Angels1212 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Ωραια ευχαριστώ πολυ για την καθοδήγηση πιστεύω μέσα στον επόμενο μήνα να βρω την άκρη μέχρι τότε θα προσέχω.κι να έχω το κεφάλι μ υσηχο...όσο το να φτιάξω κομμάτι κομμάτι ένα μηχανάκι πχ Από αυτό τώρα πως τους βγάζεις πινακίδες; Γτ ένας φίλος μ το έφτιαξε κομμάτι κομμάτι και πηρε άδεια κυκλοφορίας Βασικά αν δεν βρω ακρει θα το φτιάξω κομμάτι κομμάτι οπωσδήποτε θέλω και θα παω να ζητήσω άδεια στην εσχάτη περίπτωση οπωσδήποτε κάνουν τα παιδιά της ηληκειας μ εδώ
andrapos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Φίλε το να πάρεις άδεια φτιάχνοντας μηχανάκι από ανταλλακτικά αποκλείεται.Αυτο που κάνουν είναι να αγοράζουν άδεια και πινακίδες από κάνα τρακαρισμένο και τα βάζουν πάνω στο μηχανάκι που φτιάχνουν.Και αυτό είναι παρανομο και μπορεί να μπλέξεις.Αδεια και πινακίδες δεν βγαίνουν έτσι για πλάκα σε ότι όχημα φτιάξεις εσύ από μόνος σου.Και μην σκέφτεσαι μόνο ότι επειδή μένεις σε χωριό δεν σε γράφει η αστυνομία.Αν έρθω εγώ βόλτα στο χωριό σου(δεν εννοώ εγώ προσωπικά,ο καθένας..)και με τρακάρεις έχεις ιδέα τι μπορεί να γίνει;Τα παιδιά της ηλικίας σου καλά θα κάνουν να μάθουν να γράφουν πρώτα και μετά να ψάχνουν για μηχανάκια. 1
Μάκαρος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 17 ώρες πριν, Angels1212 είπε Ωραια ευχαριστώ πολυ για την καθοδήγηση πιστεύω μέσα στον επόμενο μήνα να βρω την άκρη μέχρι τότε θα προσέχω.κι να έχω το κεφάλι μ υσηχο...όσο το να φτιάξω κομμάτι κομμάτι ένα μηχανάκι πχ Από αυτό τώρα πως τους βγάζεις πινακίδες; Γτ ένας φίλος μ το έφτιαξε κομμάτι κομμάτι και πηρε άδεια κυκλοφορίας Βασικά αν δεν βρω ακρει θα το φτιάξω κομμάτι κομμάτι οπωσδήποτε θέλω και θα παω να ζητήσω άδεια στην εσχάτη περίπτωση οπωσδήποτε κάνουν τα παιδιά της ηληκειας μ εδώ Αυτα που γραφεις δεν ισχυουν πουθενα. Πιο πιθανο ειναι να βγεις μπλεγμενος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα