαν το κόστος πλέον για νέα κουτιά είναι πολύ χαμηλό. Επίσης αν υπολογίσω με βάση τα γραφόμενα σου, λογικά το κουτί θα είναι «σιδερένιο» και πιθανόν υψηλότερες θερμοκρασίες σε σχέση με τα νέα κουτιά που τα περισσότερα είναι από αλουμίνιο... Τα περισσότερα σιδερένια είναι ακόμα απλά τα παλιότερα δεν έχουν της ευκολίες από τα νεώτερα κουτιά στο θέμα τώρα αν δεν μιλάμε για κάποιο pc εταιρίας Dell, hp κτλ που δουλεύουν "δικό" τους hardware /τροφοδοτικα θα μπορέσεις να βάλεις εκεί το νέο σύστημα, αλλά είναι κρίμα όπως αναφέρθηκε να πάρεις τόσο παλιό κουτί (εκτός αν μιλάμε για κάποιο project με αρκετές μετατροπές στο κουτί σε βάθος χρόνου) περιληπτικά τα παλιότερα κουτιά θα έχεις κακό airflow (ανεβασμένες θερμοκρασίες), πολύ πιθανό θα έχεις θέμα με κάρτα γραφικών αν πάρεις κάποια πιο μεγάλη, καθόλου προοπτικές για cable management, περιορισμός μέγιστου μεγέθους ψυκτρας αν αποφασίσεις στο μέλλον να πας σε after market, κατά 99%τοποθεηηση τροφοδοτικού επάνω, ελάχιστες θέσεις για ανεμηστηρες (ίσως και μόνο μια μοναδική στο πίσω μέρος του κουτιού που και αυτή να είναι για 80-92μμ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα