paylidis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Το qasqai είτε το παλιο είτε το «καινουργιο» είναι σαν αγροτικό της περασμένης δεκαετίας. Μην πετάξεις 27000 σε αυτό. Εφόσον είσαι vag μείνε στο vag έχει εξαιρετικά μοντέλα suv να επιλέξεις σε αυτά τα λεφτά. 3
dimchor Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, dimchor είπε Δεν το έχω δει ποτέ από έξω, θα βγάλω φωτογραφίες και θα σου στείλω (μου φαίνεται περίεργο όμως αυτό που λες, είναι ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο με διαφορετικό εξοπλισμό, πώς γίνεται να μην ταιριάζουν;) ΥΓ: Ευχαριστώ Λοιπόν στέλνω: 1. μικρά Μόλις τώρα, dimchor είπε Λοιπόν στέλνω: 1. μικρά 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Θα αντικαταστήσουν τις λάμπες αλογονου με led. Δεν υπάρχει περιπτωση να αλλάξουν ολόκληρο το φανάρι με led ιδίως όταν το ζευγάρι ξεκινάει από 2000€ σαν ανταλλακτικό Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης
dimchor Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, dimchor είπε Δεν το έχω δει ποτέ από έξω, θα βγάλω φωτογραφίες και θα σου στείλω (μου φαίνεται περίεργο όμως αυτό που λες, είναι ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο με διαφορετικό εξοπλισμό, πώς γίνεται να μην ταιριάζουν;) ΥΓ: Ευχαριστώ 1 λεπτό πριν, dimchor είπε Το ημέρας είναι ούτως η άλλως led. Το πορείας έχει μπει επίσης led. Το μεγάλο ίσως να μην είναι αν κρίνω από την απόχρωση (αν και ενδέχεται να μην είναι ουτε και στις ακριβότερες εκδόσεις, ψάξτο). Αν κινείσαι παντως κυρίως μέσα στην πόλη όπως εγώ τα μεγάλα φώτα δουλεύουν το 10% του χρόνου, όποτε είναι επουσιώδη. Από τα χαρακτηριστικά των μεγαλύτερων εκδόσεων το μόνο ουσιώδες κατα τη γνώμη μου είναι το αυτόματο φρενάρισμα, απλά δε νομίζω ότι αξίζει να πληρώσεις τόσα παραπάνω χρήματα για αυτό, γιατί μπαίνεις σε άλλη κατηγορία και η επιλογή δυσκολεύει κι άλλο. 1
Nickokin Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 14 ώρες πριν, dimchor είπε Πείστηκα από μια εξαιρετική προσφορά που μου έκανε ο έμπορος (Nissan Georgoulias, στην Αθήνα) τόσο στον τρόπο πληρωμής όσο και σε εξοπλισμό (μου έδωσε στο Accenta δώρο αισθητήρες παρκαρίσματος, φώτα led και μεμβράνες παραθύρων). Πόσο σου κόστισε τελικά αν επιτρέπεται? Γιατί τα δώρα αν υπολογίσουμε κάνα 50€ τους αισθητήρες μαζί με τα περαστικά κάνα 50€ τα φώτα μπορεί και λιγότερο διότι 99% είναι κινέζικα , και κάνα 150€ τις μεβράνες φτάνουνε στα 250€ άντε 300€ στις 22000+ που πρέπει να σου κόστισε το αμάξι δεν τα θεωρώ και φοβερά δώρα καλύτερα να σου έκανε έκπτωση 300€ και να πήγαινες κάπου εσύ να τα περνούσες με καλύτερα επώνυμα....
konpat Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Από ότι βλέπω δεν σου άλλαξε όλο το φανάρι με αυτό της πιο μεγάλης έκδοσης γιατί σ' εκείνα το led στα φώτα ημέρας σχηματίζει μια μεγάλη γραμμή στο πάνω μέρος του φαναριού. Πάντως σε κάθε περίπτωση είναι πολύ ωραίο αμάξι και πήρες την καλύτερη έκδοση . Για αυτά που προσφέρουν οι άλλες εκδόσεις δεν άξιζε να δώσεις παραπάνω χρήματα . Σ' ευχαριστώ για τις φωτογραφίες. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2019 από konpat 1
Nickokin Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, konpat είπε Από ότι βλέπω δεν σου άλλαξε όλο το φανάρι με αυτό της πιο μεγάλης έκδοσης γιατί σ' εκείνα το led στα φώτα ημέρας σχηματίζει μια μεγάλη γραμμή στο πάνω μέρος του φαναριού. Λαμπτήρες led του έβαλε μόνο στην μεσαία σκάλα , τουλάχιστον ας έβαζε και στην μεγάλη, το κόστος είναι μηδαμινό για λάμπες ιδίως κινεζικές , για ένα καλύτερο και πιο όμορφο τελικό αποτέλεσμα.....
dimchor Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Nickokin είπε Πόσο σου κόστισε τελικά αν επιτρέπεται? Γιατί τα δώρα αν υπολογίσουμε κάνα 50€ τους αισθητήρες μαζί με τα περαστικά κάνα 50€ τα φώτα μπορεί και λιγότερο διότι 99% είναι κινέζικα , και κάνα 150€ τις μεβράνες φτάνουνε στα 250€ άντε 300€ στις 22000+ που πρέπει να σου κόστισε το αμάξι δεν τα θεωρώ και φοβερά δώρα καλύτερα να σου έκανε έκπτωση 300€ και να πήγαινες κάπου εσύ να τα περνούσες με καλύτερα επώνυμα.... Nickokin: Κάπου κάτω από 22. Να σου πω την αλήθεια τα «δωρα» δεν έπαιξαν τόσο ρόλο στην απόφασή μου (για να καταλάβεις τις μεμβράνες δεν τις έβαλα καν) όσο ο τρόπος πληρωμής (και η ποιότητα του αυτοκινήτου εννοείται) konpat: Ναι έχεις δίκιο. Φαντάζομαι δεν θα συνέφερε να αλλαχθεί όλο το φανάρι (αν και σίγουρα γίνεται). Όντως η έκδοση Acenta έχει το καλύτερο value for money, η Energy στερείται ουσιώδη πράγματα, ενώ οι άλλες δυο ξεφεύγουν. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2019 από dimchor 1
Silverboy74 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Ενδιαφέρομαι και γω για το 1.3 βενζίνη με 140 ps. Πως θα μαθουμε ρε παιδιά για την πραγματική του καταναλωση?
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 8 λεπτά πριν, Silverboy74 είπε Ενδιαφέρομαι και γω για το 1.3 βενζίνη με 140 ps. Πως θα μαθουμε ρε παιδιά για την πραγματική του καταναλωση? https://www.spritmonitor.de/en/overview/33-Nissan/986-Qashqai.html?constyear_s=2018&power_s=140&power_e=140&powerunit=2
anestis_top Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Γειά και χαρά παιδιά, μετά απο καιρό. Μετά απο επιπλέον ψάξιμο, σκέψη και διαλογισμό 😜 σήμερα εκανα την παραγγελία. Αποφάσισα για Qashqai N-Connecta στο μολυβί χρώμα με τον 1.3 140HP. Έχει αυτό το διάστημα 600€ έκπτωση όποτε μαζί με τα έξοδα για χρώμα και ταξινόμηση, μου βγήκε στα 26.300€ Απο δώρα πήρα συναγερμό και τα 3 πρώτα σέρβις δώρο. 7.000km, 15.000km, 30.000km Οσο για τις λάμπες, επιβεβαιωμένα μετά απο επικοινωνία μου με την Nissan Θεοδωράκης, δεν μπορείς να βάλεις του Techna. Μόνο λυχνίες Led μπορείς να βάλεις λόγο διαφοράς στον εγκέφαλο. Οσο για τον κινητήρα, οδήγησα σε Test Drive και τον 1.5 Diesel και τον 1.3 βενζίνης. Ο 1.5 καθόλου κακός. Αθόρυβος, οικονομικός και σχετικά ροπάτος. Ο 1.3 όμως, πήρε τον παραπάνω πόντο στην συνολική απόδοσή του, η ροπή σε όλο το φάσμα στροφών και η γενική του ομαλότητα στην οδήγηση. Συν της άλλης, με επηρέασε και ο ντόρος με το μέλλον των πετρελαιοκίνητων στην Ευρώπη. Μπορεί κακός να με επηρέασε αλλα δεν παύει να τρέχει ως ζήτημα στο μυαλό μου. (Long Story. Αν σας άρεσε ο 1.5 και κάνετε χιλιόμετρα προτιμήστε τον άφοβα. Είναι πραγματικά καλός κινητήρας) Στην συνολική του εικόνα σαν όχημα. Προσωπικά δεν βρήκα ψεγάδι. Πολύ καλό στον δρόμο, πατάει μια χαρά και αμα χρειαστεί να μπει φορτσάτα σε στροφή, θα μπει άφοβα. Πολύ καλη μόνωση καμπίνας, και η ποιότητα εσωτερικά δεν απουσιάζει. Το ήχοσυστημα τελικά με ένα σετάρισμα στο Equalizer έρχετε σε πολύ καλό ακουστικό επίπεδο. Σε 8 εργάσιμες μου είπαν πως θα το έχω. 🙏🙏🙏 Μόλις το παραλάβω θα σας ανεβάσω και φωτογραφίες. Υ.Γ. 31 χρονών γάιδαρος και έχω χαρά 8χρονου που του πήραν το αγαπημένο του παιχνίδι. 😁😁😁 Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές και τις προτάσεις. Επανέρχομαι για τις φωτογραφίες. 4
swstost Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 44 minutes ago, anestis_top said: 31 χρονών γάιδαρος και έχω χαρά 8χρονου που του πήραν το αγαπημένο του παιχνίδι. 😁😁😁 Οι άντρες είναι πάντα παιδιά, το μόνο που αλλάζει είναι η αξία των παιχνιδιών μας 😎😁 9
dimchor Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Με προσεκτική οδήγηση μπορείς να το κρατήσεις μεταξύ 6 και 7 lt/100km, ίσως και κάτω από 6 (Μιλάμε για μέσο όρο πάντα, γιατί σαν στιγμιαία κατανάλωση μπορείς να δεις και κάτω από 3). Επειδή όμως ο κινητήρας είναι προκλητικά γρήγορος και όλο και κάπου θα ξεφύγεις, κάπου ανάμεσα στα 9 είναι πιο ρεαλιστικό. Τα παραπάνω αφορούν οδήγηση σε συνδυασμό πόλης και εθνικής. 1
bakosm Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Το έχασα λίγο το νήμα αλλά τεσπα μιας και κάνετε συζήτηση ο κάθε ένας θα πει ότι θέλει και πάλι θα καταλήξει όμως ότι το qashqai είναι πιο vfm και ότι όπως λέει πιο πάνω ένας φίλος θα πάρεις περισσότερο αμάξι από ότι δίνεις σε λεφτά. Και δλδ αν το qashqai μοιάζει με αγροτικό το tiguan τι να πει που μοιάζει με golf 10ετιας;α και είπαμε ε και λαδάκι στο πορτ μπαγκαζ ποτέ δεν ξέρεις.. Όσον αφορά για την κουδουνίστρα που είπε άλλος φίλος, οκ δεν έχει την καλύτερη συναρμογή είπαμε έχει καλά πλαστικά με λίγο όμως χεράκι γι εται ότι πιο υσυχο υπάρχει.. Και το tiguan και η X1 τρίζει... Απλά τα έχεις πληρώσει και πολυ παραπάνω. Στις 22/5/2019 στις 1:00 ΠΜ, anestis_top είπε Γειά και χαρά παιδιά, μετά απο καιρό. Μετά απο επιπλέον ψάξιμο, σκέψη και διαλογισμό 😜 σήμερα εκανα την παραγγελία. Αποφάσισα για Qashqai N-Connecta στο μολυβί χρώμα με τον 1.3 140HP. Έχει αυτό το διάστημα 600€ έκπτωση όποτε μαζί με τα έξοδα για χρώμα και ταξινόμηση, μου βγήκε στα 26.300€ Απο δώρα πήρα συναγερμό και τα 3 πρώτα σέρβις δώρο. 7.000km, 15.000km, 30.000km Οσο για τις λάμπες, επιβεβαιωμένα μετά απο επικοινωνία μου με την Nissan Θεοδωράκης, δεν μπορείς να βάλεις του Techna. Μόνο λυχνίες Led μπορείς να βάλεις λόγο διαφοράς στον εγκέφαλο. Οσο για τον κινητήρα, οδήγησα σε Test Drive και τον 1.5 Diesel και τον 1.3 βενζίνης. Ο 1.5 καθόλου κακός. Αθόρυβος, οικονομικός και σχετικά ροπάτος. Ο 1.3 όμως, πήρε τον παραπάνω πόντο στην συνολική απόδοσή του, η ροπή σε όλο το φάσμα στροφών και η γενική του ομαλότητα στην οδήγηση. Συν της άλλης, με επηρέασε και ο ντόρος με το μέλλον των πετρελαιοκίνητων στην Ευρώπη. Μπορεί κακός να με επηρέασε αλλα δεν παύει να τρέχει ως ζήτημα στο μυαλό μου. (Long Story. Αν σας άρεσε ο 1.5 και κάνετε χιλιόμετρα προτιμήστε τον άφοβα. Είναι πραγματικά καλός κινητήρας) Στην συνολική του εικόνα σαν όχημα. Προσωπικά δεν βρήκα ψεγάδι. Πολύ καλό στον δρόμο, πατάει μια χαρά και αμα χρειαστεί να μπει φορτσάτα σε στροφή, θα μπει άφοβα. Πολύ καλη μόνωση καμπίνας, και η ποιότητα εσωτερικά δεν απουσιάζει. Το ήχοσυστημα τελικά με ένα σετάρισμα στο Equalizer έρχετε σε πολύ καλό ακουστικό επίπεδο. Σε 8 εργάσιμες μου είπαν πως θα το έχω. 🙏🙏🙏 Μόλις το παραλάβω θα σας ανεβάσω και φωτογραφίες. Υ.Γ. 31 χρονών γάιδαρος και έχω χαρά 8χρονου που του πήραν το αγαπημένο του παιχνίδι. 😁😁😁 Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές και τις προτάσεις. Επανέρχομαι για τις φωτογραφίες. Κάνε και μια αναζήτηση στον γουγλι σύλλογος φίλων qashqai j11 και έλα στην παρέα για ότι άλλες απορίες έχεις μαν μου για το θέμα αλλιώς τα λέμε και εδώ. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2019 από bakosm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα