Προς το περιεχόμενο

Android auto

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, xenos34 είπε

Να σε ρωτήσω κάτι άμα ξέρεις.αμα βάλεις αυτό το aamirror έχει πρόβλημα το αυτοκίνητο;

Η εφαρμογή μπαίνει στο κινητό,στο αμάξι κάνεις mirroring, τι πρόβλημα να έχει το αμάξι μετά;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xenos34 είπε

Επειδή είναι καινούργιο κ δεν θέλω να χάσω την εγγύηση.ρωταω γιατί δεν ξέρω καθόλου.

πια εκδοση  10 εχεις;   εγω εχω την την μεσαια εκδοση. δεν βαζω το κινητο με δεδομενα για πλοηγηση αφου στα εχει ολα μεσα το gps. μονο συνδεση bluetooth για τις κλησεις στο τηλ.

καλυτερα πηγαινε εκει που το πηρες να στα εξηγησουν ολα.

Δημοσ.
Στις 2/3/2019 στις 8:43 ΠΜ, karaLRS είπε

το βιβλίο χρήσης το κοίταξες;

Στις 2/3/2019 στις 8:46 ΠΜ, xenos34 είπε

Δεν το κοίταξα.

Στις 2/3/2019 στις 3:58 ΜΜ, bromiaris είπε

Μήπως να το κοιτούσες;;;;;;;;;  

27 λεπτά πριν, mp123 είπε

καλυτερα πηγαινε εκει που το πηρες να στα εξηγησουν ολα.

Ή να διαβάσει το βιβλίο χρήσης...

Τα λέει όλα... 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, giogeo είπε

Η εφαρμογή μπαίνει στο κινητό,στο αμάξι κάνεις mirroring, τι πρόβλημα να έχει το αμάξι μετά;

Επειδή είναι καινούργιο κ δεν θέλω να χάσω την εγγύηση.ρωταω γιατί δεν ξέρω καθόλου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, xenos34 είπε

Επειδή είναι καινούργιο κ δεν θέλω να χάσω την εγγύηση.ρωταω γιατί δεν ξέρω καθόλου.

Δεν παρεμβαίνεις ούτε στα ηλεκτρικά ούτε στα μηχανικά μέρη,απλή προβολή κάποιων δυνατοτήτων του κινητού κάνεις στην οθόνη του.  Θα κατεβάσεις την εφαρμογή στο κινητό,θα ανοίξεις το bluetooth και μετά θα συνδέσεις το κινητό μέσω του καλωδίου usb στο αυτοκίνητο. Έπειτα θα πατήσεις στο κινητό την εφαρμογή android auto για να ενεργοποιηθεί και μετά το εικονίδιο amdroid auto στο αμάξι. Έτσι θα έχεις στην οθόνη του αυτοκινήτου google maps,spotify και κάποιες άλλες δευτερεύουσες εφαρμογές.

Επεξ/σία από giogeo
Δημοσ.
13 ώρες πριν, giogeo είπε

Δεν παρεμβαίνεις ούτε στα ηλεκτρικά ούτε στα μηχανικά μέρη,απλή προβολή κάποιων δυνατοτήτων του κινητού κάνεις στην οθόνη του.  Θα κατεβάσεις την εφαρμογή στο κινητό,θα ανοίξεις το bluetooth και μετά θα συνδέσεις το κινητό μέσω του καλωδίου usb στο αυτοκίνητο. Έπειτα θα πατήσεις στο κινητό την εφαρμογή android auto για να ενεργοποιηθεί και μετά το εικονίδιο amdroid auto στο αμάξι. Έτσι θα έχεις στην οθόνη του αυτοκινήτου google maps,spotify και κάποιες άλλες δευτερεύουσες εφαρμογές.

Να σε ρωτήσω κ άλλα τρία πράγματα;είδα σε video μια διαφήμιση που λέει να πάρει τηλ και παίρνει ή να στείλει μύνημα φωνητικά.πως γίνεται;το aamirror το ξέρεις που κάνεις την οθόνη να φαίνεται όπως είναι το κινητό;κ το Android auto video;με αυτά έχεις θέμα με την εγγύηση; ευχαριστώ πολύ κ γ το ενδιαφέρον.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, xenos34 είπε

Να σε ρωτήσω κ άλλα τρία πράγματα;είδα σε video μια διαφήμιση που λέει να πάρει τηλ και παίρνει ή να στείλει μύνημα φωνητικά.πως γίνεται;το aamirror το ξέρεις που κάνεις την οθόνη να φαίνεται όπως είναι το κινητό;κ το Android auto video;με αυτά έχεις θέμα με την εγγύηση; ευχαριστώ πολύ κ γ το ενδιαφέρον.

Εντολές voice command στα αγγλικά. Το mirrorlink αν εννοείς τώρα που κανει την οθόνη του αυτοκινήτου περίπου σαν του κινητού είναι εφαρμογή για αυτοκίνητα ομίλου vw group. Επίσημες εφαρμογές για να βλέπεις video στο αμάξι δεν επιτρέπονται και δεν υπάρχουν,παλιότερα υπήρχε μια σπασμένη εφαρμογή το carstream. Με το android auto μόνο τραγούδια μπορείς να ακούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς μέσω π.χ. του tunein αν έχεις ενεργά τα δεδομένα στο κινητό.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, giogeo είπε

Εντολές voice command στα αγγλικά. Το mirrorlink αν εννοείς τώρα που κανει την οθόνη του αυτοκινήτου περίπου σαν του κινητού είναι εφαρμογή για αυτοκίνητα ομίλου vw group. Επίσημες εφαρμογές για να βλέπεις video στο αμάξι δεν επιτρέπονται και δεν υπάρχουν,παλιότερα υπήρχε μια σπασμένη εφαρμογή το carstream. Με το android auto μόνο τραγούδια μπορείς να ακούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς μέσω π.χ. του tunein αν έχεις ενεργά τα δεδομένα στο κινητό.

Όχι το mirrorlink.λεγετε aamirror.δεν είναι εφαρμογή είναι σαν εφαρμογή που κάνει μέσο του Android auto να φαίνεται όπως είναι το κινητό σου στην οθόνη.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, xenos34 είπε

Όχι το mirrorlink.λεγετε aamirror.δεν είναι εφαρμογή είναι σαν εφαρμογή που κάνει μέσο του Android auto να φαίνεται όπως είναι το κινητό σου στην οθόνη.

Αυτή είναι εφαρμογή για να προβάλεις το κινητό σου σε οθόνη υπολογιστή

Δημοσ.
3 ώρες πριν, giogeo είπε

Αυτή είναι εφαρμογή για να προβάλεις το κινητό σου σε οθόνη υπολογιστή

Το έχω δει σε βίντεο να το κάνουν σε οθόνη αυτοκινήτου.κ σε Hyundai i10.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι, είναι εφικτό να κάνεις σύνδεση Android Auto - Intellilink ΧΩΡΙΣ την χρήση καλωδίου αλλά μόνο με bluetooth?

Επισκέπτης
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Manu είπε

Να ρωτήσω κάτι, είναι εφικτό να κάνεις σύνδεση Android Auto - Intellilink ΧΩΡΙΣ την χρήση καλωδίου αλλά μόνο με bluetooth?

Σε merc , vw και skoda που έχω δοκιμάσει Όχι.. Μόνο με usb

Δημοσ.
Στις 10/3/2019 στις 2:05 ΜΜ, Manu είπε

κυκλοφορεί μια πατέντα στο xda που με την χρήση δεύτερου κινητού έχεις wireless android auto. μπελαλίδικη προς το παρον.

https://forum.xda-developers.com/general/paid-software/android-3-0-proxy-gateway-android-auto-t3813163

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...