Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, makridis είπε

Τσέκαρε το Huawei GT τότε! 2 βδομάδες αυτονομία με μέτρηση παλμών ή κοντά στο μήνα χωρίς! Αλλά δεν έχει τις smartwatch δυνατότητες του Apple Watch. Κατά τα αλλά το βρίσκω εξαιρετικό.

αυτο εχω.... smartband ειναι δεν είναι smartwatch.... δυστιχος........

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά ευκολίες παρέχουν τα smartwatch. Αρκετές φορές βρίσκομαι στην ανάγκη να τσεκάρω κλήσεις, μηνύματα, ειδοποιήσεις χωρίς να θέλω ή να μπορώ να δω το smartphone. Το γεγονός ότι δεν καταλαβαίνουμε ή δεν μας ενδιαφέρει εμάς το smartwatch και πιστεύουμε ότι το ίδιο ισχύει και για τους άλλους, είναι γενίκευση ατυχής. Το μεγάλο πρόβλημα των smartwatch είναι η αυτονομία τους και είναι σοβαρό. Είναι κουραστικό να το βγάζεις κάθε βράδυ για να το φορτίσεις. Πάντως πιστεύω με την εξέλιξη τα smartwatch θα ανέβουν αρκετά.

• Like 3
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Istros είπε

Όπως το είπες παλι καλά.Απο 74% που είχε το 2015 και από το 67% το 2017.θα μπορούσε να είναι χειροτερα

Παλι τα ιδια.. Δειχνεις πως δεν αντιλαμβανεσαι πως λειτουργει η αγορα. Ειναι δεδομενο οτι το μεριδιο της Apple θα μειωθει σε καθε κατηγορια αφου πουλάει μονο στο premium κομμάτι και κάθε κατηγορία αποτελείται στην πλειονότητα της απο φθηνοτερες επιλογες. Θες να σου κάνω μια προβλέψη; Θα μειωθει με τα χρονια και στα smartwatches κατω απο 25% τουλάχιστον (και πιο κατω μάλλον) οπως ακριβως γινεται και στα smartphone και στα PC. Ακόμα και στα tablet που ξερουμε οτι παίζει μπάλα μονη της το μεριδιο ειναι γυρω στο 25%. Δεν ψάχνουν ολοι να αγοράσουν απο την υψηλη κατηγορια..

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η έρευνα περιλαμβάνει και τα fitness trackers. Αν τα βγάλετε αυτά (που είναι και διαφορετική κατηγορία) και υπολογίσετε μόνον τα smartwatch η apple έχει κάπου 80 και η samsung το υπόλοιπο 20%. 

Σαν κάτοχος του series 3 για πάνω από ένα έτος έχω να πω ότι είναι ωραίο gadget  αλλά έχει πολλά ψωμιά ακόμη η κατηγορία. 

Επεξ/σία από gianniskks
  • Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά προτιμώ το galaxy watch και σε εμφάνιση και σε θέματα λειτουργιών. 

Αυτό βέβαια δεν ακυρώνει την αδιαμφισβήτητη ποιότητα του a.w

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mε 170 ευρώ το Gear S3 είναι μια εξαιρετική επιλογή που συνδυάζει ποιότητα,λειτουργικότητα και 

Ολα τα καλούδια των smartwatch  ρολογιών σε ένα από τα καλύτερα Πακετα....

με ένα πέρασμα από το αντίστοιχο νήμα σε γειτονικό forum μπορεί ο καθένας να βγάλει τα συμπέρασμα του...

Τι είπατε Apple watch?.... παραλληλογραμμο smart watch με θέματα στρογγυλου ρολογιού......με μπαταρία μιας μέρας και μόνο 300+....😂😂😂😂😂

Επεξ/σία από anergos13
  • Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Choulio είπε

Παλι τα ιδια.. Δειχνεις πως δεν αντιλαμβανεσαι πως λειτουργει η αγορα. Ειναι δεδομενο οτι το μεριδιο της Apple θα μειωθει σε καθε κατηγορια αφου πουλάει μονο στο premium κομμάτι και κάθε κατηγορία αποτελείται στην πλειονότητα της απο φθηνοτερες επιλογες. Θες να σου κάνω μια προβλέψη; Θα μειωθει με τα χρονια και στα smartwatches κατω απο 25% τουλάχιστον (και πιο κατω μάλλον) οπως ακριβως γινεται και στα smartphone και στα PC. Ακόμα και στα tablet που ξερουμε οτι παίζει μπάλα μονη της το μεριδιο ειναι γυρω στο 25%. Δεν ψάχνουν ολοι να αγοράσουν απο την υψηλη κατηγορια..

Στο κάτω από το 25% συμφωνώ

Δημοσ.

Μόνο εγώ έχω το LG Urbane? Έχουν περάσει 4 χρόνια και πάλι φόρτιση θέλει κάθε 2-3 μέρα.

Γενικα είμαι πολύ ικανοποιημένος σε αυτό το διάστημα αγόρασα και αλλά smartwatch με σκοπό να το αντικαταστήσω αλλά κανένα δεν αποδείχθηκε τόσο καλό.

Εχει πολύ καλό premium σχεδιασμό, δεν ενοχλεί στο χέρι και έχει κερδίσει πολλά βλεματατα τα τελευταία χρόνια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Istros είπε

Δηλαδή μειώνονται οι premium χρήστες?

Οχι δεν μειώνονται οι ιδιοι αλλα το ποσοστό τους. Πολυ απλα οι αρχικοι χρήστες δεν ειναι το μεσο κοινό. Ειναι γκατζετάκηδες ή εστω κόσμος που ειναι διατέθημένος να δωσει ενα σεβαστο ποσο για να δοκιμάσει μια νεα τεχνολογια/προιον. Οταν η κατηγορια εξισορροπήσει και η τεχνολογια γινει πρισσοτερο προσβάσιμη και μπουν στο παιχνιδι κι αλλοι παίχτες που δίνουν και φθηνότερες αλλα οχι κακες επιλογες τοτε θα υιοθετηθει σαν αγορα απο τον μέσο χρήστη. Ετσι λειτουργουν αυτες οι αγορες smartphone/tablet/laptop κλπ

Επεξ/σία από Choulio
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, makridis είπε

Αν κάποιος θέλει “smart watch” το Apple Watch είναι μονόδρομος. Αν κάποιος θέλει απλώς fitness tracker υπάρχουν πολλές επιλογές. Από τα στατιστικά όμως φαίνεται ότι ο κόσμος θέλει smartwatch και εκεί η Apple τα έχει καταφέρει καλύτερα από όλους.

Withings  βασικά

2 ώρες πριν, laradoomed123 είπε

Μα και δω τους γλεντάει;; Φαντάζομαι στα καθαρά κέρδη στη συγκεκριμένη κατηγορία το ποσοστό της θα ναι κάτι του στυλ 98% της συνολικής πίτας..

Εεεε καθαρά? εννοείς αν βγάλουμε το marketing συμπεριλαμβανομένου του υπόλοιπου οικοσυστήματος.

Ένα Apple Watch 300 ευρώ, είναι 250 εξόδα, από την κατασκευή μέχρι τον άσχετο πωλητή του istorm...

Το withings που θα το πάρουν λιγότεροι, λόγω λιγότερης διαφήμισης, σημείων διανομής, εξόδων supply chain, κάνει 150 ευρώ, με ίδιο ή και μεγαλύτερο κέρδος για τη Withings ανά μονάδα....

Μάντεψε ποιο δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα, λόγω διαφήμισης, και ποιο έχει μπαταρία φυσιολογική που κρατάει μήνες...

Τα δεδομένα απλά δείχνουν πως η πλειοψηφία παίρνει ό,τι της μαρκετάρουν. Και μην αρχίσουμε να λέμε για user experience στην 1,5 ιντσα, γιατί τότε εγώ θα ρωτήσω πότε θα ξαναβγεί το SE, που μου αρέσει.

Γρήγορα και συνοπτικά ή παίρνεις κάτι χρηστικό επειδή σου αρέσει ή παίρνεις κάθε 2 χρόνια κάτι νέο επειδή στο μαρκετάρανε.

Επεξ/σία από Yiannis87
  • Like 2
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Choulio είπε

Οχι δεν μειώνονται οι ιδιοι αλλα το ποσοστό τους. Πολυ απλα οι αρχικοι χρήστες δεν ειναι το μεσο κοινό. Ειναι γκατζετάκηδες ή εστω κόσμος που ειναι διατέθημένος να δωσει ενα σεβαστο ποσο για να δοκιμάσει μια νεα τεχνολογια/προιον. Οταν η κατηγορια εξισορροπήσει και η τεχνολογια γινει πρισσοτερο προσβάσιμη και μπουν στο παιχνιδι κι αλλοι παίχτες που δίνουν και φθηνότερες αλλα οχι κακες επιλογες τοτε θα υιοθετηθει σαν αγορα απο τον μέσο χρήστη. Ετσι λειτουργουν αυτες οι αγορες smartphone/tablet/laptop κλπ

Εδώ μου σβήνουν τα σχόλια τι να σου απαντήσω?Δεν είναι θέμα premium αλλά ανταγωνισμού.Εχουν μπει και άλλοι παίχτες στην αγορά με αξιόλογες συσκευές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...