Προς το περιεχόμενο

Innova 125

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα innova 125 του 5 καρμπ. Ήταν σε λίγο κακή κατάσταση οπότε μετά από ένα ελαφρύ τροχαίο, είπα να μην ασχοληθώ πολύ, αφού ήταν και καλή η αποζημίωση. Θέλει πολλά μαζέματα, κουστούμι, δισκόπλακες, σινεμπλόκ κτλ Το κοστολόγησε με τα πολλά ο συνεργειάς στα 150€. Λίγα δεν είναι ρε παιδιά με την προϋπόθεση ότι το κουστούμι δεν το αγοράζει λιανική 110€, αλλά χονδρική. Πόσα μπορεί να πιάσει αυτό; Ποια η γνώμη σας; Υποτίθεται κιόλας ότι πουλάς την άδεια γιατί χωρίς άδεια είναι άχρηστο. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nauths είπε

Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα innova 125 του 5 καρμπ. Ήταν σε λίγο κακή κατάσταση οπότε μετά από ένα ελαφρύ τροχαίο, είπα να μην ασχοληθώ πολύ, αφού ήταν και καλή η αποζημίωση. Θέλει πολλά μαζέματα, κουστούμι, δισκόπλακες, σινεμπλόκ κτλ Το κοστολόγησε με τα πολλά ο συνεργειάς στα 150€. Λίγα δεν είναι ρε παιδιά με την προϋπόθεση ότι το κουστούμι δεν το αγοράζει λιανική 110€, αλλά χονδρική. Πόσα μπορεί να πιάσει αυτό; Ποια η γνώμη σας; Υποτίθεται κιόλας ότι πουλάς την άδεια γιατί χωρίς άδεια είναι άχρηστο. 

Εγώ δεν κατάλαβα αν θες να το φτιάξεις ή αν θες να το πουλήσεις οπως ειναι.?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...αν κατάλαβα καλά, θέλεις να του πουλήσεις ότι απέμεινε απο το Innova σου κ ο αγοραστής/μηχανικός στο κοστολογεί 150€ σωστά????

Χρονολογία κ χιλιόμετρα???

Έχω την εντύπωση ότι σχεδόν το χαρίζεις!

Σκέψου ότι θα του κοστίσει πολύ λιγότερα απο 150€ για να το "ξαναστησει" κ να το πουλήσει μεταχειρισμένο (η ακόμα για ιδία χρήση)

... πουλώντας το πίσω θεωρώ θα βγάλει πολλαπλάσια φυσικά.

...το αν το κρατήσει για spare παπί θα βγάλει πολλά πολλά παραπάνω!

Αν δεν θα ασχοληθείς, δεν το χρειάζεσαι και έχεις την δυνατότητα, να το κάνεις εσύ κομμάτια (όλα τα λειτουργικά τα ρίχνεις σε τιμή ευκαιρίας στο car.gr) ...θεωρώ ότι έτσι θα βγάλεις σημαντικό ποσό κ θα είναι win-win οι συναλλαγές σου.

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.

Παιδιά θέλει πλαστικά θέλει 1002 όντως, από το κουστούμι πχ δεν πουλάς τίποτα. Εγώ θέλω να το αποσύρω, αυτός προφανώς θέλει να το αγοράσει να το μαζέψει και να το μεταπουλήσει. Την τιμή την θεωρώ ξεφτίλα, στο car που είδα χωρίς άδεια κιόλας είναι στα 300-400 που υποτίθεται ότι και η άδεια είναι ατού. Εντωμεταξύ το μάζεμα θα του στοιχίσει πολύ λιγότερο, αφου δεν θα πληρώσει εργασία και θα αγοράσει ανταλλακτικά χονδρική. Απ ό,τι είδα αυτά του 2005 κοστίζουν μεταξύ 700-1000€.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

....αρα το καταλαβαίνεις κ από μόνος σου.

Οι επιλογές σου είναι

1. Το πουλάς όπως είναι (λεπτομέρειες σε φωτογραφίες, κατάσταση, περιγραφή κλπ) στην τιμή που παίζει η αγορά (μεταχ/να με βλάβες) κ επιπλέον στην τιμή ένα ποσό λόγω της άδειας (22€ δεν κοστίζει να βγάλεις νέα?)

2.καταθέτεις άδεια κ το πουλάς κομμάτια (τα λειτουργικά) 

3. Στον υφιστάμενο αγοραστή, με επαναδιαπραγμάτευση της τιμής, εκεί που "παίζει" η αγορά.

Στην τελευταία επιλογή θεωρώ πως θα έχεις κ το μικρότερο κέρδος.

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, TechnoState είπε

....αρα το καταλαβαίνεις κ από μόνος σου.

Οι επιλογές σου είναι

1. Το πουλάς όπως είναι (λεπτομέρειες σε φωτογραφίες, κατάσταση, περιγραφή κλπ) στην τιμή που παίζει η αγορά (μεταχ/να με βλάβες) κ επιπλέον στην τιμή ένα ποσό λόγω της άδειας (55€ δεν κοστίζει να βγάλεις νέα?)

2.καταθέτεις άδεια κ το πουλάς κομμάτια (τα λειτουργικά) 

3. Στον υφιστάμενο αγοραστή, με επαναδιαπραγμάτευση της τιμής, εκεί που "παίζει" η αγορά.

Στην τελευταία επιλογή θεωρώ πως θα έχεις κ το μικρότερο κέρδος.

Σίγουρα πιστεύω θα καταλήξει σε συνεργείο, ώστε να μαζευτεί και να μεταπωληθεί. Απλά θα υπάρχουν συνεργεία που δίνουν περισσότερα και άνθρωποι που πιστεύουν ότι δεν μπορούν να δουλεύουν με 500% περιθώριο κέρδους.

Δεν ξέρω πόσο κοστίζει η άδεια, αλλά στη φάση που είναι για μεταβίβαση είναι στα 30€ η μεταβίβαση.

To παπί είναι παρακάτω.

ΟΗΟ0746_20190116_006.jpg

ΟΗΟ0746_20190116_002.jpg

Επεξ/σία από Nauths

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...