Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, lefstef είπε

αυτήν έχω παραγγείλει, αλλά έλεγε 399 όταν την πήρα, τώρα λέει 370

Είναι ψεύτικος πωλητής. Τον διαγραφούν συνέχεια. Αναφέρει από κάτω να επικοινωνήσετε μαζί του πριν την παραγγελία. Αποφύγετε τον είναι μούρα. 

3 ώρες πριν, lefstef είπε

ε μια χαρά είναι τότε, μιας και δεν καταλαβαίνω γαλλικά, ήταν κομματάκι δύσκολο να κάνω την παραγγελία χωρίς να ξέρω τι λέει

Να μπαίνεις από κινητό στο Chrome με αυτόματη μετάφραση στα ελληνικά. 

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Διαθέσιμη η κάρτα ξανά. 20 Μαρτίου λέει σε στοκ.

Σήμερα σε κάποια φάση είχε κουπόνι -15€.

Το έβγαλαν βέβαια τώρα αλλά γενικά οι ενδιαφερόμενοι ας κοιτούν κατά διαστήματα.

Δημοσ.

Άνοιξε πάλι το θέμα για να δούμε αν υπάρχουν και άλλοι που έχουν πάρει την κάρτα και δεν έχουν λάβει ακόμα τα παιχνίδια.

Έχω στείλει από εχθές στο support αλλά δεν έχω πάρει απάντηση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε μένα που αγόρασα άλλη κάρτα, τα 2 παιχνίδια καθυστέρησαν λιγο, ηρθαν μετά από 3 μέρες. Το Division 2 μου το έδωσε αμέσως.

Επεξ/σία από kostiger
Δημοσ.
2 ώρες πριν, lefstef είπε

Άνοιξε πάλι το θέμα για να δούμε αν υπάρχουν και άλλοι που έχουν πάρει την κάρτα και δεν έχουν λάβει ακόμα τα παιχνίδια.

Έχω στείλει από εχθές στο support αλλά δεν έχω πάρει απάντηση 

Εγώ δεν είχα πάρει κωδικό και έστειλα κατευθείαν  email στο support του amazon ρωτώντας τους αν δικαιούμαι την προσφορά. Μου απάντησαν την ίδια ημέρα ότι θα το ελέγξουν και μετά από δύο ημέρες είχα τον κωδικό στο email.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Να πουμε για οποιον μπορει να ενδιαφερεται για αγορα, οτι εχει και ενα τεμαχιο διαθεσιμο στην τιμη του τιτλου.

Δημοσ.

Μίλησα μαζί τους, (ωραία εμπειρία να μιλάς σε γλώσσα που δεν ξέρεις με Google translate) και μου έδωσε ένα κωδικό, αλλά δεν μπόρεσα να το ενεργοποιήσω και μου είπε θα μιλήσουμε σε 24 ώρες. 

Να ρωτήσω τώρα, τα παιχνίδια για το steam δεν είναι; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lefstef είπε

Μίλησα μαζί τους, (ωραία εμπειρία να μιλάς σε γλώσσα που δεν ξέρεις με Google translate) και μου έδωσε ένα κωδικό, αλλά δεν μπόρεσα να το ενεργοποιήσω και μου είπε θα μιλήσουμε σε 24 ώρες. 

Να ρωτήσω τώρα, τα παιχνίδια για το steam δεν είναι; 

Ένα για uplay και δύο για steam. Δε χρειάζεται να μιλήσεις μαζί τους απλά στείλε email στα αγγλικά. Έχει επιλογή για επικοινωνία στα αγγλικά. 

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Ένα για uplay και δύο για steam. Δε χρειάζεται να μιλήσεις μαζί τους απλά στείλε email στα αγγλικά. Έχει επιλογή για επικοινωνία στα αγγλικά. 

τους έστειλα από την Κυριακή στο suport στα αγγλικά αλλά δεν πήρα απάντηση ποτέ

Δημοσ.

Amazon γαλλικό και επικοινωνία με αγγλικό mail έχω την χειρότερη εμπειρία πάντως. Με είχαν στείλει site sapphire που δεν είχε καμία σχέση με την Sapphire που παρασκευαζει κάρτες γραφικών. Και γενικά τα μηνύματα τους ήταν αυτοματοποιημενα και δεν απαντούσαν καθόλου σε αυτό που ρωτούσα. Ευτυχώς δεν ήταν ζωτικής σημασίας το θέμα οπότε δεν χρειάστηκε να ψαχτω παραπάνω. 

Δημοσ.

Τελικά τα πήρα τα παιχνίδια, το είχαν στείλει πριν μια εβδομάδα αλλά για κάποιο λόγο δεν το είχα δει.

είναι απίστευτη υλοποίηση πάντως, δεν ακούγεται καθόλου  όταν παίζεις

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, matrixxx είπε

Και τωρα 2! (μια-μια τις φερνει η κυρα Μαρια στην αποθηκη; :D )

Kι ομως αυτο πρεπει να ειναι! :) Πιστευα πριν οτι ισως καποιος ακυρωσε, αλλα τωρα για 2η φορα, ανεβηκε παλι κατα 1 το αποθεμα:

2019-03-30_1116

Ή βρεθηκε καλυτερη προσφορα καπου και ακυρωνουν ή η κυρα Μαρια θελει αλλαγμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...