Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, έχω ένα πρόβλημα,έχω κάποιες εικόνες στο wordpress με ελληνικό όνομα, έκανα ένα backup, όταν περνάω το backup οι εικόνες που είναι στα ελληνικά αλλάζουν όνομα σε ότι νάνε όπως στην εικόνα.

Το wordpress το έκανα σε localhost και το πέρασα σε free host (000webhost) δεν σκοπεύω να στήσω site σε free host,απλά δοκίμασα να το περάσω σε free πριν αγοράσω κανονικό host, το site λειτουργει κανονικά το μόνο πρόβλημα είναι οι εικόνες. (Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι είναι free host).

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων, και ζητώ συγνώμη αν έγραψα το πρόβλημα μου σε λάθος ενότητα.

Καταγραφή.PNG

Δημοσ.

Kαλησπέρα,
ποιο με ποιο plugin έκανες την μεταφορά ? αν κ τα περισσότερα έχουν αυτό το θέμα με τις εικόνες με ελληνικούς χαρακτήρες,
ένας εύκολος τρόπος είναι να πάρεις τον φάκελο uploads και να τν ανεβάσεις στο σερβερ αφού έχεις διαγράψει αυτό π είναι στον σερβερ. Αυτα απο plesk η cpanel κτλπ αλλιώς με ftp 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, square1095 είπε

Kαλησπέρα,
ποιο με ποιο plugin έκανες την μεταφορά ? αν κ τα περισσότερα έχουν αυτό το θέμα με τις εικόνες με ελληνικούς χαρακτήρες,
ένας εύκολος τρόπος είναι να πάρεις τον φάκελο uploads και να τν ανεβάσεις στο σερβερ αφού έχεις διαγράψει αυτό π είναι στον σερβερ. Αυτα απο plesk η cpanel κτλπ αλλιώς με ftp 

Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση,δεν το έκανα με plugin το έκανα χειροκίνητα, πήρα τον φάκελο από το httdocs το έκανα .zip και το ανέβασα στο 000webhost, και την βάση την πήρα από το phpmyadmin και την έβαλα χειροκίνητα και αυτή στο phpmyadmin του 000webhost.Το δοκίμασα αυτό που είπες όντος λειτουργεί άμα κάνω τις εικόνες Upload μέσο ftp Ευχαριστώ, είναι σωστή στρατηγική ώμος να περνάω τις εικόνες drang and drop στο ftp αντί να τις κάνω όλες μαζί unzip ?

Δημοσ.

με zip τον φάκελο uploads το κάνω κ unzip στον φάκελο wp-content, λειτουργεί κανονικά αλλά δεν θα έπρεπε να είχες αυτό το θέμα αν τ έκανες χειροκίνητα. πάντως τα plugins κ πληρωμένα π έχω πάλι έχουν θέμα με τα ελληνικά και τ κάνω έτσι

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, square1095 είπε

με zip τον φάκελο uploads το κάνω κ unzip στον φάκελο wp-content, λειτουργεί κανονικά αλλά δεν θα έπρεπε να είχες αυτό το θέμα αν τ έκανες χειροκίνητα. πάντως τα plugins κ πληρωμένα π έχω πάλι έχουν θέμα με τα ελληνικά και τ κάνω έτσι

κοίτα μπορεί να είναι και πρόβλημα του 000webhost, δεν νομίζω ελληνικές host υπηρεσίες να έχουν τέτοια προβλήματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ανεβάζουμε αρχεία με ελληνικούς χαρακτήρες, δεν ανεβάζουμε αρχεία με κενά στο όνομα, για να μην έχεις παρόμοια προβλήματα.
Κανονικά θα πρέπει να ξανανεβάσεις όλες σου τις φωτογραφίες με σωστά filenames.
Δεν είναι πρόβλημα του host, είναι λάθος του χρήστη.

Επεξ/σία από vadou
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...