Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Εχω εδώ και περίπου 2 χρόνια ενα xiaomi mi band 2 το οποιο με εχει καλύψει σε όλα όσα ήθελα. Μέτρηση βηματων, ύπνου, αφύπνιση με δόνηση και που και που καρδιακοί παλμοι. Δυστυχώς τους εδώ και μήνες η οθόνη εχει χάσει μεγάλο μέτος από την φωτεινότητα της. Πλεον είναι αδύνατο να δεί καποιος την ώρα στο φώς της ημέρας. Ακομα και μεσα στο σπίτι τα γραμματα φαίνονται αχνα. Στο σκοτάδι είναι όλα οκ :P

Ψάχνω λοιπον ένα band με αντιστοιχες λειτουργίες και (εφόσον είναι δυνατόν) μεγαλύτερη καπως οθόνη. Εχω δεί το mi band 3 αλλα φοβάμαι μην ξεκινήσει να κανει και η δική του οθόνη τα ίδια. Καταλαβαίνω βέβαια ότι από μία συσκευή των 20€ δεν περιμένεις πολλα και δεν είναι δυσκολη η αλλαγή της αλλα.... αλλο να χαλασει και αλλο να υπολειτουργεί.

Διαθετω μεχρι 50€ και η αλήθεια είναι ότι γλυκοκοιτάω το Honor band 4 αλλα είμαι ανοιχτός σε προτάσεις. Η παραγγελία μπορεί να γίνει από ελλαδα ή από Κίνα. Δεν βιαζομαι.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Στο 2 εμενα πεφτει η φωτειναδα σε φως οταν ειναι δυνατο to fox,  η πεσμενη η μπαταρια. Δεν με νοιαζει γιατι τα βλεπω μεσω εφαρμογης στο κινητο. Για μερα εχω και το bip....απολυτα ευχαριστημενος δεν θελω κατι ποιο σοφιστικε.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε

Στο 2 εμενα πεφτει η φωτειναδα σε φως οταν ειναι δυνατο to fox,  η πεσμενη η μπαταρια. Δεν με νοιαζει γιατι τα βλεπω μεσω εφαρμογης στο κινητο. Για μερα εχω και το bip....απολυτα ευχαριστημενος δεν θελω κατι ποιο σοφιστικε.

fox????

Όχι εμένα είναι χαμηλή η φωτεινότητα ανεξαρτήτα από την μπαταρία. Βέβαια η μπαταρία κρατάει τρελά αλλα.... το θέλω και σαν ρολόι. Πχ τώρα είναι στο 41% και είναι 38 μερες από την τελευταια φόρτιση

Δημοσ.
4 ώρες πριν, fingolfingr είπε

fox????

Όχι εμένα είναι χαμηλή η φωτεινότητα ανεξαρτήτα από την μπαταρία. Βέβαια η μπαταρία κρατάει τρελά αλλα.... το θέλω και σαν ρολόι. Πχ τώρα είναι στο 41% και είναι 38 μερες από την τελευταια φόρτιση

Fox=φως κατα λεξικο πληκτρολογιου....σορρυ ξεφυγε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...