Προς το περιεχόμενο

(Mirrorless) Nikon 1 J5 Kit 10-30mm F/3.5-5.6 VR – White 199euro ΤΕΛΟΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρα πολυ καλη τιμη απο εδω (aa-digitalphoto.gr)

Τις τιμες (440++euro) στο skroutz δεν τις θεωρω αντιπροσωπευτικες αλλα πιστευω οτι η συγκεκριμενη φωτογραφικη κατω απο 300 ειναι προσφορα...στα 200euro μου φανηκε λαθος αλλα μου εστειλαν αριθμο αποστολης...παραγγελια χτες βραδυ...

Ημουν σε αναζητηση φωτογραφικης μηχανης και το σκεφτομουν για την Α5100...τα 350 ομως ηταν πολλα για εμενα...στα 200 την J5 ουτε που το σκεφτηκα...

ΤΕΛΟΣ

Επεξ/σία από matrixxx
αφαιρεση συνδεσμου
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι εχεις δικιο...οταν δοκιμασα το link συνεχισε να την δειχνει σε αποθεμα...ας κλειδωθει ή να διαγραφει μην θεωρηθει διαφημιση...

Επεξ/σία από skoulas
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, skoulas είπε

Θα ενημερωσω...

Ενημερωσε αν παραλαβεις. Ειναι πολυ καλη για να μην πω αψογη  περιπτωση στα 200, επομενη τιμη που την εχω βρει σημερα ειναι στα 299.

Ο συνδεσμος εχει φυγει για αποφυγη κλικς-διαφημισης οπως ειπες και εσυ νωριτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για 200 ευρώ καλά είναι. Για 300 με τόσο μικρό αισθητήρα δεν ξέρω αν άξιζε οταν με ελαχιστα χρηματα διαφορά βρισκεις (πλέον μονο στο σκρουτζ) την α5100.

Επεξ/σία από Antretng
Δημοσ.

Ακομη και στα 300 αξίζει για καποιον που θέλει αξιοπρεπέστατη φορητή μηχανούλα, με πολύ καλό αυτόματο φόκους που θα την εχει σχεδόν πάντα μαζί, χειμώνα καλοκαίρι, σαν point and shoot. Και χωρις να μπλεξει με μτχ. Ουτε να αγοράζει/κουβαλάει ειδικά τσαντάκια/σακίδια, απλα σε μία τσέπη.

Ιδανική για νέα οικογένεια, παππούδες για τα εγγονια κλπ. χωρις manual ή καλλιτεχνικές απαιτήσεις.

Για την κυνήγι της low budget φωτογραφικής τελειότητας σε πορτραίτα, νυχτερινά η πρόσφατη προσφορά της sony με τους μπαμπάτσικους φακούς APS-C ήταν καλύτερη επιλογή. Με το ανάλογο βαρος, όγκο, δυσχρηστία.

Δημοσ.

Επαναφερω το θεμα για να ενημερωσω για την εξελιξη...

Συνοψιζοντας:

Παραγγελια Σαββατο ξημερωματα...Σαββατο πρωι μου στελνουν αριθμο για αποστολη με γενικη ταχυδρομικη ο οποιος ΔΕΝ δουλεψε ποτε (εκει λεω παμε για ακυρωση)... Σημερα το πρωι με παιρνουν τηλεφωνο απο γενικη ταχυδρομικη και μου φερνουν τη φωτογραφικη...σχετικα καλα συσκευασμενη και οπως ολα δειχνουν καινουργια...

Στο κουτι ΔΕΝ υπηρχε καποια ταινια ασφαλειας αλλα απ'οτι ειδα  και σε unboxing ετσι ειναι η συγκεκριμενη...τα παντα φαινονταν καθαρα και καινουργια...εβγαλα και φωτογραφια και ανεβαζοντας την στο σχετικο site μου εδειξε Νο1...

Αρα μιλαμε για καινουργια Nikon J5 στα 199euro...

Τωρα ειμαι σε αναζητηση "περιφερειακων"...καρτα μνημης,μπαταρια,καμια θηκη...και σιγα σιγα θα ξεκινησω να ασχολουμε...

• Like 5
  • Moderators
Δημοσ.

Μεγεια σου!

Καποιοι θα παρηγγειλαν (δεν ειναι τυχαιο που εξαφανιστηκε μετα την αναρτηση εδω) αλλα ως συνηθως δεν θα το πουν ετσι δεν θα εχουμε και ενημερωση για το αν παρελαβαν ή οχι και πόσοι.

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, skoulas είπε

Επαναφερω το θεμα για να ενημερωσω για την εξελιξη...

Συνοψιζοντας:

Παραγγελια Σαββατο ξημερωματα...Σαββατο πρωι μου στελνουν αριθμο για αποστολη με γενικη ταχυδρομικη ο οποιος ΔΕΝ δουλεψε ποτε (εκει λεω παμε για ακυρωση)... Σημερα το πρωι με παιρνουν τηλεφωνο απο γενικη ταχυδρομικη και μου φερνουν τη φωτογραφικη...σχετικα καλα συσκευασμενη και οπως ολα δειχνουν καινουργια...

Στο κουτι ΔΕΝ υπηρχε καποια ταινια ασφαλειας αλλα απ'οτι ειδα  και σε unboxing ετσι ειναι η συγκεκριμενη...τα παντα φαινονταν καθαρα και καινουργια...εβγαλα και φωτογραφια και ανεβαζοντας την στο σχετικο site μου εδειξε Νο1...

Αρα μιλαμε για καινουργια Nikon J5 στα 199euro...

Τωρα ειμαι σε αναζητηση "περιφερειακων"...καρτα μνημης,μπαταρια,καμια θηκη...και σιγα σιγα θα ξεκινησω να ασχολουμε...

Τώρα δε ξέρω άμα θεωρείται εκτός τοπικ, εγώ θα το βάλω εδώ τη συμβουλή μου για όσους την πήραν:

Ψάξε στο ebay για nikon 1 smart adapter (AF/EXP chip), ένα ρώσικος seller τα έχει, κάνα 40-70ρι πάνε + ΦΠΑ. Δες τι mounts υπάρχουν διαθέσιμα και διάλεξε κάποιο που να σου δίνει συμβατότητα με τα παρακάτω:  2 budget φακούς, ένα prime με κάτω από f2.0 και κάνα zoom, ~ 60-200mm equivalent (2.7 crop factor εχει, οπότε ένας 50mm είναι 135mm) που να είναι συμβατά με το mount. Όταν λέω budget, εννοώ *budget*, κάτω από €250, παίζουν κάτι φακοί από CCTV με 40ρια για να καταλάβεις. Και τελείωσες.

Η κάμερα είναι γαμάτη αλλά έχει μικρό σένσορα και το kit lens με 3.5 τέρμα ανοιχτό δε βοηθάει.Θα θες να τραβάς φωτογραφίες μέσα στο σπίτι και θα αναγκάζεσαι να ανεβάζεις το iso στο Θεό για να μπορείς να τραβήξεις χωρίς τρίποδο οπότε θα φαίνονται οι φωτογραφίες χειρότερες από κινητό. 

Ούτε να το σκεφτείς να επενδύσεις σε εγγενείς φακούς, δεν αξίζει. Ο FT1 adapter για να κοτσάρεις Nikkor F πάει €280, συγκριτικά με τα 40-70 του Ρώσου. Και σε περίπτωση που δε το κατάλαβες, η Nikon με το που κοτσάρεις non nikkor 1 φακό απενεργοποιεί focus από τη μηχανή, live preview κτλ κτλ. Εξού και θες "smart adapter" ή τα 300 του FT1.

• Like 1
Δημοσ.

Con_stantine σε ευχαριστω πολυ για τις προτασεις/συμβουλες σου...οι προηγουμενες φωτογραφικες μου ηταν μια Kodak easyshare c143 και μια Nikon Coolpix L27 και εβγαζα,στο auto, τους γιους μου μεσα στο σπιτι...οποτε καταλαβαινεις οτι η ενασχοληση μου με το "αθλημα" ειναι σαν να λεω οτι ειμαι ποδοσφαιριστης αλλα παιζω PES και Fifa...

Η αληθεια ειναι οτι μερικες φωτογραφιες που εβγαλα (στο auto) μεσα στο σπιτι μου φανηκαν σκοτεινες (παρα το flash)...παρ'ολα αυτα,στα ματια μου,εμοιαζαν πιο φυσικες απο το αποτελεσμα που εβλεπα με τις αλλες 2 φωτογραφικες...Η μεταβαση που εκανα ηταν σαν να πηγα απο ποδηλατο σε αυτοκινητο...οποτε ενα βημα τη φορα...ας μαθω πρωτα να "εκμεταλευομαι" τις δυνατοτητες που εχει και αν δεν με καλυπτουν ξεκιναω και με τα extra...(ουτε καρτα μνημης δεν ειχα και βρηκα μια ξεχασμενη 4Gb...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...