tiger657 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά γεια σας. Ψάχνω για μια συσκευή για να την συνδέσω στην τηλεόραση μου, που να μου παρέχει δυνατότητα να βλέπω Netflix μέσω Ethernet χωρίς προβλήματα και με ελληνικούς υπότιτλους. Έχετε κάποια πρόταση; Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2019 από tiger657 Εξαιρετικά εξειδικευμένη ερώτηση για το κοινό στο οποίο απευθύνθηκε. 1
tz_aristotelis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δύο διαφορετικά πράγματα: ψηφιακός αποκωδικοποιητής για τα επίγεια κανάλια και ένα TV box (Android) για Netflix. Το δεύτερο είναι σαν να κάνει smart την tv. 1
tiger657 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, tz_aristotelis είπε Δύο διαφορετικά πράγματα: ψηφιακός αποκωδικοποιητής για τα επίγεια κανάλια και ένα TV box (Android) για Netflix. Το δεύτερο είναι σαν να κάνει smart την tv. Βλέπω ότι υπάρχουν κάποιες συσκευές όπως αυτή https://www.e-shop.gr/ferguson-ariva-4k-combo-dvb-t-dvb-s2-wi-fi-lan-android-511-p-PER.706943 που κάνει και τα δύο πράγματα ταυτόχρονα. Και ψηφιακός αποκωδικοποιητής, και TV box Android. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστος. Οι αξιολογήσεις των χρηστών δίνουν αρνητική εντύπωση. Κάτι τέτοιο ψάχνω. Αν όμως δεν είναι δυνατόν να βρούμε κάτι τέτοιο, θα βολευτώ και με την δεύτερη επιλογή. TV box αλλά με τις ιδιαιτερότητες που προανέφερα. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα