Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, agrio.imeros είπε

Μήπως κάποιος έκανε καμιά πρόχειρη φωλιά;

Ήταν μπάλα όμως. Δεν ξέρω πως θα μπορούσε να φωλιάσει εκεί μέσα.

Δημοσ.
Στις 1/3/2019 στις 3:14 ΜΜ, *Kopanos* είπε

Για σως δεν το κόβω, μαλλον για κάτι που καπνιζεται μου κάνει. 

Έτσι νομίζω κ εγώ. 

Δημοσ.
Στις 1/3/2019 στις 4:47 ΜΜ, Arkin είπε

Για ψωμι φαινεται ξεραμενο. Λογικα καποιος εφαγε οτι εφαγε και το εβαλε εκει γιατι δεν εβρισκε προχειρο καδο να το πεταξει.

Γιατί ως γνωστόν οποιος δεν βρίσκει κάδο πετάει τα σκουπίδια του στον αέρα και όπου "αγκιστρωσουν" 😂

3 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε

Τότε σίγουρα πρέπει να καλέσει κάποιον υπεύθυνο  :P 

(((kopane sorry για την παράθεση που κάνω στο μήνυμα σου αλλά έχει κολλήσει για κάποιο λόγο. Θέλω να κάνω απλό σχόλιο και μου πετάει παράθεση σε σένα. Το σχόλιο είναι γενικό))) 

Παιδιά μέσα σε τέτοιου είδους  "κρυψώνες" μπορεί να βρείτε τα πάντα... Από σύριγγες μέχρι ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Καλό είναι να περιορίσετε λίγο την περιέργεια σας για την δική σας ασφάλεια. Θέλω να πιστεύω ότι το παιδί άνοιξε το αλουμινοχαρτο με κάποιο ξύλο κ όχι με τα χέρια 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εννοείτε με ξύλο το άνοιξα... Απλά ήταν στην νεραντζιά μας (κατά κάποιον τρόπο δικιά μας, μην το εξηγήσω λεπτομερώς)..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Retromaniac είπε

Εννοείτε με ξύλο το άνοιξα... Απλά ήταν στην νεραντζιά μας (κατά κάποιον τρόπο δικιά μας, μην το εξηγήσω λεπτομερώς)..

Αν ήταν δικό σας το δέντρο οκ. Αν είναι σε περιφραγμενο χώρο ίσως το βρήκε καμία γάτα και το ανέβασε τότε. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, lek88 είπε

Αν ήταν δικό σας το δέντρο οκ. Αν είναι σε περιφραγμενο χώρο ίσως το βρήκε καμία γάτα και το ανέβασε τότε. 

Δεν είναι περιφραγμένο, αυτό είναι το κακό...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Δεν είναι περιφραγμένο, αυτό είναι το κακό...

Ή είχε μέσα κάτι φαγώσιμο και το ανέβασε γάτα, ή το έκρυψε κάποιο πρε@@@ι για να το πάρει αργότερα. Αυτά μπορώ να σκεφτώ μόνο. Μη δίνεις σημασία. Δύσκολα θα σου πει κανείς με σιγουριά τι είναι αυτό που έχει μέσα. 

Επεξ/σία από lek88
  • Like 1
Δημοσ.

Κανείς δεν το ανέβασε και δεν μάγια ή μαύρο που κάποιος το έκρυψε.

Με τον αέρα που είχαμε το τελευταίο 10ημερο το σήκωσε από κάποια ταράτσα κάποιο μπαλκόνι και το προσγείωσε στη νερατζιά.Ρίχτο στα σκουπίδια και τέρμα

• Thanks 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Κανείς δεν το ανέβασε και δεν μάγια ή μαύρο που κάποιος το έκρυψε.

Με τον αέρα που είχαμε το τελευταίο 10ημερο το σήκωσε από κάποια ταράτσα κάποιο μπαλκόνι και το προσγείωσε στη νερατζιά.Ρίχτο στα σκουπίδια και τέρμα

ισχυει, σαν σκουπιδι απο ψησταρια φαινεται, ηταν και τσικνοπεμπτη τις προαλλες οποτε καποιος εψησε σε κανα μπαλκονι και η το φερε ο αερας η κανας γλαρος ξερω γω

• Like 1
Δημοσ.
55 minutes ago, DrLo said:

Η ακομη πιο αστεια συμπτωση με το παρον θρεντ βρισκεται σε αυτη τη σκηνη  🤣

1 minute ago, BASTARDOXONTROS said:

εμενα μου φαινεται σαν πανα μωρου

διολου απιθανο. Μοναδικη λυση πλεον να δοκιμασει ο OP να μας πει .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...