computerακιας Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα Μου έτυχε πριν από λίγες ημέρες και η Vodafone μου έκανε αυτόματη ενεργοποίηση του "Ίντερνετ όλη μέρα" για όσους δεν ξέρουν αυτό ουσιαστικά συμβαίνει όταν δεν έχεις mb αλλά τα ανοίγεις και προσπαθείς να μπεις στο ίντερνετ. Σου δίνει για μια μέρα 1gb με χρέωση 2€. Εγώ που δεν είχα 2€ στον λογαριασμό μου με πήγε -1.78 (είχα 0.22 μέσα). Απενεργοποίησα την υπηρεσία και ενημερώθηκα ότι τώρα κάθε mb που ξοδεύω θα μου κοστίζει 0.2€. Θέλω να ρωτήσω γιατί δεν μπορώ απλά να μην έχω ίντερνετ όταν ανοίγω δεδομένα και δεν έχω mb. Ξέρει κάποιος γιατί δεν είναι δυνατό? Μπορώ να το κάνω κάπως?
pkatsou Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Άλλαξε το Access point name στις ρυθμίσεις του ίντερνετ και δε θα συνδέεται. Με αυτόν τον τρόπο βέβαια αν χρειαστείς ίντερνετ κάποια στιγμή στο μέλλον θα πρεπει να έχεις καταγράψει κάπου την αλλαγή για να την επαναφέρεις.
GREGORYMO Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Η άλλη λύση, αν δεν έχεις εμπόδιο, πας cosmote και ξενοιαζεις.
andrapos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Κλασική που...α που κάνουν οι πάροχοι για να σου τρώνε την κάρτα όταν ξεχάσεις ότι σου τελείωσαν τα mb.Το κάνει και η wind και πολλές φορές μου έχει φάει την κάρτα με αυτά τα day pass.. 1
Nikolas00 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Η άλλη λύση, αν δεν έχεις εμπόδιο, πας cosmote και ξενοιαζεις. Έχω What's Up και CU φοιτητικό. Αλλά στο σπίτι μέσα δεν έχω σήμα για τηλέφωνο. Την ίδια στιγμή που το CU έχει σήμα 4G σταθερό μέσα και έξω.
GREGORYMO Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Αν στα μέρη που κίνησε, δεν έχει σήμα η cosmote, τότε ΔΕΝ το συζητω.
computerακιας Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Τελικα εγω απλα πηγα σε what's up και σωθηκα, ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα