rofl Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) @7nisiotisδεν ανεφερα price drop. price drop οντως δεν θα παιξει τουλαχιστον μεχρι στιγμης. αναφερθηκα σε αυτο Αναφορά σε κείμενο AMD got in touch with us in order to better clarify things. According to the red team, this is a promotion and not a price drop. “Radeon RX Vega 56 has been heavily promoted since the holidays and into the new year as partners have been eager to make RX Vega 56 and its forward looking 8GB of HBM2 available for more gamers. To clarify, the current Radeon RX Vega 56 promotion is not a price drop. Additionally, the RX Vega 56 graphics card will continue to be offered as part of AMD’s Raise the Game: Fully Loaded bundle with three of this year’s blockbuster titles.” αν δεν ισχυει οτι η amd θα δωσει για κανα δυο μηνες προσφορες σε vega 56 οπως λεει το λινκ του psycho, δωσε ενα link αν το χεις προχειρο γιατι δεν βρισκω κατι, ενω προσφορες vega βλεπω. το προβλημα ειναι οτι παιχνιδια δινουν μονο λιγοι retailers που στελνουν ελλαδα οποτε το να βρεις και καλη τιμη και παιχνιδια και να στελνει ελλαδα ειναι λιγακι δυσκολο. απο κει και περα τα storefront του αμαζον που δινουν το promotion, εχουν καλες πιθανοτητες για μενα. προσωπικα αν δεν ειχα ηδη τα παιχνιδια γιατι εχω 580, και αν δεν βαριομουν πλεον τις αγοραπωλησιες θα ειχα ηδη παρει vega απ το mindfactory. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2019 από rofl
rofl Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Θα συνεχίσει το Bundle με τα παιχνίδια εννοούν αυτο ειναι γνωστο απο τις 6 και δεν θα εβγαζαν ανακοινωση στις 22 λεει ---------------------- Τo clarify, the current Radeon RX Vega 56 promotion is not a price drop. Additionally (επιπλεον), the RX Vega 56 graphics card will continue to be offered as part of AMD’s Raise the Game: Fully Loaded bundle -------------------------------------------- απο κει και περα δεν εχει νοημα να το συζηταμε. αν βγει σε καλη τιμη vega που ερχεται ελλαδα θα ποσταριστει. εγω απλα το ανεφερα για να υπαρχει στα υποψη... οπως επισης και η προσφορα του mindfactory, πολλοι εχουν φιλους γερμανια. μπορω να πληρωσω κανονικα με την πιστωτικη μου να σταλει στο φιλο μου και αυτος απλα να διεκπεραιωσει την αποστολη. δεν ειναι ιδιαιτερο προβλημα ουτε κοπος για πολλους. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2019 από rofl
mpokwsths Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ξανα διαθέσιμη. Σε στοκ από 9 Μαρτίου. (Όπως είχα πει: Εξαφανίζεται - εμφανίζεται κοκ.) Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από mpokwsths 1
mpokwsths Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Έφυγε ήδη με UPS. Μια χαρά. Στις 12 Μάρτη θα είναι εδώ. Τον κωδικό για τα παιχνίδια τον στέλνουν με e-mail; Και αν ναι, πότε; 6
kostiger Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Με το καλο να παραλαβετε. Εγω αγορασα τη Sapphire Pulse Vega 56 στα 300 με τα τρια παιχνιδια τελικα απο Γερμανια! 2
Dantε Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Και μενα τη στειλανε σημερα.Απο Ιταλια κιολας απο οτι ειδα.Με UPS υποθετω δε θα μπλεξουμε και με ΕΛΤΑ ετσι? Το κωδικο λογικα μεχρι αυριο μεθαυριο θα τον στειλουν με μειλ. 3 1
kostiger Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Εγώ τώρα έχω αμφιβολλίες για την αγορά μου. Μήπως να πάρω μια 1070Ti καλύτερα που καίει λιγότερο ρεύμα; Κάπου διάβαζα ότι καίει μόνο 50W Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου ...NOT Ιλαρο, αλλα προβλεπω λουκετο with immediate effect.. 1
lefstef Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 βλέπω έχει παίσει και άλλο η τιμή της 64, δεν μπορώ να την ακυρώσω και να την παραγγείλω πάλι? ακόμα δείχνει ότι δεν έχει γίνει αποστολή, τα χρήματα όμως μου τα έχουν κρατήσει.
mpokwsths Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Αφού έχουν τραβήξει τα λεφτά δε γίνεται τώρα ακύρωση. Μπορείς να περιμένεις να έρθει και να τη στείλεις πίσω για refund. Να παραγγείλεις αυτή. Και πιο φτηνή και πιο καλή.
lefstef Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 12 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Αφού έχουν τραβήξει τα λεφτά δε γίνεται τώρα ακύρωση. Μπορείς να περιμένεις να έρθει και να τη στείλεις πίσω για refund. Να παραγγείλεις αυτή. Και πιο φτηνή και πιο καλή. αυτήν έχω παραγγείλει, αλλά έλεγε 399 όταν την πήρα, τώρα λέει 370
NoiSy MaN Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, lefstef είπε αυτήν έχω παραγγείλει, αλλά έλεγε 399 όταν την πήρα, τώρα λέει 370 Δεν έχει όμως ως πωλητή το amazon κι επίσης δεν περιέχει τα παιχνίδια.
lefstef Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 ε μια χαρά είναι τότε, μιας και δεν καταλαβαίνω γαλλικά, ήταν κομματάκι δύσκολο να κάνω την παραγγελία χωρίς να ξέρω τι λέει
Inler Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Η 64αρα Sapphire είναι η έκδοση με το vapor chamber ή όχι?
mpokwsths Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Όχι Με το Vapor Chamber είναι η Limited Edition, η οποία δε μπορώ να φανταστώ πως θα μπορούσε να έχει καλύτερη ψύξη. 😋 Επίσης έχει 3x8pin 😮 υποδοχές και LED φωτισμό γύρω από τους ανεμιστήρες. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από mpokwsths
Προτεινόμενες αναρτήσεις