Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα σας,

τον τελευταιο καιρο μετα το ζεσταμα του αυτοκινητου παρατηρω ενα σκορτσαρισμα κατα το αφημα του πενταλ συμπλεκτη απο 1 σε 2 και απο 2 σε 3... το σκορτσαρισμα συνοδευεται και απο ενα γκουπ σαν χτυπημα μεταλων... δεν το κανει παντα (ακομα και ζεστο) ...πχ  οταν ειναι κρυο δεν το κανει. Καποιες φορες για να μην ακουω τον θορυβο αφηνω απαλα πολυ τον συμπλεκτη.

Ενας μηχανικος που το ακουσε μου ειπε πας πιθανον για βολαν.. παιζει να ειναι κατι αλλο; παντως το αυτοκινητο δεν πατηναρει η κατι αλλο. Μου ειπε οτι ο θορυβος προερχεται εκει που δενει το σασμαν με το βολαν αλλα πρεπει να το λυσει για να δει ακριβως αν ειναι το βολαν. Αποκλεισαμε παντως οτι ειναι σασμαν...

Το αυτοκινητο ειναι astra J 2012..

Επεξ/σία από Spyros Trs
Δημοσ.

Ότι και να είναι άμα κατέβει πρέπει να τα αλλάξεις όλα με σετ συμπλέκτη, οπότε ξεκίνα την έρευνα σου για το κόστος. Πόσα χλμ έχει;

Δημοσ.

Και εγω αυτο αποφασισα να κανω, να το τρεναρω μεχρι την αλλαγη του  σετ... αλλα αμα ειναι το βολαν επειδη ειναι διπλης μαζας παμε για +500 μινιμουμ 😥

Το αμαξι εχει 105000 πρωτο χερι (αλλα δεν ειμαι ο μονος που το οδηγω +αλλος ενας...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...