xenos34 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Καλημέρα σε όλους.πηρα ένα Hyundai i10 και θέλω να βάλω το Android auto στο κινητό για να συνδεθώ με το αυτοκίνητο.μπορει κάποιος να με βοηθήσει άμα το ξέρει κ το έχει κάνει;
karaLRS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 κατέβασε το Android auto στο κινητό από το play store και στην συνέχεια σύνδεσε το κινητό στο USB του αμαξιού, και ενώ είσαι ακινητοποιημένος κάνε τις αρχικές ρυθμίσεις. το βιβλίο χρήσης το κοίταξες;
xenos34 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δεν το κοίταξα.το Android auto είναι στο play store ένα που λέει guide for Android auto;
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Android auto δεν πρόκειται να σου βγάλει για Ελλάδα. Κατέβασε το apk από τα γνωστά site και παίζει μια χαρά. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης
xenos34 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Μπορείς να μου πεις κάποιο site γιατί δεν τα ξέρω.
Haldol Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, kostakiss είπε υπαρχει το αντιστοιχο και για apple car play? To Car Play δε θέλει να βάλεις κάποια εφαρμογή - συνδέεται κατευθείαν.
karaLRS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, xenos34 είπε Μπορείς να μου πεις κάποιο site γιατί δεν τα ξέρω. https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/
bromiaris Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 7 ώρες πριν, karaLRS είπε το βιβλίο χρήσης το κοίταξες; 7 ώρες πριν, xenos34 είπε Δεν το κοίταξα Μήπως να το κοιτούσες;;;;;;;;;
xenos34 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Haldol είπε To Car Play δε θέλει να βάλεις κάποια εφαρμογή - συνδέεται κατευθείαν. Να σε ρωτήσω κάτι; επειδή είναι καινούργιο το αυτοκίνητο δεν έχει κανά θέμα κ να χάσω την εγγύηση επειδή έβαλα αυτήν την εφαρμογή;
karaLRS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, xenos34 είπε Να σε ρωτήσω κάτι; επειδή είναι καινούργιο το αυτοκίνητο δεν έχει κανά θέμα κ να χάσω την εγγύηση επειδή έβαλα αυτήν την εφαρμογή; αν το καλώδιο δεν είναι το πιστοποιημένο της hiyndai πιθανώς να κάψεις εγκέφαλο. 😁
Haldol Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 31 λεπτά πριν, xenos34 είπε Να σε ρωτήσω κάτι; επειδή είναι καινούργιο το αυτοκίνητο δεν έχει κανά θέμα κ να χάσω την εγγύηση επειδή έβαλα αυτήν την εφαρμογή; Τι σχέση μπορεί να 'χει η εγγύηση του αυτοκινήτου με μία εφαρμογή που έβαλες στο κινητό σου; Προφανώς και δε θα χάσεις καμία εγγύηση. Δε τροποποιείς τίποτα στο αυτοκίνητο. 1
xenos34 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια.ποιο είναι το καλώδιο της Hyundai;
karaLRS Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 9 ώρες πριν, xenos34 είπε Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια.ποιο είναι το καλώδιο της Hyundai; πλάκα σου κάνω! καλορίζικο το αμάξι
panoskatos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 21 ώρες πριν, xenos34 είπε Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια.ποιο είναι το καλώδιο της Hyundai; Αδερφέ βάλε όποιο καλώδιο έχεις, μια χαρά θα είσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα