Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση 3 Οθωνών σε υπολογιστή

gk13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα σταθερό υπολογιστή με μητρική Asus H110M-A και επεξεργαστή Intel G4400 και έχω πάνω συνδέσει ενα monitor με vga και μια Τηλεόραση με Hdmi και δουλεύει άψογα. Σήμερα αποφάσισα ότι θέλω να συνδέσω ακόμα μια Τηλεόραση με Hdmi στο υπολογιστή και να τις κάνω 3 στο σύνολο. Αν πάρω μια απλή κάρτα γραφικών με Hdmi και συνδέσω την Τρίτη τηλεόραση θα δουλέψει;

Επεξ/σία από gk13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, gk13 είπε

Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα σταθερό υπολογιστή με μητρική Asus H110M-A και επεξεργαστή Intel G4400 και έχω πάνω συνδέσει ενα monitor με vga και μια Τηλεόραση με Hdmi και δουλεύει άψογα. Σήμερα αποφάσισα ότι θέλω να συνδέσω ακόμα μια Τηλεόραση με Hdmi στο υπολογιστή και να τις κάνω 3 στο σύνολο. Αν πάρω μια απλή κάρτα γραφικών με Hdmi και συνδέσω την Τρίτη τηλεόραση θα δουλέψει;

Οχι, γιατι θα απενεργοποιηθεί η ενσωματωμένη και θα δουλεύει μόνο η εξτρα κάρτα. Θέλεις μια κάρτα γραφικών με 3 εξόδους για να το κάνεις αυτό.

1 ώρα πριν, DiaperCh@nger είπε

Μπήκα σε αυτό το νήμα με ελπίδες για την παλιννόστηση της Μοναρχίας.

Κι εγώ, αλλά που;;;

Ίσως γίνεται. Σε μητρική Gigabyte Z170X-Gaming 7 το είχα κανει.   Ταυτόχρονα μονιτορ στην κάρτα γραφικών και στη motherboard. Απλά έπρεπε να μπω στο bios και να ενεργοποιήσω τα ενσωματωμένα γραφικά.  

Στις 2/3/2019 στις 2:46 ΠΜ, ideal_target είπε

Ίσως γίνεται. Σε μητρική Gigabyte Z170X-Gaming 7 το είχα κανει.   Ταυτόχρονα μονιτορ στην κάρτα γραφικών και στη motherboard. Απλά έπρεπε να μπω στο bios και να ενεργοποιήσω τα ενσωματωμένα γραφικά.  

Ακριβώς έτσι, σε socket 1151 που το έχω δοκιμάσει δουλεύει κανονικότατα

Στις 1/3/2019 στις 10:53 ΜΜ, gk13 είπε

πρεπει να δεις αν η καρτα γραφικων που θα αγορασεις σου λεει ποσες οθονες μπορεις να συνδεσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...