Jim skou Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα παιδιά αγόρασα καινούργιες ram για το laptop μου ώστε να το αναβαθμίσω. Τις τοποθέτησα πάτησα το power button για να ανοίξει το laptop αλλά τίποτα μαύρη οθόνη και δυστυχώς δεν μπορώ να μπω στο BIOS. Η ram δεν αγοράστηκε τυχαία έλεγξα τα χαρακτηριστικά.
Sheogorath Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Jim skou είπε Καλησπέρα παιδιά αγόρασα καινούργιες ram για το laptop μου ώστε να το αναβαθμίσω. Τις τοποθέτησα πάτησα το power button για να ανοίξει το laptop αλλά τίποτα μαύρη οθόνη και δυστυχώς δεν μπορώ να μπω στο BIOS. Η ram δεν αγοράστηκε τυχαία έλεγξα τα χαρακτηριστικά. Ελεγξες τάση, timings, συχνότητα, μέγεθος ανα πλευρά; Κυριος τάση και μέγεθος αν είσαι σίγουρος. Αν είσαι, είναι χαλασμένες οι ραμ. 1
Jim skou Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Έχω το laptop hp pavilion dv6 1340ev στο speccy μου έβγαλε κάποιες πληροφορίες με τις παλιές ram και με λίγο ψάξιμο αγόρασα τις Kingston ValueRAM 8GB DDR3-1333MHz (KVR13S9S8K2/8). https://www.mrmemory.co.uk/memory-ram-upgrades/hp/pavilion-notebook/dv6-1340ev-entertainment?fbclid=IwAR2vlOLt-APpPNYetOqtvb9vIyNheMb1mgj6h7Li99KVpdEsEPDD12-_WUw από αυτό το link κυρίως πιστικα για τις προδιαγραφές της καινούργιας ram.
Sheogorath Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Jim skou είπε Έχω το laptop hp pavilion dv6 1340ev στο speccy μου έβγαλε κάποιες πληροφορίες με τις παλιές ram και με λίγο ψάξιμο αγόρασα τις Kingston ValueRAM 8GB DDR3-1333MHz (KVR13S9S8K2/8). https://www.mrmemory.co.uk/memory-ram-upgrades/hp/pavilion-notebook/dv6-1340ev-entertainment?fbclid=IwAR2vlOLt-APpPNYetOqtvb9vIyNheMb1mgj6h7Li99KVpdEsEPDD12-_WUw από αυτό το link κυρίως πιστικα για τις προδιαγραφές της καινούργιας ram. Στο CPUZ τι τάση έλεγαν οι παλιες ραμ; Θες ίδια τάση στις νέες.
blitzNikos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Πρώτα βεβαιώσου ότι τοποθέτησες σωστά τις μνήμες. Ξανακούμπωσέ τες προσεκτικά. Επίσης βεβαιώσου ότι κατά τη διαδικασία αλλαγής δεν κούνησες-αποσύνδεσες τίποτα, γιατί με τα laptop οποιαδήποτε επέμβαση μπορεί να προκαλέσει ... παράπλευρες απώλειες, λόγω περιορισμένου χώρου και στριμώγματος. Αν δεν γίνει τίποτα, πόσταρέ μας το ακριβές μοντέλο των παλαιών μνημών, γιατί δεν φαίνεται η τάση λειτουργίας τους και κάποια άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά τους σχετικά με τα τσιπάκια. Γενικά να ξέρεις ότι η αλλαγή-πρόσθεση μνημών έχει πάντα κάποια ρίσκα, ακόμα και αν όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά φαίνονται ίδια...
Crybal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 H παλια εχει 2Rx8 ενω η νέα 1Rx8,δηλ η μια είναι low dnsity και η αλλη high density.Η μητρική είναι 10ετιας οποτε εγω λεω ότι μαλλον δεν θα σου παιξει.Ισως καποιος άλλος να με διορθωσει.
Jim skou Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Έτσι κ αλλιώς δεν παίζει... Το ψάχνω δύο μέρες τώρα ρώτησα και άλλα παιδιά δυστυχώς έκανα λάθος αγορά έπρεπε να ήμουν πιο προσεκτικός σας ευχαριστώ όλους που ασχοληθηκατε με το πρόβλημα μου τόσο γρήγορα το θέμα έχει λήξη πια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα