chris00 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Στις 2/3/2019 στις 10:03 ΜΜ, papoys1 είπε Είναι πολύ απλό. Θα πληρώσεις τον πρώτο λογαριασμό στη ΔΕΗ οπότε μετά θα έχεις χαρτί να τους πας. Αυτό έκανα τελικά. Θα περιμένω να λάβω το πρώτο λογαριασμό και μετά θα πάω σε άλλη εταιρία. 👍
eidikos33 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 εγω παντως 58 τμ σπιτι με 55 ευρω εβγαλα το πιστοποιητικο...
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Αττικη εκει στα 50-70 ευρω στοιχιζουν..Εχω ακουσει οτι στην επαρχαι ...βαρανε πολυ ! Υπ οψιν οτι για να εκδωσει ηλεκτρολογος εγκαταστασεων ΥΔΕ ο πινακς πρεπει να εχει ρελε διαφυγης.Αλοιως πρεπει να βαλει . Προσφορα και ζητηση . 1
alfeios Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 8 ώρες πριν, eidikos33 είπε εγω παντως 58 τμ σπιτι με 55 ευρω εβγαλα το πιστοποιητικο... 8 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Αττικη εκει στα 50-70 ευρω στοιχιζουν..Εχω ακουσει οτι στην επαρχαι ...βαρανε πολυ ! Υπ οψιν οτι για να εκδωσει ηλεκτρολογος εγκαταστασεων ΥΔΕ ο πινακς πρεπει να εχει ρελε διαφυγης.Αλοιως πρεπει να βαλει . Προσφορα και ζητηση . Ναι τοσο στοιχιζει. Κι εγω 58€ πλήρωσα στον ηλεκτρολογο με το ΦΠΑ Απο εκει και περα ομως, για να υποβληθει στην ΔΕΔΔΗΕ ζητανε "θεωρηση" απο τον σύλλογο ηλεκτρολογων. Αυτοι κολανε ενα αυτοκολητο επανω και γι αυτο ζητανε 88€. Δεν ξερω αν ισχυει σε ολους τους νομους αυτο. Στην Ηλεια παντως το πληρωσα
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, alfeios είπε Ναι τοσο στοιχιζει. Κι εγω 58€ πλήρωσα στον ηλεκτρολογο με το ΦΠΑ Απο εκει και περα ομως, για να υποβληθει στην ΔΕΔΔΗΕ ζητανε "θεωρηση" απο τον σύλλογο ηλεκτρολογων. Αυτοι κολανε ενα αυτοκολητο επανω και γι αυτο ζητανε 88€. Δεν ξερω αν ισχυει σε ολους τους νομους αυτο. Στην Ηλεια παντως το πληρωσα Οπως ξαναεγραψα Αθηνα 50 ευρω τελικη τιμη και εκανε επι μια ωρα πληρη ελεγχο και οχι υπογραφη στον αερα.Αλλα 30 ευρω γαι ρελε που εβαλε. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2019 από Γιάννης Platano 1
alfeios Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 53 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Οπως ξαναεγραψα Αθηνα 50 ευρω τελικη τιμη και εκανε επι μια ωρα πληρη ελεγχο και οχι υπογραφη στον αερα.Αλλα 30 ευρω γαι ρελε που εβαλε. Το ιδιο λεμε Γιαννη. Απλα στην Ηλεια εχουν προσθεσει την θεωρηση υπογραφης απο τον Συλλογο ηλεκτρολόγων
The_Judas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Στην Θεσσαλονίκη το πιστοποιητικού ηλεκτρολόγου στα 50 ευρώ περίπου είναι συνήθως. Εχει επίσης και με 30 ευρώ αλλά και με 100 ευρώ (αν πας σε κανέναν ηλεκτρολόγο μηχανικό). 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, alfeios είπε Το ιδιο λεμε Γιαννη. Απλα στην Ηλεια εχουν προσθεσει την θεωρηση υπογραφης απο τον Συλλογο ηλεκτρολόγων Αν δεν κανω λαθος και εδω θελουν την ιδια θεωρηση αλλα με μικρη επιφυλλαξη .
alfeios Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αν δεν κανω λαθος και εδω θελουν την ιδια θεωρηση αλλα με μικρη επιφυλλαξη . και με καποιο κοστος υποθετω
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, alfeios είπε και με καποιο κοστος υποθετω Ειναι ολα μαζι στα 50-60 ευρω που εγραψα . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα