petrosmanolis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Έχω ένα ηχοσύστημα σπιτιού που αποτελείτε από ένα ζευγάρι ηχιων Bose 901 series iv μαζί με το equalizer τους, και έναν ενυσχητη rotel 1312. Και ψάχνω καλώδια rca για να τα συνδέσω όλα μαζί. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια φθηνά και καλά; Έχω βρει αυτά τι γνώμη έχετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pleo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Δες κανένα Audioquest καλύτερα. Και για... πιο καλύτερα Kimber Kable. Το πάνω που δείχνεις λέει 75 πόντους. τόσο κοντό το θέλεις; Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2019 από Pleo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Έχεις ένα πολύ καλό vintage sound set. Εάν τα Bose είναι σε καλή κατάσταση και μπορείς να τα τοποθετήσεις κατάλληλα (οδηγίες γι αυτό υπάρχουν) τότε ο ‘ήχος που θα πάρεις θα είναι απόλυτα φυσικός ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα