zananiro Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Απλά φοβερό. Ακούγαμε τόσα χρόνια για αναδιπλούμενες οθόνες και πλέον έχει γίνει πραγματικότητα. Και μάλιστα με πολύ καλή υλοποίηση κατά τη γνώμη μου. Είμαι περίεργος πως θα εξελιχθεί όλο αυτό το εγχείρημα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 14 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Βλέπω ένα "ζάρωμα" εκεί που διπλώνει η οθόνη ή ειναι ιδέα μου; Σαν Ghosting, φαίνεται ότι δεν ειναι 100% λείο εκεί. Αν δεν ειναι λειο τι εγινε; Οταν εισαι επαγγελματιας δεν σε νοιαζουν αυτα, υπαρχουν πελατες που θελουν μονο και μονο να εχεις foldable για να αγορασουν Galaxy Fold θα ειναι λειο επειδη διπλωνει προς τα μεσα #ΝΟΤ Μια χαρα ειναι και η τιμη , σε αυτο τουλαχιστον ειδαμε και εναν ανθρωπο να το δουλευει και ομολογω οτι ειχε την τσαχπινια του σαν κινητο. Το Fold το βλεπουμε σε πειραγμενα βιντεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delas.46 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, zananiro είπε Απλά φοβερό. Ακούγαμε τόσα χρόνια για αναδιπλούμενες οθόνες και πλέον έχει γίνει πραγματικότητα. Και μάλιστα με πολύ καλή υλοποίηση κατά τη γνώμη μου. Είμαι περίεργος πως θα εξελιχθεί όλο αυτό το εγχείρημα. Για πρώτης γενιάς συσκευή, ακόμα και με το ζάρωμα φαίνεται υπέροχη. Απλά πρέπει να περιμένουμε 1-2 χρόνια ακόμα για να βελτιώσουν την τεχνολογία που έχουν για πλαστικό μπροστά από την oled. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mozozozo1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Ελα μωρη insomniara Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rom23 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 μπραβο και παλι μακραν καλυτερο απο τη Samsung fold + ωραιος σχεδιασμος. απλα νομιζω θα μπορουσαν να λενε αναδιπλομενο Tablet με υποδοχη SIM καρτας με 5G 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, Delas.46 είπε Για πρώτης γενιάς συσκευή, ακόμα και με το ζάρωμα φαίνεται υπέροχη. Απλά πρέπει να περιμένουμε 1-2 χρόνια ακόμα για να βελτιώσουν την τεχνολογία που έχουν για πλαστικό μπροστά από την oled. Αυτό ακριβώς. Ακομα είναι πολύ gimmicky για αυτό βλέπουμε διαφορετικά approaches. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethereum Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ιστορική στιγμή για το insomnia να εμφανίζεται στην οθόνη του Huawei Mate X μπράβο παντα επιτυχίες , αραγε θα μπορεί να εκτεθεί στα μαγαζιά εδώ ελεύθερα να το πιάσεις να δεις πως είναι ή θα έχουν μόνιμα πωλητή απο πάνω να το δείχνει ποιος ξερει Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2019 από ethereum 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oakenfold_ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Καλύτερη υλοποίηση από αυτό της Samsung! Μου κίνησε το ενδιαφέρον! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Μεγάλη οθόνη σαν τάμπλετ και σαν κινητό,χωρίς notch και με χρήση της κυρίας κάμερας ως selfie.Πολυ καλή υλοποιήση.Μενει να δούμε τα μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα της κάθε υλοποίησης και ποια θα επικρατήσει στο τέλος. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Μακράν πιο ωραίο και εύχρηστο από την υλοποίηση της Samsung (η οποία προσπαθούσε να σου πλασάρει το "τερατουργημα" με τις "καινοτομίες" στο software). Ελπίζω να επικρατήσει η λογική σχεδίασης της Huawei. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2019 από Billator 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pacahontas III milagros Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Ειναι ξεκάθαρα το αμεσο μελλον! Η υλοποίηση διχως νοτς της huawei ηταν καρπαζια στο σβερκο της samsung 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiraulos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Πραγματικα οτι πιο αχρηστο και αβολο εχω δει!! Δεν ξερεις απο που να το κρατησεις! Οπου ναναι θα πατας, οτι ναναι θα ανοιγει. Υπαρχει λογος (για το θεο δλδ) που πρεπει να κλεινει προς τα μεσα και οχι προς τα εξω!!! Κοινη λογικη!! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebence Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 ερωτας μεγαλος...σα να βλεπω την αγγελια μου εδω σε ενα χρονο.."πωλειται το mate x σε αριστη κατασταση..δεκτες ανταλλαγες και με αυτοκινητο" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hakunamatata Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 H συσκευη ειναι καθαρα proof of concept, και δεν εχει σημασια να συζηταμε την τιμη της η το software, προφανως και δε το εφτιαξαν για να το πουλησουν αλλα για να το δειξουν μονο... Απλα αν καποιος καογεται να το παρει θα μπορει να το παρει σαν very early adopter. Η χρηστικοτητα ειναι πολυ προφανης και πολυ απλη και στην ουσια εχεις 2 συσκευες σε μια. Δηλαδη ολη την ημερα εχεις ενα κινητο στην τσεπη σου και το απογευμα το κανεις ταμπλετ στον καναπε. Αμεσα δε νομιζγ να το δουμε σαν πραγματικη προταση στην αγορα σαν κατηγορια αλλα σε. Μαξ 5 χρονακια θα ειναι ο κανονας 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
possiz Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Αν χαλάει ο μηχανισμός τόσο εύκολα κλαφτα χαραλαμπε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα