Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, eliasjuve είπε

Εδώ υπάρχουν νοσοκομεία χωρίς τα βασικά ρε φίλε και μας κοροϊδεύουν ότι δίνουν χιλιάρικα με κλήρωση. Τι είναι η εφορία και κάνει κληρώσεις; ΟΠΑΠ; 
Το πιο πιθανό είναι να τα τρώνε εμείς και εμείς όπως συμβαίνει παντού.

Σε αυτό που λες περί νοσοκομείων δεν έχεις καθόλου άδικο.

Από την άλλη έχει κερδίσει φίλη μου η οποία τα είχε πραγματικά ανάγκη μιας και μόλις είχε χάσει την δουλειά της. Αρχικά και εγώ πίστευα ότι η δουλειά μπορεί να γίνεται στο μεταξύ μας, αλλά βλέποντας δυο περιπτώσεις στο περιβάλλον μου που κέρδισαν πίστεψα ότι κάποια μέρα μπορεί να κερδίσω και εγώ, μιας όλες μου τις αγορές τις κάνω αποκλειστικά με κάρτα. 

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μηδαμινή ελπίδα είναι για τον κόσμο συν το κίνητρο για να χρησιμοποιούν την κάρτα. Όχι ότι πληρώνεις με την κάρτα για να πάρεις λαχνους αλλά λέμε τώρα. Επιπλέον κοστίζει στο κράτος κυριολεκτικά ψίχουλα και για αυτό συνεχίζει κ υπάρχει 2 χρόνια μετά. Για το αξιοκρατικο του πράγματος δεν ξέρω απλά εδώ στο φόρουμ έχουν κερδίσει 2-3 άτομα. 

Επεξ/σία από fastnq2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, malmsteen1984 είπε

Κινητρο λεγεται για να χρησιμοποιεις την καρτα σου στις συναλλαγες

Αν δε θέλουν να χρησιμοποιούμε μετρητά ας τα καταργήσουν 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Και πώς θα πληρωνουμε τους υδραυλικούς ;

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, μπιπ μπιπ είπε

Θα έρθει και αυτό κάποια στιγμή, αλλα όπως πολλά πράγματα στην Ελλάδα θα πάρει περισσότερα χρόνια σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο.

https://www.weforum.org/agenda/2018/11/sweden-cashless-society-is-no-longer-a-utopia/

https://www.ft.com/content/539e39b8-851b-11e8-a29d-73e3d454535d

• Like 1
Δημοσ.

Η πιθανοτητα να κερδίσεις ειναι μικροτερη και απο τζοκερ

Δημοσ.

Ok έλυσα κατάλαβα τι έγινε. Έκανα αγορές από λογαριασμό που έχω δηλώσει ως επαγγελματικό.😅

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις ‎1‎/‎3‎/‎2019 στις 1:09 ΜΜ, fockos είπε

Έχω κερδίσει ήδη μια φορά. Το κόλπο ειναι να το πιστέψεις.

Έκανα ερώτηση στο gsis. 

Τα λεφτα τα εχεις παρει ? Αν ναι μετα από ποσο καιρο ? Φορο ειχαν ?

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση. Πρέπει να μπαίνεις συνέχεια να βλέπεις? ή αν κερδίσεις σου στέλνουν μήνυμα? 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, troi.g είπε

Παιδιά μια ερώτηση. Πρέπει να μπαίνεις συνέχεια να βλέπεις? ή αν κερδίσεις σου στέλνουν μήνυμα? 

Καθε τελος του μηνα γινεται κληρωση.Παρολα αυτα σου στελνει και μειλ αν κερδισεις.Αν και οι πιθανοτητες ειναι μηδαμινες.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 2/3/2019 στις 7:15 ΠΜ, μπιπ μπιπ είπε

Συγνώμη μόνο εγώ τα θεωρώ αυτά πεταμενα λεφτά;

Σιγουρα δεν ειναι πεταμενα λεφτα, απλα σαν μετρο δεν ειναι αρκετο ωστε να μειωσει οσο θα επρεπε την φοροδιαφυγη.

Τα λεφτα που δινονται στους διαγωνισμους ειναι πολυ λιγοτερα απο οσα μαζευει το κρατος μεσω των φορων που προκυπτουν απο αυτες τις συναλλαγες. Το κρατος χανει περιπου 5-7 δισ. καθε χρονο απτην φοροδιαφυγη και ο διαγωνισμος δινει 10 εκατομμυρια, αμελητεο ποσο σε σχεση με τη ζημια που προκαλει το φαινομενο που (ψιλο)αντιμετωπιζουν.

Το κακο ειναι οτι οι περισσοτεροι συμμετεχοντες εχουν συναλλαγες με καρτα σε μερη που δεν φοροδιαφευγουν (πχ σουπερ μαρκετ) και οχι σε εστιαση, γιατρους κτλ.

Δημοσ.

Γεια σας,

γνωρίζετε αν μπορούμε να καταχωρήσουμε παραπάνω από έναν αριθμό ΙΒΑΝ  στο σύστημα;

(Κ επίσης αν οι πόντοι από βενζινάδικα μετράνε κανονικά (έχω μια κάρτα alphabank που την χρησιμοποιώ μόνο σε BP βενζινάδικα)).

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 2/3/2019 στις 10:58 ΠΜ, malmsteen1984 είπε

Κινητρο

...  άλλοι θα το έλεγαν ΠΑΓΊΔΑ. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Locke_John είπε

Γεια σας,

γνωρίζετε αν μπορούμε να καταχωρήσουμε παραπάνω από έναν αριθμό ΙΒΑΝ  στο σύστημα;

(Κ επίσης αν οι πόντοι από βενζινάδικα μετράνε κανονικά (έχω μια κάρτα alphabank που την χρησιμοποιώ μόνο σε BP βενζινάδικα)).

Τι εννοείς να καταχωρησουμε δευτερο ΙΒΑΝ στο σύστημα; Αν εννοείς να δηλώσεις δεύτερο ΙΒΑΝ για να μετράνε και οι πληρωμες σου από αυτό, δεν χρειάζεται. Μετράνε όλες οι πληρωμές που γίνονται από το ΑΦΜ σου. Αν εννοείς να καταχωρησεις δεύτερο ΙΒΑΝ για να στείλουν τα χρήματα εάν κερδίσεις, επίσης δεν χρειάζεται. Χωράνε και σε ενα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...