Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στη φορολοταρία δεν μου εμφανίζει όλες τις κληρώσεις. O α/α Κληρ. με ημερομηνία  29/11/2018 είναι η τελευταία.

Μπείτε. Δεν παίζει να μαι ο μόνο που έχει πρόβλημα 😥https://www.aade.gr/menoy/meniaies-synallages-kai-lachnoi

Επεξ/σία από fockos
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ούτως η άλλως αν μία στα τόσα εκατομμύρια είσαι τυχερός, θα σε ειδοποιήσουνε μέσω mail στον λογαριασμό σου στο taxisnet.

Μην αγχώνεσαι.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ νιώθω τόσο σίγουρος ότι έχω κερδίσει, που έχω βάλει το iban να μου κάνουν κατάθεση.

Παρ' όλα αυτά, μου τα εμφανίζει όλα κανονικά με ένα 0 δίπλα.

• Like 4
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, fockos είπε

Έχω κερδίσει ήδη μια φορά. Το κόλπο ειναι να το πιστέψεις.

Έκανα ερώτηση στο gsis. 

Σοβαρά? Μπράβο είσαι ο πρώτος αν και άγνωστος που ξέρω ότι κέρδισε.

Αλλά σου έχω άσχημα νέα. Αν κέρδισες μια φορά δεν μπορείς να ξανακερδίσεις. Έτσι είχαν πει, τότε πο ανακοινώθηκε η φορολοταρία.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, armagedwnn είπε

Σοβαρά? Μπράβο είσαι ο πρώτος αν και άγνωστος που ξέρω ότι κέρδισε.

Αλλά σου έχω άσχημα νέα. Αν κέρδισες μια φορά δεν μπορείς να ξανακερδίσεις. Έτσι είχαν πει, τότε πο ανακοινώθηκε η φορολοταρία.

Αυτό που θυμάσαι είναι ότι στην ίδια κλήρωση δεν μπορείς να κερδίσεις 2 φορές. Σε διαφορετικές μπορείς. Αφότου κέρδισα οι κληρώσεις μου εμανιζόντουσαν κανονικά απλώς μετά τη κλήρωση 29/11/2018 δεν εμφανίζει τις επόμενες. Έχω μπει με λογαριασμό  συγγενή μου και τις εμφανίζει κανονικά σε αυτόν.  

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, fockos είπε

Αυτό που θυμάσαι είναι ότι στην ίδια κλήρωση δεν μπορείς να κερδίσεις 2 φορές. Σε διαφορετικές μπορείς. Αφότου κέρδισα οι κληρώσεις μου εμανιζόντουσαν κανονικά απλώς μετά τη κλήρωση 29/11/2018 δεν εμφανίζει τις επόμενες. Έχω μπει με λογαριασμό  συγγενή μου και τις εμφανίζει κανονικά σε αυτόν.  

Να υποθέσω ότι στην κλήρωση του οκτωμβρίου κέρδισες?

Δημοσ.

Όχι

http://prntscr.com/mrsbn9

τότε που κάναμε μαζεμένες τις κληρώσεις αναδρομικά. 1 χρόνος και 2 μήνες περίπου δηλαδή και στο μεσοδιάστημα μου εμφανίζόντουσαν οι κληρώσεις 😪

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, fockos είπε

Όχι

http://prntscr.com/mrsbn9

τότε που κάναμε μαζεμένες τις κληρώσεις αναδρομικά. 1 χρόνος και 2 μήνες περίπου δηλαδή και στο μεσοδιάστημα μου εμφανίζόντουσαν οι κληρώσεις 😪

Τότε δεν γνωρίζω, τελικά έχεις δίκιο γιατί το έψαχνα τώρα και σε αυτή που κέρδισες και εσύ υπήρχαν συγκεκριμένα 4 άτομα που κέρδισαν 3 φορές.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, fockos είπε

Έχω κερδίσει ήδη μια φορά. Το κόλπο ειναι να το πιστέψεις.

Έκανα ερώτηση στο gsis. 

και πιστευεις οτι θα ξανα κερδιΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Δημοσ.
8 ώρες πριν, fockos είπε

Αφού κέρδισες μια φορά το κράτος σε κόβει τελείως μετά από κάποιο διάστημα για να μην τύχει και ξανακερδίσεις και χάσει κάποιος άλλος. Μα όλα εγώ θα τα σκέφτομαι?Χαχαχαχα

Δημοσ.

Συγνώμη μόνο εγώ τα θεωρώ αυτά πεταμενα λεφτά; Μοιράζουν χιλιάρικα τυχαία. Τουλάχιστον να τα δώσουν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη .όχι σε τυχαίους που χρησιμοποιούν την κάρτα τους . Που μπορεί κιολας κάποιος να είναι πλούσιος.

• Like 6
  • Confused 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε

Συγνώμη μόνο εγώ τα θεωρώ αυτά πεταμενα λεφτά; Μοιράζουν χιλιάρικα τυχαία. Τουλάχιστον να τα δώσουν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη .όχι σε τυχαίους που χρησιμοποιούν την κάρτα τους . Που μπορεί κιολας κάποιος να είναι πλούσιος.

Κινητρο λεγεται για να χρησιμοποιεις την καρτα σου στις συναλλαγες

Δημοσ.
6 ώρες πριν, μπιπ μπιπ είπε

Εδώ υπάρχουν νοσοκομεία χωρίς τα βασικά ρε φίλε και μας κοροϊδεύουν ότι δίνουν χιλιάρικα με κλήρωση. Τι είναι η εφορία και κάνει κληρώσεις; ΟΠΑΠ; 
Το πιο πιθανό είναι να τα τρώνε εμείς και εμείς όπως συμβαίνει παντού.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...