kekos123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, eliasjuve είπε Η κετοση δηλαδή γίνεται όταν τρώω; γινετε οταν κοψεις υδατανθρακα και τρως καλα λιπαρα και πρωτεινη φυσικα σε λογικες ποσοτητες.....εξαντλεις τη γλυκοζη απο τον οργανισμο κι αναγκαζεται να τραφει απο το λιπος σου και το λιπος που τρως ,το συκωτι θα παραγει κετονες (super fuel) κι οχι γλυκοζη (νοθευμενο καυσιμο)....αυγα,ψαρια,κρεας...και φυσικα την απαραιτητη σαλατα σου.... υποψιν πρεπει να περασει καποιο διαστημα να μπεις σε κετωση...καθως απο μωρα μονο με ζαχαρη και υδατανθρακα μεγαλωνουμε,πρεπει να προσαρμοστει ο οργανισμος..... 15 λεπτά πριν, txcellas είπε Ωραιο παρασκευατικο θεμα και πιασαρικο.Πιστευω 10-12 σελιδες και μετα λουκετο λογο διαφωνιων και προσβολών! πραγματι ωραιο θεμα....δεν υπαρχει λογος για προσβολες...εκτος βεβαια αν καποιος απο τη πολλη ζαχαρη που καταναλωνει εχει νευρα !!! 😋 Ενα ακομα πιο ωραιο θεμα ειναι ποσα αυγα μπορουμε να φαμε ημερησιως...εκει να δεις τι σταυρωμα θα πεσει....😁 Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2019 από kekos123
kekos123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, fg9000 είπε Η μπουγάτσα με κανέλα, κάνει καλό ? μονο στο να εκτοξευει την ινσουλινη σου στα υψη και να μετατρεπει-αποθηκευει τη ζαχαρη σε λιπος δηλαδη μεσα στο σωμα σου....κατα τα αλλα οταν ειχα φτασει 130 κιλα ηταν κι αυτη συνυπευθηνη...ασε,μεγαλη αδυναμια της ειχα...και με αχνη ζαχαρη μεσα μουρλια. Αλλα...ολα εχουν ενα τιμημα ρε γαμωτο μου.... Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2019 από kekos123
margaritagr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Κλάμα, bro science στα καλύτερα του. Τελικά το insomnia μαζεύει αποδεδειγμένα κόσμο που ήθελε να γίνει γιατρος/διατροφολόγος/επιστήμονας τροφίμων ή γυμναστής και δεν τα κατάφερε 5 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, margaritagr είπε Κλάμα, bro science στα καλύτερα του. Τελικά το insomnia μαζεύει αποδεδειγμένα κόσμο που ήθελε να γίνει γιατρος/διατροφολόγος/επιστήμονας τροφίμων ή γυμναστής και δεν τα κατάφερε Εδω (στο inso) γίνεσαι γιατρός με Phd (έμπειρος) ποστάρωντας 5 - 6 video. Τι να λέμε τώρα.😂
eliasjuve Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 13 λεπτά πριν, fg9000 είπε Η μπουγάτσα με κανέλα, κάνει καλό ? Δεν βρίσκω κάτι στο γιουτουμπ. Καλού κακού ρώτα και σε άλλο φόρουμ. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, eliasjuve είπε Δεν βρίσκω κάτι στο γιουτουμπ. Καλού κακού ρώτα και σε άλλο φόρουμ. Εκλαψααααααα!!!!! χαχαχαχα έφυγε όλη η κανέλα στο πάτωμα!!!!!😂
logistoulis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kolumvitis είπε . Είναι ρεαλιστικό αυτό; Ναι, όλα αυτά που λες παραπάνω δεν υπάρχει λόγος να τα τρως Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2019 από logistoulis 1
kekos123 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 21 λεπτά πριν, margaritagr είπε Κλάμα, bro science στα καλύτερα του. Τελικά το insomnia μαζεύει αποδεδειγμένα κόσμο που ήθελε να γίνει γιατρος/διατροφολόγος/επιστήμονας τροφίμων ή γυμναστής και δεν τα κατάφερε προσωπικα τιποτα απο αυτα δεν ηθελα να γινω....και καμια σχεση με αυτα το επαγγελμα μου.....αναγκάστηκα να μαθω και να εφαρμοσω στον εαυτο μου αυτα που λενε τα βιντεακια και σωθηκα !
Musclemar Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 24 λεπτά πριν, kekos123 είπε μονο στο να εκτοξευει την ινσουλινη σου στα υψη και να μετατρεπει-αποθηκευει τη ζαχαρη σε λιπος δηλαδη μεσα στο σωμα σου....κατα τα αλλα οταν ειχα φτασει 130 κιλα ηταν κι αυτη συνυπευθηνη...ασε,μεγαλη αδυναμια της ειχα...και με αχνη ζαχαρη μεσα μουρλια. Αλλα...ολα εχουν ενα τιμημα ρε γαμωτο μου.... Οι διατροφές keto - πολύ απλά - δουλεύουν μέσω του θερμιδικού ελλείμματος. Δεν έχουν κάτι μαγικό ή ιδιαίτερο σε σύγκριση με άλλες διατροφές. Η ζάχαρη ή η οποιαδήποτε τροφή δε μετατρέπεται ως δια μαγείας σε λίπος. Οι παραπανίσιες θερμίδες που μας βάζουν σε θερμιδικο πλεόνασμα οδηγούν στην αύξηση του σωματικού λίπους (περισσότερο από υδατάνθρακες και λιπαρά, και λιγότερο από πρωτεϊνες). Ένα εξαιρετικό άρθρο σχετικά με το θέμα ζάχαρη/ινσουλίνη/αύξηση λίπους, είναι αυτό εδώ, με πολύ σωστές επιστημονικές τεκμηριώσεις: https://weightology.net/insulin-an-undeserved-bad-reputation/ 3 1
kekos123 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) συμφωνω σε ολα....δεν ειναι μαγικη αλλα ειναι πιο ευκολη η κετο μολις προσαρμοστεις....εγω ειδα τον οργανισμο μου να ειναι σε αλλα επιπεδα παντως χωρις υδατανθρακα.... οριστε κι ενα αλλο αρθρο για την ινσουλινη/υδατανθρακες και αυξηση βαρους: https://www.healthyliving.gr/2015/03/30/insoulinh-ydatanthrakes-lipash-lipos-5/ Υ.Γ κανεις πολυ καλη δουλεια στο bodybuilding forum, σε παρακολουθω με προσοχη οταν γραφεις. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2019 από kekos123 1
Loinen Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 33 λεπτά πριν, fg9000 είπε Εκλαψααααααα!!!!! χαχαχαχα έφυγε όλη η κανέλα στο πάτωμα!!!!!😂 Nυχτιατικα μπουγατσα; caprice papadopoylou
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, kolumvitis είπε Δεν το εννοώ κυριολεκτικά, αλλά μεταφορικά. Δηλαδή είναι δυνατόν σήμερα να πεις δεν θα ξαναφάω ζάχαρη ή είναι πιο λογικό να πεις θα την περιορίσω; Θεωρώ ότι τρώω πολλή ζάχαρη και θέλω να την περιορίσω αλλά δεν ξέρω πως. Υπάρχει κάποιο όριο; Από την άλλη αν κάποιος θέλει να κόψει τη ζάχαρη πρέπει να κόψει δημητριακά, τις περισσότερες φρυγανίες, ψωμιά, όλα τα γλυκλα, επιδόρπια γιαουρτιού και η λίστα συνεχίζει δίχως τέλος. Είναι ρεαλιστικό αυτό; Παρασκευή ανοιξε το θέμα.
Black Demis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, kolumvitis είπε Δεν το εννοώ κυριολεκτικά, αλλά μεταφορικά. Δηλαδή είναι δυνατόν σήμερα να πεις δεν θα ξαναφάω ζάχαρη ή είναι πιο λογικό να πεις θα την περιορίσω; Θεωρώ ότι τρώω πολλή ζάχαρη και θέλω να την περιορίσω αλλά δεν ξέρω πως. Υπάρχει κάποιο όριο; Από την άλλη αν κάποιος θέλει να κόψει τη ζάχαρη πρέπει να κόψει δημητριακά, τις περισσότερες φρυγανίες, ψωμιά, όλα τα γλυκλα, επιδόρπια γιαουρτιού και η λίστα συνεχίζει δίχως τέλος. Είναι ρεαλιστικό αυτό; τελείως όχι άλλα αυστηρώς περιορισμούς ναι πχ εγώ εδώ και 4 χρόνια (λόγο ενος αυτοανοσου) δεν αγγίζω ζάχαρη εκτος απο καποια διμιτρικα κλπ (όσο εχει μέσα) (και αρκετά άλλα πράγματα τα εχω κομμένα) και να πω την αλήθεια δεν μου λείπει κιόλας πρόσφατα δοκίμασα απλά να πάρω κομμάτι τούρτας να δω πως είναι μετά από 4 χρόνια....... άρχισα να ξερνάω ασταμάτητα (λογικά απόρριψη έφαγε απο τον οργανισμό) 1
Musclemar Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 12 λεπτά πριν, kekos123 είπε συμφωνω σε ολα....δεν ειναι μαγικη αλλα ειναι πιο ευκολη η κετο μολις προσαρμοστεις....εγω ειδα τον οργανισμο μου να ειναι σε αλλα επιπεδα παντως χωρις υδατανθρακα.... Υ.Γ κανεις πολυ καλη δουλεια στο bodybuilding forum, σε παρακολουθω με προσοχη οταν γραφεις. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Πιο εύκολη ίσως είναι για μερικούς ανθρώπους, αυτό θέλει πειραματισμό και προσαρμογή με την καθημερινότητα του καθενώς. Εγώ προτιμώ απώλεια λίπους-βάρους ή/και αύξηση μυϊκού ιστού μέσω πιο ισορροπημένης προσέγγισης, δηλαδή με όλα τα μακροθρεπτικά στο διατροφολόγιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις