imdenq Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Χαιρεται εχω ενα λαπτοπ turbox απο το 2011 μοντελο ah15e και εχω θεμα με τα windows 10. Οταν το ανοιγω μετα το σημα των windows εχει μαυρη οθονη εκτος αν το συνδεσω σε εξωτερικη οθονη με καλωδιο hdmi. Εψαξα στο ιντερνετ και ειδα πως εχουν κιαλλοι το ιδιο θεμα με το συγκεκριμενο λαπτοπ και σε καποιους λυθηκε μετα απο update στο bios. Εχει μητρικη pegatron a15 και δεν μπορω να βρω bios update οταν το γκουγκλαρω. Υπαρχει καποια αλλη λυση στο προβλημα μου ή μηπως καποιος μπορει να μου βρει το bios update? Ευχαριστω!
koolisk6 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 https://www.plaisio.gr/wizards/FindYourDriver.aspx αν ειναι αυτο A15HE
LIGHT1NG Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, imdenq είπε Χαιρεται εχω ενα λαπτοπ turbox απο το 2011 μοντελο ah15e και εχω θεμα με τα windows 10. Οταν το ανοιγω μετα το σημα των windows εχει μαυρη οθονη εκτος αν το συνδεσω σε εξωτερικη οθονη με καλωδιο hdmi. Εψαξα στο ιντερνετ και ειδα πως εχουν κιαλλοι το ιδιο θεμα με το συγκεκριμενο λαπτοπ και σε καποιους λυθηκε μετα απο update στο bios. Εχει μητρικη pegatron a15 και δεν μπορω να βρω bios update οταν το γκουγκλαρω. Υπαρχει καποια αλλη λυση στο προβλημα μου ή μηπως καποιος μπορει να μου βρει το bios update? Ευχαριστω! Είχα ακριβώς το ίδιο δυστυχώς με τα windows 10 κάτι παίζει εμένα βέβαια έβγαζε και error code 43 στην κάρτα γραφικών της nvidia βέβαια είχε γενικά θέμα αλλά το είχα πάρει 100 για την σεζόν να πέρναγα την ώρα λίγο, η λύση που είχα βρει ήταν να περάσω τα windows 7 και εναν ssd τουλάχιστον σήκωνε το lineage και το lol 😂😂😂
tz_aristotelis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Για δοκίμασε το εξής: συνέδεσε εξωτερική οθόνη και μετά από τις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικων υπάρχει πιθανότητα να αναγνωρίζει δύο οθόνες: την εξωτερική και την δική του αλλά να παίζει μόνο στην εξωτερική. Αν πράγματι κάτι τέτοιο συμβαίνει τότε βάλε σαν κύρια οθόνη την δική του η απενεργοποίησε την εξωτερική η βάλε οι δύο οθόνες να παίζουν το ίδιο. (Clone). Καλή τυχη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα