Camal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Με παρόμοια κριτήρια αναζήτησης περιμένω να βγει το Skoda Kamiq. Βενζίνη (1.5 / 150ps) + Φυσικό αέριο + Ηλεκτρική υποβοήθηση πίσω Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από Camal
sargus Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 @amagawd δεν είναι ακριβή τα στοιχεία που παρέθεσες αλλά δεν έχει και νόημα/βαριέμαι να ψάχνω λεπτομέρειες να ποστάρω πίσω. Αλλά υποθέτω δε διαφωνείς στην ουσία του σχολίου μου έτσι; Άλλωστε είναι απλή φυσική!
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sargus είπε δεν είναι ακριβή τα στοιχεία που παρέθεσες Εγώ έβαλα links .. περιμένω να κάνεις το ίδιο για να τα αντικρούσεις. Και δεν είναι μόνο φυσική αλλά και τεχνολογία Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης
anestis_top Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δεν είναι τοσο τραγικά τα πραματα με το SUV το οδήγησα αρκετη ωρα και καταλαβα πολλα από την εμπειρία μου μαζί του. Κατανάλωση άψογη, ροπάτο μοτέρ. Τα φρενα του ειδικά αμα τα χαϊδέψεις λίγο παραπάνω κοκαλωνεις, και λογο λόγο του ημιάκαμπτου αξωνα πίσω εχει την αξιοπρέπεια του στις στροφές. Σήμερα ανακάλυψα πως ούτε φως στον χώρο αποσκευών έχει το QQ.🤯🤯🤯...WTF Nissan? Γιατι; Ακόμη και αυτό το θεωρείς τοσο περίσσιο; Η κοστίζει πολύ το καλώδιο με το φωτάκι.Hyundai accent του 2000 και έχουν ενα φωτάκι να βλέπεις στα σκοταδια τι στο καλό έχεις μπροστα σου. Απλά για την πληθώρα της συζήτησης μιας και πιάσαμε κάθε λογής κακό ανέφερα και αυτό.😛😛😛
bakosm Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ψημένος είσαι όμως έτοιμος χαχα αντε βάρα το αν σου αρέσει ντε. Και εγώ σαν κάτοχος είδες από τα αρνητικά άρχισα,προσπάθησα να βρω τουλάχιστον γιατί τα θετικά είναι πολύ περισσότερα η έκδοση που σκέφτεσαι να πάρεις να ξέρεις είναι υπερπλήρες και αν μένεις Αθήνα οι 4 κάμερες θα σε ενθουσιάσουν καθώς κάνουν το παρκάρισμα σε οποιοδήποτε σημείο παιχνίδι. Βρε συ ποιος στα λεε αυτά; το δικό μου έχει λαμπάκι λοιπόν στον χώρο αποσκευων, εκτός αν εννοείς ότι έχει μόνο ένα στην μια πλευρά και όχι δύο. Έχει όμως..Βαράς και ένα led φωτακι για την άλλη μερια από Ali express και γινεται μέρα πίσω. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από bakosm
lary7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, anestis_top είπε Δεν είναι τοσο τραγικά τα πραματα με το SUV το οδήγησα αρκετη ωρα και καταλαβα πολλα από την εμπειρία μου μαζί του. Κατανάλωση άψογη, ροπάτο μοτέρ. Τα φρενα του ειδικά αμα τα χαϊδέψεις λίγο παραπάνω κοκαλωνεις, και λογο λόγο του ημιάκαμπτου αξωνα πίσω εχει την αξιοπρέπεια του στις στροφές. Σήμερα ανακάλυψα πως ούτε φως στον χώρο αποσκευών έχει το QQ.🤯🤯🤯...WTF Nissan? Γιατι; Ακόμη και αυτό το θεωρείς τοσο περίσσιο; Η κοστίζει πολύ το καλώδιο με το φωτάκι.Hyundai accent του 2000 και έχουν ενα φωτάκι να βλέπεις στα σκοταδια τι στο καλό έχεις μπροστα σου. Απλά για την πληθώρα της συζήτησης μιας και πιάσαμε κάθε λογής κακό ανέφερα και αυτό.😛😛😛 Εμα χωρίς φωτάκι θα έπρεπε να το είχες ήδη απορρίψει. Θα έχεις τα πράγματα του παιδιού μεσα, θα θες να πάρεις κάτι και θα κουτουλας στα τυφλα χωρις φωτακι. Εμένα η Golfαρα μου εχει φωτάκι και είναι του 2004, απαράδεκτο η Nissan το 2019 να κάνει τέτοιες τσιγκουνιές(βέβαια στο δικό μου επειδή είναι vw κάηκε το φως, και για να το αλλάξεις πρέπει να αλλάξεις ολόκληρο τον μηχανισμό κλειδαριάς γιατί παίρνει από εκεί ρεύμα, οπότε είμαι πλέων στα τυφλά.....) 1
bakosm Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Παιδιά... Σόρι ε αλλά... Έχει φωτάκι στο πορτ μπαγκαζ το QQ. Φίλε με το γκολφ, χτύπα Κινέζο πλαφονιερα λεντ να γινει κατάσταση
anestis_top Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Παιδιά ζητώ συγνώμη για το λάθος post. Όντως εχει φωτάκι. Απλά το σημείο που ειναι δεν φαίνεται στα Review που βλέπω (εχω σαρώσει οτι βίντεο υπάρχει) 😛😛😛. Εντάξει τωρα που έχει φωτακι θα το πάρω 😂😂😂. @lary7 πόσο θεούλης είσαι ρε φίλε που έβαλες μικρά γράμματα στο αρνητικό κομμάτι της Golfαρας σου Με έκανες και γέλασα πραγματικά. Κοίτα για Golf του 2004 σίγουρα παίζουν πολλά μεταχειρισμένα ανταλλακτικά. Ψάξου να δεις. Αλλιώς Jumbo αδελφέ και πάρε φωτάκι ντουλάπας που το πατάς και ανάβει. Εχει και αυτοκόλλητο πίσω και το βάζεις οπου θες. Κι εγω στο Qashqai αυτό θα έβαζα αν δεν ειχε όντως 😱🤯🤪. Όπως και να χει παιδιά σας ευχαριστώ όλους ξεχωριστά για την ανταπόκριση. Δεν περίμενα να προχωρήσει τόσο αυτό το θέμα. Εννοείτε πώς μόλις πάρω τελική απόφαση (που σχεδόν την πήρα) θα σας ενημερώσω... και θα ανεβάσω και φώτο με το νέο όχημα.
alexinhogr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Ο ημιάκαμπτος άξονας είναι είναι πιο φτηνός κ κερδίζεις χώρο για πορτμπαγκάζ, ο πολλαπλών συνδέσμων είναι ότι ότι καλύτερο κυκλοφορεί, απλά έχει μεγαλύτερο κοστολογιο 2
dimchor Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 2/3/2019 στις 9:32 ΠΜ, anestis_top είπε Καλησπέρα στην παρέα από Ηράκλειο Κρήτης. Είμαι σχεδόν αποφασισμένος για να προχωρήσω σε αγορά του Qashqai N-Connecta 1.3 με τους 140 ίππους αλλά έχω κάποιες απορίες που με κρατάνε πίσω για την αγορά αυτή. Πρώτη φορά κοιτάζω για Nissan και για Crossover. Έρχομαι από VAG κύκλο και δεν έχω άποψη για το συγκεκριμένο αμάξι. Το μόνο που ξέρω είναι πως έχει ανώτερη αξιοπιστία σε σχέση με τα VAG γκρουπ, μεταπωλητική αξία και το Service Σαν όχημα και οδήγηση στο Test Drive που έκανα πραγματικά με εντυπωσίασε. Σαν παροχές όμως (εξτρά) οχι και τόσο για τα χρήματα που ζητάει (27.300€). 1) Τα μπροστά φώτα του αυτοκινήτου δεν είναι LED αλλά με κλασική λυχνία με κίτρινο φως. Ρώτησα αν μπορώ να προσθέσω τα Led φώτα του Techna και μου είπαν πως το μόνο που μπορώ να βάλω έξτρα είναι γυάλινη οροφή και ράγες οροφής που δεν με ενδιαφέρουν. Αλλιώς για να έχω Led φώτα πρέπει να πάω στην Techna έκδοση η οποία βγαίνει πολύ τσιμπημένη για την τσέπη μου. Ρώτησα λοιπόν αν μπορώ αφού το πάρω να αλλάξω τις λυχνίες σε led στο συνεργείο. Και μου είπαν πως μόνο απλές λυχνίες μπορω να βάλω με την μόνη λύση να μου βάλουν αυτές που βγάζουν (σχετικά) λευκό φως καθώς τα φώτα έχουν εγκέφαλο για την αυτόματη αλλαγή από μεγάλη σε μικρή σκάλα. Οπότε αν βάλω άλλες λυχνίες δεν θα μπορεί ο εγκέφαλος να τις αναγνωρίσει. (Πάνω κάτω αυτά κατάλαβα). 2) Δεν έχει αεραγωγούς για τους πίσω επιβάτες. Ούτε πίσω από τον τεμπέλη ούτε κάτω απο τα μπροστινά καθίσματα τουλάχιστον για τα πόδια. Οπως με τα φανάρια έτσι και στους αεραγωγούς τα έχει μόνο η Techna+ έκδοση. 3)Δίνει μόνο 6 αερόσακους 4)Το ηχοσύστημα του μου φάνηκε κάπως φτωχό σε ήχο. (Επηρεασμένος κάπως από την εμπειρία μου με τα VAG). Και δίνω τόση βάση καθώς στις περισσότερες εταιρείες αυτά υπάρχουν ως βασικά στοιχεία τα τελευταία χρόνια. Και επίσης νιώθω πολύ περιορισμό απο την Nissan μην επιτρέποντας την προσθήκη εξτρά σε κάποια έκδοση με την μόνη επιλογή που έχεις ειναι να πας στην ακριβότερη έκδοση. Ίσως με πείτε υπερβολικό αλλά είναι πράματα που θα ηθελα σε ένα αμάξι 27.000€ του 2019. Θα πήγαινα στο νέο Seat Leon FR (αλλη κατηγορία βέβαια) οπου με 22.000€ όλα αυτά στα δίνει στον στάνταρ εξοπλισμό συν γυάλινη ανοιγμένη οροφή, αλλά λόγο των δρόμων μας, το Leon θα είναι κάρο. Επίσης θα γίνω και πατέρας στα κοντά οπότε θέλω λίγο καλύτερους χώρους. Και εννοείτε όπως είπα και πριν σκέφτομαι και την αξιοπιστία γι'αυτό και δεν πάω στο Ateca. Τουλάχιστον με τα φώτα ξέρετε κάποια λύση; Θεωρείτε πως πρέπει να αψηφισω αυτά τα μικρά αρνητικά και να προχωρήσω στην αγορά; Αξίζει ουσιαστικά να δώσω 5.000 ευρώ παραπάνω (από το Leon) λόγο της αξιοπιστίας και της SUV ιδιότητας του παρά τα λιγότερα εξτρά; Είμαι όλος αυτιά καθώς το λάτρεψα το όχημα στο μάτι. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά και συγγνώμη αν ζάλισα με το μεγάλο κείμενο. Καλησπέρα. Εγώ απέκτησα το συγκεκριμένο αμάξι πριν 3 μήνες οπότε είπα να σου γράψω. Κατ’ αρχήν ουτε εγώ είχα το qashqai αρχικά στις επιλογές μου, έκλινα περισσότερο προς το Karoq. Πείστηκα από μια εξαιρετική προσφορά που μου έκανε ο έμπορος (Nissan Georgoulias, στην Αθήνα) τόσο στον τρόπο πληρωμής όσο και σε εξοπλισμό (μου έδωσε στο Accenta δώρο αισθητήρες παρκαρίσματος, φώτα led και μεμβράνες παραθύρων). Όποτε αν υπολογίσεις το αναβαθμισμένο infotainment system (που έχει apple car play, κάμερα οπισθοπορείας, Bluetooth κλπ) δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να πας για το N-Connecta. Ευτυχώς άλλαξα τελευταία στιγμή γνώμη και για τον κινητήρα και αντί για τον diesel πήρα τον βενζινοκίνητο 1,3 των 140 ίππων, που είναι προϊόν συνεργασίας Nissan-Renault-Mercedes και έως τώρα τον φόραγε μόνο η Α Class. Είναι από τους πλέον σύγχρονους κινητήρες της αγοράς και είναι μακραν ο γρηγορότερος της κατηγορίας, ακόμα και από τον 1,5 tsi του Karoq με ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση (5,7 λέει η Nissan, αλλά το ρεαλιστικό είναι γύρω μεταξύ 6,5 και 7,7 που είναι και πάλι πολύ καλά). Επίσης ομολογώ πως έμεινα έκπληκτος από την ποιότητα κατασκευής του αυτοκινήτου, καθ ότι δεν ήμουν ποτέ γιαπωνεζοφιλος (αν και βέβαια το αμάξι σχεδιαστηκε και κατασκευάζεται στη Μ. Βρετανία) καθώς και την ποιότητα κύλισης και την ηχομόνωση (τα είχα δει αυτά σε ξένα τεστ και τα επιβεβιαωσα στο πρώτο ταξίδι που πήγα). Το μόνο «μείον» ίσως ο χώρος αποσκευών (είχα 550 στο προηγούμενο αυτοκίνητο μου και το qashqai έχει 430 lt) αν και είναι πολύ πρακτικός κι εκμεταλλεύσιμος (κι έβαλα και τα σκυλια μου μια χαρά τελικά). Εν ολίγοις η Nissan έκανε ο,τι χρειαζόταν για να διατηρήσει το αυτοκίνητο ανταγωνιστικό (κινητήρας, infotainment, εσωτερικό) . Τελος η τιμή μεταπώλησης είναι από τις καλύτερες της κατηγορίας (πολύ πάνω από skoda και Seat). Εν ολίγοις διαπραγματευσου μια αντίστοιχα προσφορα εξοπλισμού με τον έμπορο σου (ή ανέβα Αθήνα) και πάρε το Accenta. Με 21,500 περίπου παίρνεις too much car for your money. Ελπίζω να βοήθησα. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2019 από dimchor 2
konpat Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, dimchor είπε Καλησπέρα. Εγώ απέκτησα το συγκεκριμένο αμάξι πριν 3 μήνες οπότε είπα να σου γράψω. Κατ’ αρχήν ουτε εγώ είχα το qashqai αρχικά στις επιλογές μου, έκλινα περισσότερο προς το Karoq. Πείστηκα από μια εξαιρετική προσφορά που μου έκανε ο έμπορος (Nissan Georgoulias, στην Αθήνα) τόσο στον τρόπο πληρωμής όσο και σε εξοπλισμό (μου έδωσε στο Accenta δώρο αισθητήρες παρκαρίσματος, φώτα led και μεμβράνες παραθύρων). Όποτε αν υπολογίσεις το αναβαθμισμένο infotainment system (που έχει apple car play, κάμερα οπισθοπορείας, Bluetooth κλπ) δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να πας για το Techna. Ευτυχώς άλλαξα τελευταία στιγμή γνώμη και για τον κινητήρα και αντί για τον diesel πήρα τον βενζινοκίνητο 1,3 των 140 ίππων, που είναι προϊόν συνεργασίας Nissan-Renault-Mercedes και έως τώρα τον φόραγε μόνο η Α Class. Είναι από τους πλέον σύγχρονους κινητήρες της αγοράς και είναι μακραν ο γρηγορότερος της κατηγορίας, ακόμα και από τον 1,5 tsi του Karoq με ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση (5,7 λέει η Nissan, αλλά το ρεαλιστικό είναι γύρω μεταξύ 6,5 και 7,7 που είναι και πάλι πολύ καλά). Επίσης ομολογώ πως έμεινα έκπληκτος από την ποιότητα κατασκευής του αυτοκινήτου, καθ ότι δεν ήμουν ποτέ γιαπωνεζοφιλος (αν και βέβαια το αμάξι σχεδιαστηκε και κατασκευάζεται στη Μ. Βρετανία) καθώς και την ποιότητα κύλισης και την ηχομόνωση (τα είχα δει αυτά σε ξένα τεστ και τα επιβεβιαωσα στο πρώτο ταξίδι που πήγα). Το μόνο «μείον» ίσως ο χώρος αποσκευών (είχα 550 στο προηγούμενο αυτοκίνητο μου και το qashqai έχει 430 lt) αν και είναι πολύ πρακτικός κι εκμεταλλεύσιμος (κι έβαλα και τα σκυλια μου μια χαρά τελικά). Εν ολίγοις η Nissan έκανε ο,τι χρειαζόταν για να διατηρήσει το αυτοκίνητο ανταγωνιστικό (κινητήρας, infotainment, εσωτερικό) . Τελος η τιμή μεταπώλησης είναι από τις καλύτερες της κατηγορίας (πολύ πάνω από skoda και Seat). Εν ολίγοις διαπραγματευσου μια αντίστοιχα προσφορα εξοπλισμού με τον έμπορο σου (ή ανέβα Αθήνα) και πάρε το Accenta. Με 21,500 περίπου παίρνεις too much car for your money. Ελπίζω να βοήθησα. 'Οταν λες φώτα led εννοείς τα γνήσια που έχει η ακριβή έκδοση στη μικρή-μεγάλη σκάλο? Γιατί ειπώθηκε ότι δεν γίνεται αυτή η μετατροπή (να βάλεις τα γνήσια στην απλή εκδοση) ΥΓ Καλοτάξιδο Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2019 από konpat
Nickokin Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Ωραίο το qaskai αλλά εξακολουθεί να είναι κουδουνίστρα από μέσα, φίλου που το πήρε αρχές του 19 εχει κάνει βέβαια μέχρι τώρα 8000km τρίζουν τα πλαστικά σε εκνευριστικό βαθμό , μπορεί να φταίνε και οι 18αρες ζάντες......στην αντιπροσωπεία του είπαν κλείσε ραντεβού να βγάλουμε τα πλαστικά να βάλουμε αφρό , τους λέει πάτε καλά , καινούριο αυτοκίνητο θα ξηλώσουμε το ταμπλό και τις πόρτες και αν αντί να σταματήσει γίνει χειρότερα? Πάντως προς τον παρόν το κυκλοφορεί με την μουσική αρκετά ανοιχτή για να μην τα ακούει έως ότου δει τι θα κάνει...
dimchor Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, konpat είπε 'Οταν λες φώτα led εννοείς τα γνήσια που έχει η ακριβή έκδοση στη μικρή-μεγάλη σκάλο? Γιατί ειπώθηκε ότι δεν γίνεται αυτή η μετατροπή (να βάλεις τα γνήσια στην απλή εκδοση) ΥΓ Καλοτάξιδο Δεν το έχω δει ποτέ από έξω, θα βγάλω φωτογραφίες και θα σου στείλω (μου φαίνεται περίεργο όμως αυτό που λες, είναι ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο με διαφορετικό εξοπλισμό, πώς γίνεται να μην ταιριάζουν;) ΥΓ: Ευχαριστώ
ziaba Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 2/3/2019 στις 9:32 ΠΜ, anestis_top είπε ...Led φώτα ... Είναι αυτά που φέγγουν με δυνατό γαλανόλευκο φως που τυφλώνει τέρμα και τους γ@μο$τ@υριζω κάθε φορά? Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2019 από ziaba
konpat Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 50 λεπτά πριν, dimchor είπε Δεν το έχω δει ποτέ από έξω, θα βγάλω φωτογραφίες και θα σου στείλω (μου φαίνεται περίεργο όμως αυτό που λες, είναι ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο με διαφορετικό εξοπλισμό, πώς γίνεται να μην ταιριάζουν;) ΥΓ: Ευχαριστώ Το γράφει ο TS στην αρχή ότι δεν κάνουν στην αντιπροσωπεία τέτοιες αλλαγές στον εξοπλισμό λόγω πολυπλοκότητας , απ' ότι κατάλαβα. Αν πάντως ισχύει με ενδιαφέρει και μένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα