steliosdim Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα μου εδωσε ενας φιλος ενα Iphone 6s να του αλλαξω μπαταρια και με ρωτησε αν φτιαχνει η οθονη απο αυτο που εχει ή θελει ολη αλλαγμα και αν αξιζει. Ομολογω οτι δεν το εχω ξανασυναντησει και δεν μπορεσα να βρω παρομοια περιπτωση στο ιντερνετ ωστε να αναζητησω λυση γιαυτο το ποσταρω μηπως τυχαινει να ξερει κανεις. Οπως φαινονται στις φωτογραφιες εμφανιζονται αυτες οι σκιες. Στο πολυ λευκο φοντο ειναι καθαρα ευδιακριτες αλλα δεν επηρεαζουν σε τιποτα την λειτουργια του τηλεφωνου. Δεν γνωριζει μου ειπε πως εγιναν, νομιζε οτι ειναι λογω του tempered glass αλλα οταν το εβγαλα δεν ειδα διαφορά. Η ερωτηση ειναι: επισκευαζεται αυτο που εχει? αξιζει να παρει καινουρια? ή καλυτερα να την αφησει ως εχει? Να σημειωσω οτι η συγκεκριμενη οθονη ειναι η αυθεντικη και οχι oem. Αν εχει συναντησει κανεις παρομοια προβλημα ας εκφερει μια αποψη. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2019 από steliosdim
taslikos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Θέλει αλλαγή η οθόνη, μπορείς να βρεις φθηνές οθόνες ποιότητας oem. Αξίζει να το φτιάξεις θεωρώ.
kormos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, steliosdim είπε Καλησπερα μου εδωσε ενας φιλος ενα Iphone 6s να του αλλαξω μπαταρια και με ρωτησε αν φτιαχνει η οθονη απο αυτο που εχει ή θελει ολη αλλαγμα και αν αξιζει. Ομολογω οτι δεν το εχω ξανασυναντησει και δεν μπορεσα να βρω παρομοια περιπτωση στο ιντερνετ ωστε να αναζητησω λυση γιαυτο το ποσταρω μηπως τυχαινει να ξερει κανεις. Οπως φαινονται στις φωτογραφιες εμφανιζονται αυτες οι σκιες. Στο πολυ λευκο φοντο ειναι καθαρα ευδιακριτες αλλα δεν επηρεαζουν σε τιποτα την λειτουργια του τηλεφωνου. Δεν γνωριζει μου ειπε πως εγιναν, νομιζε οτι ειναι λογω του tempered glass αλλα οταν το εβγαλα δεν ειδα διαφορά. Η ερωτηση ειναι: επισκευαζεται αυτο που εχει? αξιζει να παρει καινουρια? ή καλυτερα να την αφησει ως εχει? Να σημειωσω οτι η συγκεκριμενη οθονη ειναι η αυθεντικη και οχι oem. Αν εχει συναντησει κανεις παρομοια προβλημα ας εκφερει μια αποψη. Αν είναι όντως η αυθεντική τότε το πρόβλημα ίσως να βρίσκεται και στην πλακέτα... Αν όμως έχει αλλαχτεί μιλάμε για χαμηλής ποιότητας οθόνη. Αν δεν ενοχλεί στη χρήση του καλό θα ήταν να το αφήσει ως έχει...
ntsioupl Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 το κινητο για καποιο λογο εχει ζεσταθει πολυ και για αρκετη ωρα. ενα φιλμ στο πισω μερος της οθονης που διαχεει ομοιομορφα τον φωτισμο εχει παραμορφωθει απο ζεστη.αλλαζεις οθονη και ξεμπερδευεις.
spyros007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Eχει φουσκωσει η μπαταρια και εχει κανει ζημια στην οθονη
steliosdim Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 2/3/2019 στις 7:46 ΜΜ, ntsioupl είπε το κινητο για καποιο λογο εχει ζεσταθει πολυ και για αρκετη ωρα. ενα φιλμ στο πισω μερος της οθονης που διαχεει ομοιομορφα τον φωτισμο εχει παραμορφωθει απο ζεστη.αλλαζεις οθονη και ξεμπερδευεις. Μαλλον αυτο πρεπει να συμβαινει διοτι οταν εβγαλα την οθονη απο τη θεση της, την κρατουσα αναμμενη στον αερα κ την πιεσα εσωτερικα εξαφανιζονταν καπως οι σκιες αλλα οταν την αφησα επανερχονταν 22 ώρες πριν, spyros007 είπε Eχει φουσκωσει η μπαταρια και εχει κανει ζημια στην οθονη Η μπαταρια δεν εχει αλλαχτει ποτε και δεν ηταν φουσκωμενη, στην ενδειξη υγειας μπαταριας εβγαζε οτι θελει service γιαυτο επρεπε να αλλαχτει επειδη δεν δουλευε σωστα επεφτε το ποσοστο της αποτομα. Επισης η παραμορφωση ειναι πανω δεξια ενω η μπαταρια βρισκεται κατω αριστερα..λιγο δυσκολο να φταιει αυτη. Νομιζω οτι το συμπερασμα ειναι πως δεν φτιαχνει..απλως ελεγα μηπως γινοταν να κανω κατι να το βελτιωσω επειδη η οθονη ειναι αυθεντικη. Η αληθεια ειναι οτι σε λευκο φοντο φαινεται ευδιακριτα κατα τα αλλα δεν ειναι ορατο αισθητα. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2019 από steliosdim
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα