turbat0s Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Nickokin είπε https://www.newsbeast.gr/car/arthro/4452302/proti-se-poliseis-ston-kosmo-i-volkswagen Πώς γίνεται όλοι μα όλοι οι Ελληνες να κατηγορούμε το group και αυτό να βγαίνει πρώτο συνέχεια....είναι και θα μείνει μάλλον ένα από τα ανεξήγητα φαινόμενα του κόσμου τούτου.... Καλά, οι Έλληνες έχουμε πλέον απωλέσει την κριτική ικανότητα και κριτική σκέψη. Αν σκεφτείς ποιούς ψηφίζουμε και σε ποιούς εμπιστευόμαστε το μέλλον των παιδιών μας, θα καταλάβεις πόσο ώριμα αποφασίζουμε και για επουσιώδη ζητήματα (π.χ αυτοκίνητα!) Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2019 από turbat0s 4 1
Nickokin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 7 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Πώς οι Έλληνες συμπεριφέρονται ως μέτοχοι είναι ανεξήγητο..βάλε και μια έρευνα αξιοπιστίας πέρα από τις πωλήσεις. Να βάλω ότι θες δεν τίθεται θέμα περί αυτού, ούτε είμαι φανατικός υπέρμαχος , αλλά εφόσον όπως τα λένε τίθονται θέματα αξιοπιστίας γιατί ο κόσμος συνεχίζει και τα αγοράζει και δεν μιλάω φυσικά μόνο για τους Έλληνες αλλά σε παγκόσμια κλίμακα... πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω, απλά δεν εξηγείται...μάλλον ψεκάζουν τον πλανήτη να αγοράζει vw αυτοκίνητα... ενώ ξέρει ότι είναι αναξιόπιστα συνεχίζει να τα αγοράζει..... 1
Alexandros7474 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 13 ώρες πριν, karaLRS είπε εναλλακτικές έχεις; φίλος πήρε το Opel grandland Diesel 2019 στα 22κ. κοίταξε και kia Sportage. (7 χρόνια εγγύηση) Το εχω οδηγήσει το σγκεκριμενο Opelousas . Απαραδκτο 2
karaLRS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, Alexandros7474 είπε Το εχω οδηγήσει το σγκεκριμενο Opelousas . Απαραδκτο σε τι ακριβώς έπασχε;
Alexandros7474 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, karaLRS είπε σε τι ακριβώς έπασχε; Το είχα για 3 μέρες όταν εκανα έρευνα αγοράς για να πάρω καινούργιο αυτοκίνητο . 1) Οδικη συμπεριφορά . Σαν βάρκα ήταν. 2) Πολύ φθηνά υλικά μέσα ειδικά για opel . Γενικα υπάρχει ένα θέμα με τα καινούργια suv . Εκμεταλλεύονται οι εταιρίες το trend φτιάχνουν ένα μέτριο αυτοκίνητο με μια ελκυστική τιμή . προσωπικα πηρα το astra με τα 1600c.c με τα 136hp την έκδοση dynamic στα 24.200€ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. 2
papp0us Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ πάλο, αν δε μένεις τελείως κέντρο, θα σου έλεγα να ρίξεις και μια ματιά στο Octavia. Είναι Vag, οι "οικογενειακοί" χώροι που σου παρέχει δεν υπάρχουν στα λεφτά που βγαίνει, και ο 1.5αρης ο tsi το πάει μπάλα. Κρήτη ειμαι και εγώ, καταλαβαίνω γιατι κοιτάς SUV, αλλα έχοντας δυο παιδιά μπορώ με ασφάλεια να σου πω οτι το Octavia σαν χώρους/ανέσεις οικογένειας, είναι 1.5 επίπεδο πάνω απο το Leon του ΄'11 που έχω. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2019 από papp0us 4
anestis_top Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, Nickokin είπε Πώς γίνεται όλοι μα όλοι οι Ελληνες να κατηγορούμε το group και αυτό να βγαίνει πρώτο συνέχεια....είναι και θα μείνει μάλλον ένα από τα ανεξήγητα φαινόμενα του κόσμου τούτου.... Όλος τυχαίος σήμερα είχε αυτό στην αρχική σελίδα του Auto Τρίτη https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Giati-h-Volkswagen-den-mporei_184634.asp?a=6 2 ώρες πριν, achilles_g_ είπε Πώς οι Έλληνες συμπεριφέρονται ως μέτοχοι είναι ανεξήγητο..βάλε και μια έρευνα αξιοπιστίας πέρα από τις πωλήσεις. Ολη δική σας παιδιά... Καλά τα VAG. Κι εγω τα γουστάρω πολύ, και η λέξη "στιβαρό" είναι αυτό που τα χαρακτηρίζει. Αλλά στον Ιάπωνα μαθαίνουν και τα εγγόνια σου οδήγηση (που λεει ο λογος 😋) Οικογένεια θα κάνω και κοιτάζω να πάρω κάτι να το "παντρευτώ" και αυτό 😋. 7 ώρες πριν, Nickokin είπε Από vag είπες προέρχεσαι αυτό το είδες?? https://www.car.gr/12459063-volkswagen-tiguan-1-4-tfsi-125ps-r-line Φίλε μου ασε με και πάτησες κάλο. Πολύ καλό όχημα και το γουστάρω κάργα. Αλλα οπω1 είπαμε θέλω να ξεφύγω από τον κύκλο των γερμανών. Τα συνεργία της SEAT και της VW με ξερουν με το μικρό μου πλέων στο νησί.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 10 ώρες πριν, achilles_g_ είπε Μεγάλο θέμα η αξιοπιστία του vag... Ναι ρε φίλε για αυτό όλα τα ταξί είναι πλέον Toyota..oh wait
karaLRS Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 9 ώρες πριν, Alexandros7474 είπε Το είχα για 3 μέρες όταν εκανα έρευνα αγοράς για να πάρω καινούργιο αυτοκίνητο . 1) Οδικη συμπεριφορά . Σαν βάρκα ήταν. 2) Πολύ φθηνά υλικά μέσα ειδικά για opel . Γενικα υπάρχει ένα θέμα με τα καινούργια suv . Εκμεταλλεύονται οι εταιρίες το trend φτιάχνουν ένα μέτριο αυτοκίνητο με μια ελκυστική τιμή . προσωπικα πηρα το astra με τα 1600c.c με τα 136hp την έκδοση dynamic στα 24.200€ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. δεν νομίζω ότι θα πάρεις ένα SUV για επιδόσεις στην άσφαλτο. δεν μπορείς να έχει ανάρτηση και για τις ανωμαλίες του χώματος και να είναι και σκληρές για την άσφαλτο. άλλη εντελώς κατηγορία το astra με το grandland X. το εσωτερικό δεν είναι εντελώς ίδιο μεταξύ grandland και astra; τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται στις φωτογραφίες. για έναν οικογενειάρχη με τρία κουτσούβελα είναι πολύ προτιμότερο ένα μεγάλο SUV με 510 λίτρα πορτπαγκαζ στα 22κ παρά ένα γρήγορο hatchback με 370 λίτρα πορτπαγκαζ στα 24κ. πάντως οι τιμές με τους νέους 1500 κινητήρες έπεσαν στην opel. πριν το grandland έφτανε 25-26 αρχική έκδοση diesel.
nikko_ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως θα επιμείνω να πας να δεις το S-Cross. Με τα λεφτά που διαθέτεις (27.000€) παίρνεις την έκδοση GLX στα 1.400cc με πλήρες πακέτο εξοπλισμού και 4WD. Για αξιοπιστία δεν το συζητάμε. Και 7 χρόνια εγγύηση. Αν δε σου αρέσει πάω πάσο, αυτά είναι υποκειμενικά θέματα. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2019 από nikko_ 1
dimitrisgalatsi Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 23 ώρες πριν, anestis_top είπε Καλησπέρα στην παρέα από Ηράκλειο Κρήτης. Είμαι σχεδόν αποφασισμένος για να προχωρήσω σε αγορά του Qashqai N-Connecta 1.3 με τους 140 ίππους αλλά έχω κάποιες απορίες που με κρατάνε πίσω για την αγορά αυτή. Πρώτη φορά κοιτάζω για Nissan και για Crossover. Έρχομαι από VAG κύκλο και δεν έχω άποψη για το συγκεκριμένο αμάξι. Το μόνο που ξέρω είναι πως έχει ανώτερη αξιοπιστία σε σχέση με τα VAG γκρουπ, μεταπωλητική αξία και το Service Σαν όχημα και οδήγηση στο Test Drive που έκανα πραγματικά με εντυπωσίασε. Σαν παροχές όμως (εξτρά) οχι και τόσο για τα χρήματα που ζητάει (27.300€). 1) Τα μπροστά φώτα του αυτοκινήτου δεν είναι LED αλλά με κλασική λυχνία με κίτρινο φως. Ρώτησα αν μπορώ να προσθέσω τα Led φώτα του Techna και μου είπαν πως το μόνο που μπορώ να βάλω έξτρα είναι γυάλινη οροφή και ράγες οροφής που δεν με ενδιαφέρουν. Αλλιώς για να έχω Led φώτα πρέπει να πάω στην Techna έκδοση η οποία βγαίνει πολύ τσιμπημένη για την τσέπη μου. Ρώτησα λοιπόν αν μπορώ αφού το πάρω να αλλάξω τις λυχνίες σε led στο συνεργείο. Και μου είπαν πως μόνο απλές λυχνίες μπορω να βάλω με την μόνη λύση να μου βάλουν αυτές που βγάζουν (σχετικά) λευκό φως καθώς τα φώτα έχουν εγκέφαλο για την αυτόματη αλλαγή από μεγάλη σε μικρή σκάλα. Οπότε αν βάλω άλλες λυχνίες δεν θα μπορεί ο εγκέφαλος να τις αναγνωρίσει. (Πάνω κάτω αυτά κατάλαβα). 2) Δεν έχει αεραγωγούς για τους πίσω επιβάτες. Ούτε πίσω από τον τεμπέλη ούτε κάτω απο τα μπροστινά καθίσματα τουλάχιστον για τα πόδια. Οπως με τα φανάρια έτσι και στους αεραγωγούς τα έχει μόνο η Techna+ έκδοση. 3)Δίνει μόνο 6 αερόσακους 4)Το ηχοσύστημα του μου φάνηκε κάπως φτωχό σε ήχο. (Επηρεασμένος κάπως από την εμπειρία μου με τα VAG). Και δίνω τόση βάση καθώς στις περισσότερες εταιρείες αυτά υπάρχουν ως βασικά στοιχεία τα τελευταία χρόνια. Και επίσης νιώθω πολύ περιορισμό απο την Nissan μην επιτρέποντας την προσθήκη εξτρά σε κάποια έκδοση με την μόνη επιλογή που έχεις ειναι να πας στην ακριβότερη έκδοση. Ίσως με πείτε υπερβολικό αλλά είναι πράματα που θα ηθελα σε ένα αμάξι 27.000€ του 2019. Θα πήγαινα στο νέο Seat Leon FR (αλλη κατηγορία βέβαια) οπου με 22.000€ όλα αυτά στα δίνει στον στάνταρ εξοπλισμό συν γυάλινη ανοιγμένη οροφή, αλλά λόγο των δρόμων μας, το Leon θα είναι κάρο. Επίσης θα γίνω και πατέρας στα κοντά οπότε θέλω λίγο καλύτερους χώρους. Και εννοείτε όπως είπα και πριν σκέφτομαι και την αξιοπιστία γι'αυτό και δεν πάω στο Ateca. Τουλάχιστον με τα φώτα ξέρετε κάποια λύση; Θεωρείτε πως πρέπει να αψηφισω αυτά τα μικρά αρνητικά και να προχωρήσω στην αγορά; Αξίζει ουσιαστικά να δώσω 5.000 ευρώ παραπάνω (από το Leon) λόγο της αξιοπιστίας και της SUV ιδιότητας του παρά τα λιγότερα εξτρά; Είμαι όλος αυτιά καθώς το λάτρεψα το όχημα στο μάτι. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά και συγγνώμη αν ζάλισα με το μεγάλο κείμενο. Το ποιο βασικό είναι ότι είναι σκυλί του πολέμου ενώ τα vag πεταμένα λεφτά μόνο εμφάνιση αξιοπιστία μηδέν εγώ θα κοιτάζα και το Hyundai το kona και δύναμη και αξιοπιστία και τεχνολογία
karaLRS Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, dimitrisgalatsi είπε Το ποιο βασικό είναι ότι είναι σκυλί του πολέμου ενώ τα vag πεταμένα λεφτά μόνο εμφάνιση αξιοπιστία μηδέν εγώ θα κοιτάζα και το Hyundai το kona και δύναμη και αξιοπιστία και τεχνολογία το Kona είναι b-suv και έχει πολύ μικρότερους χώρους.
achilles_g_ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, amagawd είπε Ναι ρε φίλε για αυτό όλα τα ταξί είναι πλέον Toyota..oh wait Oh wait, εχεις δει ταξί audi? Η Ανήκει η mercedes στο vag? Επειδή είμαστε φιακες και τα γερμανικά έχουν το όνομα της πολυτέλειας.. Όποιος δεν έχει λεφτά για Mercedes, BMW (ξεχωρίζω και την audi) θα πάει να πάρει vw. Οποιος δεν έχεις λεφτά για vw θα πάρει Skoda ή seat. Να μου πεις ότι τα ιαπωνικά, δεν είχαν προσεγμένο εσωτερικό ή δεν είχαν την αίσθηση στο τιμόνι φρένα κτλ, να πω ναι. Για αξιοπιστία μιλάμε όμως...
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Τα περισσότερα είναι skoda , τουλάχιστον Αθήνα, αλλα σκόπιμα δεν το ανέφερες. Αυτό το κόλλημα με τα γιαπωνέζικα έχει καταντήσει κουραστικό.
Vasilisxd Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δες και το Hyundai Tucson, πολύ αξιόπιστο , φθηνό σε ανταλλακτικά και έχει αυτά που ζητάς , φώτα και αεραγωγούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα