Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα το πρωί περασα μια βόλτα από τον Κωτσόβολο και είδα ότι έχει σε προσφορά τους αφυγραντήρες της juro pro. Συγκεκριμένα, έχει τον diamond 25l και τον πιο καινούριο perla 25l και τους δυο στα 209€. Πρόκειται για γνωστή μάρκα και για πολύ καλά μηχανήματα που τα έχει αγοράσει αρκετός κόσμος στην Ελλάδα. Μέχρι τώρα οι τιμές για τα συγκεκριμένα μοντέλα κυμαίνονταν στα 250-300€.

https://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/afigranthres/196000-juro pro-perla-25lt

Επεξ/σία από emmanuel5
Δημοσ.

Επειδή το κοιτάω για αγορα αφυγραντήρα, ποιος ο λόγος να παρει κάποιος ατόν και όχι τον

https://www.skroutz.gr/s/12641395/Inventor-EVA-II-PRO-EP3-WiFi-20L.html

και με 5 χρόνια εγγύηση οι inventor?

Ρωτάω επειδή δεν ξερω, αλλά η 5ετής εγγύση μου αρέσει.

Αν ξέρει κάποιος πιο ειδικός ας μας πει.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στον Juro Prο η αντίστοιχη εγγύηση είναι 10χρόνια για τον συμπιεστή (Panasonic) και 5 χρόνια για τα υπόλοιπα μέρη. Οι λόγοι πολλοί και διάφοροι για να πάρεις τον Juro Pro Perla. Έναν θα πω, ότι είναι τουλάχιστον 25% καλύτερος σε απόδοση αφύγρανσης. Πλέον βοηθάει πολύ και η τιμή.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Δημοσ.

Το service ποιο είναι... να πλένουν τα φίλτρα; :lol:

image.png.8eae0b7ffedf98c9e0420f6c94ae23fe.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπαρχει κανενα service. Δεν ειναι κλιματιστικο. Καποια κλιματιστικα το εχουν αυτο για την 5ετη εγγυηση.

η τιμη αλλα και το προϊον ειναι πολυ καλα. Μπραβο TS

Επεξ/σία από Zerg13
Επισκέπτης
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Δεν υπαρχει κανενα service. Δεν ειναι κλιματιστικο. Καποια κλιματιστικα το εχουν αυτο για την 5ετη εγγυηση.

η τιμη αλλα και το προϊον ειναι πολυ καλα. Μπραβο TS

Το αναφέρει κριτική στο skroutz... ως ετήσιο χαράτσι, για να μη χάσεις την εγγύηση! Όποιος θέλει ας στείλει μήνυμα στη Μαγνητική ΑΕ για το τι ισχύει, ώστε να μας λυθεί η απορία.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nikosmile είπε

Το αναφέρει κριτική στο skroutz... ως ετήσιο χαράτσι, για να μη χάσεις την εγγύηση! Όποιος θέλει ας στείλει μήνυμα στη Μαγνητική ΑΕ για το τι ισχύει, ώστε να μας λυθεί η απορία.

Στην σελιδα της αντιπροσωπειας μας ενδιαφερει τι γραφει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μονο που ξερω ειναι οτι για να εχεις την εκτεταμενη εγγυηση πρεπει σε συντομο διαστημα να καταχωρησεις την συσκευη σου online. Αλλιως χανεις το προνομιο.

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.

Έχω τον diamond. Στο έγγραφο μέσα γράφει πως ο αγοραστής έχει υποχρέωση να κάνει μια ετήσια συντήρηση σε εξουσιοδοτημένο service. Ωστόσο στους όρους της εγγύησης δεν αναγράφει κάτι τέτοιο κάτι που σημαίνει ότι είναι στην διακριτική ευχέρεια του αγοραστή. 

Επίσης, θέλει μια απλά αίτηση online για την ενεργοποίηση. Εγώ είχα βάλει την προαιρετική εγγύηση του κωτσου (20€) και σε βάθος 5ετιας αν δεν κάνω λάθος έχει αντικατάσταση συσκευής 3 φορες, κατι που δεν γινεται απο την αντ/πεια (Μόνο επισκευη). Το αναφερει ρητα στην εγγυηση. 

Γενικά ευχαριστημένος είμαι. Αν και δεν έχω παρά πολύ υγρασία στην περιοχή μου (πλαγιά βουνου) κάνει δουλειά. Τον λειτουργώ σε ένα διαμέρισμα 70τμ. Μπορεί να στεγνώσει και ρούχα. 

Τον είχα πάρει 250.

Δημοσ.
Στις 2/3/2019 στις 1:41 ΜΜ, jaguar13 είπε

Επειδή το κοιτάω για αγορα αφυγραντήρα, ποιος ο λόγος να παρει κάποιος ατόν και όχι τον

https://www.skroutz.gr/s/12641395/Inventor-EVA-II-PRO-EP3-WiFi-20L.html

και με 5 χρόνια εγγύηση οι inventor?

Ρωτάω επειδή δεν ξερω, αλλά η 5ετής εγγύση μου αρέσει.

Αν ξέρει κάποιος πιο ειδικός ας μας πει.

Τον συγκεκριμένο (inventor) τον έχω πάρει στους γονείς μου έχει απόκλιση 5% προς τα κάτω  ο μετρητής υγρασίας του

πχ εκεί που βλέπετε στον αφυγραντήρα  υγρασία 60 η πραγματική είναι 65,

θέλετε να τον ρυθμίσετε 60% πρέπει να τον βάλετε 55% αν τον βάλετε 60 θα έχετε 65 πραγματική υγρασία στο σπίτι 

μετρημένο με 2 διαφορετικά όργανα μέτρησης 

Το είχα διαβάσει στο αμαζον  κριτική παλαιότερα άλλα περίμενα να το είχαν φτιάξει μετά από κάνα χρόνο

Τον πήρα πριν 10 μέρες από κωτσοβολο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...