nightwalker1990 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Μέχρι και πέρσυ έπινα πολύ γλυκό τον οποιοδήποτε καφέ (ασχέτος το ότι δεν πίνω απλά για να μην φανώ ξενέρωτος συνέχεια με ανθρακούχο νερό αλλίως παραγγέλνω καφέ εφόσον ξέρω το μαγαζί) πλέον μέτριο στα σίγουρα, στον γαλλικό έχω δει διαφορά, είναι πιο εύγευστος γενικά όσο ελλατώνω την ζάχαρη, στέβια κάποιοι προτείνουν το οποίο λέω να ξεκινήσω κι εγώ η ζαχαρίνη. Τελείως δεν νομίζω πάντα θα έρθει στιγμή που θα έχεις επιθυμία για γλυκάκι 1
DYEL Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 αυτή την μπούρδα με τον καφέ γιατί την λέτε σε κάθε θέμα που αφορά την διατροφή? πόση ζάχαρη βάζατε ποια? 10 κουταλιές? γιατί μια κουταλιά ζάχαρη είναι 5 γραμμάρια να ουμ... και είδατε ας ουμ διαφορά που αφερεσατε 5 ολόκληρα γραμμάρια ζάχαρη από την διατροφή σας... 2
midimod Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Να πω την αποψάρα μου και εγώ. Έχω κόψει την ζάχαρη ( έτρωγα γλυκά ), εδώ και 15 μέρες. Με όλη την υπολοιπη διατροφή ίδια (συγκεκριμένες ποσότητες φρούτων, λαχανικών, αυγών, και έχοντας αντικαταστήσει τον καφέ με μαύρο τσάι + πιπερόριζα + κουρκουμα), έχω παρατηρήσει ότι έχω περισσότερη ενέργεια (κάνω χειρονακτική εργασία), το μυαλό μου στροφάρει περισσότερο και δεν κουράζομαι το ίδιο εύκολα με πριν. Να προσθέσω πως τρώω μόνο μεταξύ 18:00 - 22:00, οπότε περνάω και την φάση του fasting, κατά την διάρκεια της ημέρας. Όμως ο πειρασμός είναι πάντα εκεί. 2
karaLRS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, DYEL είπε αυτή την μπούρδα με τον καφέ γιατί την λέτε σε κάθε θέμα που αφορά την διατροφή? πόση ζάχαρη βάζατε ποια? 10 κουταλιές? γιατί μια κουταλιά ζάχαρη είναι 5 γραμμάρια να ουμ... και είδατε ας ουμ διαφορά που αφερεσατε 5 ολόκληρα γραμμάρια ζάχαρη από την διατροφή σας... σκέτος καφές = 0 γραμμάρια ζάχαρη γλυκός καφές = 10γρ χ 2 καφέδες χ 7 μέρες χ 30 χ 12 = 50kg ζάχαρη τον χρόνο!!! Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2019 από karaLRS typo 3 2
nightwalker1990 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, DYEL είπε αυτή την μπούρδα με τον καφέ γιατί την λέτε σε κάθε θέμα που αφορά την διατροφή? πόση ζάχαρη βάζατε ποια? 10 κουταλιές? γιατί μια κουταλιά ζάχαρη είναι 5 γραμμάρια να ουμ... και είδατε ας ουμ διαφορά που αφερεσατε 5 ολόκληρα γραμμάρια ζάχαρη από την διατροφή σας... Μπούρδα είναι που λέμε την άποψή μας?? Αν δεν σ'αρέσει διάβασε κάποιο άλλο θέμα. Εδώ ανταλλάσουμε απόψεις γνώμες κλπ δεν είπε κανείς ότι έχει πτυχίο και το παίζει πανεπιστήμονας απλά συζητάμε. απο κάπου πρέπει να ξεκινήσεις και πιο λογικό είναι ο καφές.. και ναι εγώ προσωπικά είδα διαφορά στην διατροφή μου φιλικά πάντα . 1
djuan1988 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 22 λεπτά πριν, karaLRS είπε γλυκός καφές = 10γρ χ 2 καφέδες χ 7 μέρες χ 30 χ 365 = 50kg ζάχαρη τον χρόνο!!! What? 1 3
midimod Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, djuan1988 είπε What? Έγραψε λάθος τον τελευταίο πολλαπλασιαστή αλλά με "x 12", τόσο βγαίνει. 50,4 κιλά 28 λεπτά πριν, karaLRS είπε σκέτος καφές = 0 γραμμάρια ζάχαρη γλυκός καφές = 10γρ χ 2 καφέδες χ 7 μέρες χ 30 χ 365 = 50kg ζάχαρη τον χρόνο!!! 10 x 2 x 365 = 7.3 κιλά
CheOnWeb Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 1 minute ago, midimod said: Έγραψε λάθος τον τελευταίο πολλαπλασιαστή αλλά με "x 12", τόσο βγαίνει. 50,4 κιλά Πολλά έγραψε λάθος. Γύρω στα 7 κιλά βγαίνει. 1 1
karaLRS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 είναι πρωί μετά από άγρια νύχτα (παιδιά μην φανταστείτε τίποτα άλλο) ζητάω ταπεινά συγνώμη 😐
CheOnWeb Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 10 hours ago, kolumvitis said: Δεν το εννοώ κυριολεκτικά, αλλά μεταφορικά. Δηλαδή είναι δυνατόν σήμερα να πεις δεν θα ξαναφάω ζάχαρη ή είναι πιο λογικό να πεις θα την περιορίσω; Θεωρώ ότι τρώω πολλή ζάχαρη και θέλω να την περιορίσω αλλά δεν ξέρω πως. Υπάρχει κάποιο όριο; Από την άλλη αν κάποιος θέλει να κόψει τη ζάχαρη πρέπει να κόψει δημητριακά, τις περισσότερες φρυγανίες, ψωμιά, όλα τα γλυκλα, επιδόρπια γιαουρτιού και η λίστα συνεχίζει δίχως τέλος. Είναι ρεαλιστικό αυτό; https://www.imdb.com/title/tt8448018/ Αξίζει να το βρεις και να το δεις.
badbad Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχω μια φίλη με αρκετά παραπανίσια κιλά. Μου έλεγε συνεχεια πως δεν μπορεί να αδυνατίσει. Τι ρώτησα τι καφέδες πίνει και πόσους. Το σκέφτηκε και μου εξομολογήθηκε πως έπινε 3 και καμία φορά 4 frentotsino γλυκούς με σιρόπι και σαντιγί. Ούτε και η ίδια είχε καταλάβει πως έπαιρνε 1000 -1200 άχρηστες θερμίδες τσάμπα από σιρόπια σαντιγί και ζάχαρη. Μόλις τα έκοψε παρατήρησε διαφορά. Η ζάχαρη εχει χαρακτηριστει σιωπηλός δολοφόνος γιατί μετά από μακροχρόνια χρήση καταλαβαινεις την ζημία που κάνει. Ουσιαστικά είναι ένα ενισχυτικό γεύσης που ο οργανισμός δεν έχει ανάγκη αλλά όταν εθιστεί το ζητάει ως στερητικό σύνδρομο. Το κακό είναι πως η ζάχαρη είναι κρυμμένη παντού στα τυποποιημένα φαγητά και στα φυτικά προϊόντα υπάρχει ως σακχαρα. Ο εγκέφαλος έχει ανάγκη από γλυκόζη για να λειτουργήσει σωστά, έτσι αποζητά την τεχνητή ζάχαρη ως εύκολη λύση ενέργειας. Αν παρατηρήσει όμως κανείς την καμπύλη ζαχαρου θα δει πως κατά την πρόσληψη στον οργανισμό κάνει ενα peak και μετα πέφτει απότομα. Οπότε ξεκινάει ενας φαυλος κύκλος που τροφοδοτείς συνεχώς τον οργανισμο με ζάχαρη για να έχεις ψευδοενεργεια. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2019 από badbad 6
cumulus Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 9 ώρες πριν, fg9000 είπε Η μπουγάτσα με κανέλα, κάνει καλό ? Moνο αν βγάλεις την κανέλα .
nightwalker1990 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 38 λεπτά πριν, cumulus είπε Moνο αν βγάλεις την κανέλα . βάλε σοκολάτα καλύτερα και μια μπάλα παγωτού 😂 1
xgol Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 11 ώρες πριν, adi32 είπε Τελείως ειναι αδύνατο γιατί σε πολλά ετοιμα προϊόντα βρίσκεται η ζάχαρη. Εγώ έκανα καμπύλη σακχάρου και δεν ήταν καλή οπότε έκοψα τα γλυκά τελείως και προσέχω τα συστατικά στις τροφές Πρεπει να σε παρακολουθεί γιατρος αν ειχες παθολογικη καμπυλη. 1
thanosAIAS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Πολύς κόσμος παθαίνει ζημιά στην υγεία του επειδή ακολουθεί ηλίθιες συμβουλές. Ο οργανισμός χρειάζεται πολλά πράγματα. Ρωτήστε ένα απλό παθολόγο και θα σας πει ότι χρειάζεστε. Αφήστε τις online συμβουλές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις