Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα μια sapphire rx 470 itx απο τις αγγελίες. Την συνδεσα εχτές αλλα ο υπολογιστής δεν έχει εικόνα και κάνει ένα μακρυ beep και τρια σύντομα. Δεν αναγνωρίζει την κάρτα σύμφωνα με το μανουαλ της μητρικής. Αν βγαλω για λίγο την μπαταρία της μητρικής, δουλεύει κανονικά μέχρι να τον κλεισω. Μετά σφυραει παλι στο επόμενο άνοιγμά. Ρίχτε καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει. Έκατσα και άλλαξα τροφοδοτικό εχτές με δυνατότερο μηπως είναι αυτό, αλλά δεν έγινε τίποτα. Με την παλια μου καρτα δουλεύει κανονικά εδω και 4 χρονια. Ευχαριστώ.

Asus m5a97 2.0

Adata 1866 2x4GB ram

Fx 6300

Antec vp450 psu

Samsung 850 evo

Nvidia gtx650

Επεξ/σία από raidensub
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, raidensub είπε

Πήρα μια sapphire rx 470 itx απο τις αγγελίες. Την συνδεσα εχτές αλλα ο υπολογιστής δεν έχει εικόνα και κάνει ένα μακρυ beep και τρια σύντομα. Δεν αναγνωρίζει την κάρτα σύμφωνα με το μανουαλ της μητρικής. Αν βγαλω για λίγο την μπαταρία της μητρικής, δουλεύει κανονικά μέχρι να τον κλεισω. Μετά σφυραει παλι στο επόμενο άνοιγμά. Ρίχτε καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει. Έκατσα και άλλαξα τροφοδοτικό εχτές με δυνατότερο μηπως είναι αυτό, αλλά δεν έγινε τίποτα. Με την παλια μου καρτα δουλεύει κανονικά εδω και 4 χρονια. Ευχαριστώ.

Asus m5a97 2.0

Adata 1866 2x4GB ram

Fx 6300

Antec vp450 psu

Samsung 850 evo

Nvidia gtx650

Πολύ περίεργο φίλε,να σε ρωτήσω κάτι εγγύηση έχει ακόμη?Λέω πολύ περίεργο γιατί δουλεύει όπως λές με τη παλιά κάρτα που σημαίνει πως κάτι παίζετε με τη κάρτα (470)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την τροφοδοτείς σωστά;
Έχει κουμπώσει καλά;

Αναφορά σε κείμενο

For AWARD BIOS this is:
1 long, 3 short - Video card not detected (reseat video card) or bad video card.

Επεξ/σία από donblunts
Δημοσ.

Μολις γυρισα απο την δουλεια και δοκιμασα την δευτερη pci θυρα. Δουλευει κανονικα για την ωρα αλλα η δευτερη θυρα ειναι μονο 4χ.

Δημοσ.
Στις 1/3/2019 στις 7:34 ΜΜ, raidensub είπε

Μολις γυρισα απο την δουλεια και δοκιμασα την δευτερη pci θυρα. Δουλευει κανονικα για την ωρα αλλα η δευτερη θυρα ειναι μονο 4χ.

καλησπερα αυτο το εχεις κανει?

Δημοσ.

Ναι αλλα το προβλημα μου ηταν οτι δεν εμπαινε καν στο bios γιατι δεν αναγνωριζε την καρτα. Τωρα την εβαλα στην δευτερη θυρα pci express και δουλευει κανονικα για την ωρα. Μαλλον εχω θεμα με την πρωτη θυρα και πρεπει να αλλαξω μητρικη.

Δημοσ.

αυτο το βλεπεις βαζοντας την 650 αν την εχεις ακομα και να δεις τη κανει, αλλα και την 470 σε αλλο pc

και καλο ειναι να κανεις και αυτο που σου ειπα αν δεν το εχεις κανει ηδη για να αποκλεισεις  θεμα driver conflict...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...