eidikos33 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα άλλαξα πάροχο ίντερνετ από cosmote σε nova και έκανα επανεκκίνηση το ρούτερ αλλά όταν πάω να συνδεθώ μου ζητάει έναν κωδικό τι πρέπει να βάλω εκεί? Επίσης γράφει και ένα μήνυμα dsldevice.lan Το μόντεμ είναι το thomson tg585 v8
LIGHT1NG Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 13 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Καλησπέρα άλλαξα πάροχο ίντερνετ από cosmote σε nova και έκανα επανεκκίνηση το ρούτερ αλλά όταν πάω να συνδεθώ μου ζητάει έναν κωδικό τι πρέπει να βάλω εκεί? Επίσης γράφει και ένα μήνυμα dsldevice.lan Το μόντεμ είναι το thomson tg585 v8 Μήπως πρέπει να σου δώσουν κάποιο καινούργιο ρουτερ? Γιατί ένα τέτοιο είχα πριν 7 χρόνια όταν μια φορά και έναν καιρό ήμουν στην forthnet για 1 μήνα 😂😂😂
eidikos33 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 11 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Μήπως πρέπει να σου δώσουν κάποιο καινούργιο ρουτερ? Γιατί ένα τέτοιο είχα πριν 7 χρόνια όταν μια φορά και έναν καιρό ήμουν στην forthnet για 1 μήνα 😂😂😂 Δεν δίνουν λένε κρατάς το παλιό με αυτό μια χαρά έκανα την δουλειά μου στην cosmote,μήπως γνωρίζεις τι πρέπει να κάνω?
LIGHT1NG Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 14 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Δεν δίνουν λένε κρατάς το παλιό με αυτό μια χαρά έκανα την δουλειά μου στην cosmote,μήπως γνωρίζεις τι πρέπει να κάνω? Τότε μπαίνεις στι ρουτερ αν θυμάμαι καλά για φορτνετ είναι 192.168.1.254 ίσως και ιδίο με κοσμοτε 192.168.1.1 και στην χαρτουρα που έβαλες την υπογραφή κάπου λέει username /password τα περνάς χειροκίνητα στο ρουτερ πατάς save και είσαι κομπλέ.. Τουλάχιστον αυτή την διαδικασία θυμάμαι από αυτό το ρούτερ κανονικά έπρεπε να σου στείλουν άλλο δωρεάν
SakafliaC Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δηλαδή άλλαξες πάροχο και ο καινούριος δε σου δίνει καινούριο ρουτερ? Δεν παίζει αυτό απλά. Πες τους ο παλιός πάροχος μου ζήτησε πίσω το ρουτερ που μου είχε δώσει.
eidikos33 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, SakafliaC είπε Δηλαδή άλλαξες πάροχο και ο καινούριος δε σου δίνει καινούριο ρουτερ? Δεν παίζει αυτό απλά. Πες τους ο παλιός πάροχος μου ζήτησε πίσω το ρουτερ που μου είχε δώσει. Και όμως δεν δίνει το πληρώνεις 20 ευρώ μου είπαν και το στέλνουν ταχυδρομικώς επικοινώνησα μαζί τους λέει σε όλες τις εταιρείες έτσι είναι
poulinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 12 hours ago, eidikos33 said: Καλησπέρα άλλαξα πάροχο ίντερνετ από cosmote σε nova και έκανα επανεκκίνηση το ρούτερ αλλά όταν πάω να συνδεθώ μου ζητάει έναν κωδικό τι πρέπει να βάλω εκεί? Επίσης γράφει και ένα μήνυμα dsldevice.lan Το μόντεμ είναι το thomson tg585 v8 α.Hard reset το v8. b.το συνδεεις και μπαινεις με 192.168.1.254 στο Interface και περνας το Username/password που σου εχουν στειλει με sms.στο site της forthnet για το v8 θα βρεις και το τελευταιο Firmware 8.2.7.8 . http://www.forthnet.gr/Article.aspx?a_id=3954#sthash.rTuqrsUe.dpbs 1 hour ago, SakafliaC said: Δηλαδή άλλαξες πάροχο και ο καινούριος δε σου δίνει καινούριο ρουτερ? Δεν παίζει αυτό απλά. Πες τους ο παλιός πάροχος μου ζήτησε πίσω το ρουτερ που μου είχε δώσει. α.παιζει μια χαρα.πολλοι παροχοι χρεωνουν το adsl modem router οταν δεν ειναι Voip η τηλεφωνια 1
SakafliaC Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Εντελώς τυχαία είμαι σε φάση μετάβασης, στην αντίθετη διαδρομή από εσένα. Έχω καταθέσει δηλαδή αίτημα φορητότητας για να πάω ΟΤΕ από Vodafone. Περιμένω τεχνικό στις 20 του μήνα. Ο ΟΤΕ λοιπόν προχθες μου στειλε καινούριο ρουτερ. Οπότε αυτά τα κόλπα που σου κάνει η Vodafone είναι επειδή είναι η Vodafone.. Μόλις με επιβεβαίωσε και ο poulinos απ ότι βλέπω. Αν επιτρέπεται για ποιο λόγο άλλαξες τον ΟΤΕ για Vodafone? Γιατί πέρα απ το οικονομικό, το οποίο εννοείται είναι το πρώτο κριτήριο για τον περισσότερο κόσμο, δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να μην έχει κανείς ΟΤΕ. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2019 από SakafliaC
LIGHT1NG Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 11 λεπτά πριν, SakafliaC είπε Εντελώς τυχαία είμαι σε φάση μετάβασης, στην αντίθετη διαδρομή από εσένα. Έχω καταθέσει δηλαδή αίτημα φορητότητας για να πάω ΟΤΕ από Vodafone. Περιμένω τεχνικό στις 20 του μήνα. Ο ΟΤΕ λοιπόν προχθες μου στειλε καινούριο ρουτερ. Οπότε αυτά τα κόλπα που σου κάνει η Vodafone είναι επειδή είναι η Vodafone.. Μόλις με επιβεβαίωσε και ο poulinos απ ότι βλέπω. Αν επιτρέπεται για ποιο λόγο άλλαξες τον ΟΤΕ για Vodafone? Γιατί πέρα απ το οικονομικό, το οποίο εννοείται είναι το πρώτο κριτήριο για τον περισσότερο κόσμο, δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να μην έχει κανείς ΟΤΕ. Μπορεί η περιοχή που μένει να την καλύπτει η Vodafone πχ στα Γιάννενα στην Ανατολή καλύπτει η Vodafone τώρα στο χέρι του καθενός είναι αλλά ο ΟΤΕ για μένα έχει καλύτερη εξυπηρέτηση και δεν πληρώνεις τέλη ενεργοποίησης σε vdsl παράδειγμα...και πάντα να περιμένεις μικροσαμποταζ από τις εταιρείες δηλαδή βάζεις Vodafone, forthnet, wind κλπ οι οποίες πατάνε πάνω σε γραμμές ΟΤΕ οπότε ο ΟΤΕ κάνει ένα μικρό σαμποτάζ σε κανα 5 αποσυνδέσεις έτσι στα ξεκάρφωτα τώρα στο χέρι του καθενός είναι
eidikos33 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 50 λεπτά πριν, poulinos είπε α.Hard reset το v8. b.το συνδεεις και μπαινεις με 192.168.1.254 στο Interface και περνας το Username/password που σου εχουν στειλει με sms.στο site της forthnet για το v8 θα βρεις και το τελευταιο Firmware 8.2.7.8 . http://www.forthnet.gr/Article.aspx?a_id=3954#sthash.rTuqrsUe.dpbs α.παιζει μια χαρα.πολλοι παροχοι χρεωνουν το adsl modem router οταν δεν ειναι Voip η τηλεφωνια Το πρωί που επικοινώνησα με την τεχνική υποστήριξη της Νόβα μου είπαν να βάλω το username pass του μόντεμ το οποίο δε μπαίνει στο ip της κόσμοτε!
LIGHT1NG Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, eidikos33 είπε Το πρωί που επικοινώνησα με την τεχνική υποστήριξη της Νόβα μου είπαν να βάλω το username pass του μόντεμ το οποίο δε μπαίνει στο ip της κόσμοτε! Να τους πεις η κοσμοτε μου ζήτησε πίσω το ρούτερ και τους το έδωσες πίσω για να μην χρεωθείς κάτι αναγκαστικά αυτοί την άλλη μέρα τουλάχιστον θα σου έχουν στείλει ρούτερ δεν χρειάζεται να το παίζουμε καλοθελητες ότι έχουμε ρουτερ κλπ Πλέον τα ρουτερ παίρνουν αυτόματα ρυθμίσεις
eidikos33 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 6 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε Να τους πεις η κοσμοτε μου ζήτησε πίσω το ρούτερ και τους το έδωσες πίσω για να μην χρεωθείς κάτι αναγκαστικά αυτοί την άλλη μέρα τουλάχιστον θα σου έχουν στείλει ρούτερ δεν χρειάζεται να το παίζουμε καλοθελητες ότι έχουμε ρουτερ κλπ Πλέον τα ρουτερ παίρνουν αυτόματα ρυθμίσεις Εμένα μου είπαν να πληρώσω επειδή είχα εργαστεί στην Νόβα πάντως πριν κάτι μήνες τα ίδια έλεγα κ εγώ αν και ήμουν στο τμήμα των πωλήσεων και όχι της τεχνικής υποστήριξης
papoys1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 21 ώρες πριν, eidikos33 είπε Καλησπέρα άλλαξα πάροχο ίντερνετ από cosmote σε nova και έκανα επανεκκίνηση το ρούτερ αλλά όταν πάω να συνδεθώ μου ζητάει έναν κωδικό τι πρέπει να βάλω εκεί? Επίσης γράφει και ένα μήνυμα dsldevice.lan Το μόντεμ είναι το thomson tg585 v8 Μήπως ήσουν adsl και πήγες vdsl ;; Εγώ είμαι χρόνια στη nova και πριν 3-4 μέρες πήγα από adsl σε vdsl.Το παλιό ρούτερ δεν έκανε και πήρα καινούργιο το οποίο πλήρωσα 20 ευρώ.Δεν το δίνουν δωρεάν όπως και χρεώνουν άλλα 20 ευρώ για ενεργοποίηση. Το καλό είναι ότι έμεινα στο παλιό πρόγραμμα με τις ίδιες παροχές και μάλιστα από 11 ώρες το μήνα προς κινητά έγιναν απεριόριστα και 2 ευρώ λιγότερα το μήνα.Δεν ξέρω τι περιοχή μένεις αλλά Γέρακα που μένω εγώ μετά από 4 μέρες ούτε ένα κόψιμο και ταχύτητες κοντά στο 50 που πήγα.Απλά με παίδεψαν λίγο την πρώτη μέρα που άλλαξα τρία ρούτερ μέχρι να συνδεθώ.
LIGHT1NG Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, eidikos33 είπε Εμένα μου είπαν να πληρώσω επειδή είχα εργαστεί στην Νόβα πάντως πριν κάτι μήνες τα ίδια έλεγα κ εγώ αν και ήμουν στο τμήμα των πωλήσεων και όχι της τεχνικής υποστήριξης πες ότι θα πας πάλι κοσμοτέ για αυτον τον λογο και θα δεις όχι 1 αλλά 10 θα σου στείλουν
georho Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 καλημέρα σας .Έχω ένα speedport entry 2i του ΟΤΕ για isdn .Μπορεί να δουλέψει στην ΝΟΒΑ ADSL που έχω ; και πως;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα