kgian Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Καλημέρα. Η μητρική μου έχει 1 x AURA RGB LED Header Supports up to 12V/3A, 36W LED Strip. Αυτή την στιγμή έχω βάλει μια απλή 12V rgb που πήρα από ένα μαγαζί με ηλεκτρολογικά αλλά είναι λίγο σκοτεινή και όταν αλλάζω τα χρώματα δεν πολυφαίνονται οι διαφορές. Δηλαδή δεν φαίνονται σχεδόν καθόλου κάποια χρώματα. Νομίζω πως αυτή που πήρα δεν είναι 5050 που από ότι κατάλαβα είναι η πιο φωτεινή. Ποιά ταινία να πάρω να είναι φωτεινή με πυκνά leds; Αυτή την στιγμή χειρίζομαι το χρώμα από το software της asrock (μητρική μου). Ψωνίζω και από skroutz και από ebay αν και βαριέμαι να περιμένω. Σκέφτομαι και την περίπτωση της corsair lighting node pro που φαντάζομαι είναι πολύ καλή αν και τα τσιγκουνεύομαι ta 65€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Υπάρχει και η λύση του deepcool 350 .Παίρνεις 2 τέτοια, έναν διακλαδωτή με 4 καλώδια και μερικά extensions Με ~35 ευρώ θα έχεις 4 μαγνητικές rgb ταινίες και θα τις διαχειρίζεσαι απο το Aura 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα