johncorfas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, nikcrf είπε Γούστα είναι αυτα. Εμένα το επόμενο θα είναι με τρύπα, οτιδήποτε άλλο design v u notch εντελώς αδίαφορο. Με τρύπα oλα τα λεφτά. Ξέρεις πόσοι πληρώνουν για μια τρύπα; Γούστα ειναι όλα. Ανάλογα την τρύπα βέβαια... 4 ώρες πριν, VasiliSung είπε Γιατί είναι Samsung. Έχουμε τρελαθεί, τα έχουμε ισοπέδωσει όλα με τους Κινέζους. Αν είχαμε τους Κινέζους να εξελίξουν την τεχνολογία τώρα ούτε play store δεν θα είχαμε. Συγκρίνουμε τώρα την Samsung με τις κινεζικές εταιρίες. Αυτοί το οποίο R&D που μπορεί να έχουν είναι να κάνει έρευνα για το πως θα αντιγράψουν πιο γρήγορα την Apple και την Samsung. Τί παει να πει "είναι Samsung"; Μπορείς με αξιόπιστες πηγες να μου το στοιχειοθετήσεις; Σε τί διαφέρει ενα Samsung των 120€ απο αντίστοιχο Xiaomi; Επίσης το playstore σε τί είναι εξέλιξη; Αυτό με την αντιγραφή ισχυει μέχρι ενα βαθμό, αλλά για τον χρήστη ειναι αδιάφορο. 6 ώρες πριν, ethereum είπε ωραία συσκευή περιμένω προσφορά στο φυλλάδιο του κωτσόβολου 119,90€ προπαραγγελια σε σουπερ τιμή συμπεριλαμβάνοντας και δώρο το ΦΠΑ. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2019 από johncorfas 1 2
pol vel Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, VasiliSung είπε Γιατί είναι Samsung. Έχουμε τρελαθεί, τα έχουμε ισοπέδωσει όλα με τους Κινέζους. Αν είχαμε τους Κινέζους να εξελίξουν την τεχνολογία τώρα ούτε play store δεν θα είχαμε. Συγκρίνουμε τώρα την Samsung με τις κινεζικές εταιρίες. Αυτοί το οποίο R&D που μπορεί να έχουν είναι να κάνει έρευνα για το πως θα αντιγράψουν πιο γρήγορα την Apple και την Samsung. παντως αν θυμασαι το πρωτο κινητο με μικρα bezels ηταν της xiaomi 1 1
Alexandros7474 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 46 λεπτά πριν, pol vel είπε παντως αν θυμασαι το πρωτο κινητο με μικρα bezels ηταν της xiaomi Εχεις κακή μνήμη 1
vasvas100 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Το πρώτο κινητό με μικρά bezels δεν ήταν Samsung το πρώτο κινητό με διπλή η τριπλή κάμερα δεν ήταν Samsung το πρώτο με onscreen fingerprint δεν ήταν Samsung την ταχύτερη φόρτιση δεν την έχει η Samsung το καλύτερο λογισμικό δεν το έχει η Samsung. Εχω και άλλα αν θες που η Samsung είναι πίσω απο τους 'Κινέζους " 3
Vasilisxd Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Εγώ δεν καταλαβαίνω τα 2Gb Ram. Αν της Samsung της κοστίζει π.χ 5€ το Gb , γιατί δεν το κάνει με 4Gb Ram και να το δώσει στα 130€ , όσο δηλαδή της κοστίζει , άντε και 140€ και να γλυτώσει τα σίγουρα κακά σχόλια των αγοραστών της συσκευής όσο αφορά τις επιδόσεις ...
galistaboy Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Για 2GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου αν ήταν απο κάποια οχι τοσο μεγαλη εταιρεια θα κραζανε ολοι τα 120$ τωρα.....
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο, με 100Ε έχεις σαμσουγκακι αξιοπρεπέστατο. Με ωραίους φακός στην κάμερα 13 mp. Αλλά τα 13 mp στην Sammy και αλλά τα 13 mp στα κινέζικα κινητά του σορού (πχ doogee,bogo,xiaomi κτλ). Μπαταρία μεγάλη και λόγο sammy πάνω στον χρόνο δεν θα έχει πέσει πολύ η αυτονομία της. Για τα χρήματα του και την κατηγορία του 10+ από εμενα.
crossmo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, vasvas100 είπε Το πρώτο κινητό με μικρά bezels δεν ήταν Samsung το πρώτο κινητό με διπλή η τριπλή κάμερα δεν ήταν Samsung το πρώτο με onscreen fingerprint δεν ήταν Samsung την ταχύτερη φόρτιση δεν την έχει η Samsung το καλύτερο λογισμικό δεν το έχει η Samsung. Εχω και άλλα αν θες που η Samsung είναι πίσω απο τους 'Κινέζους " Για πες ποιό ήταν? με τη σειρά που τα αναφέρεις Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2019 από crossmo 1
Alexandros7474 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 17 ώρες πριν, vasvas100 είπε Το πρώτο κινητό με μικρά bezels δεν ήταν Samsung το πρώτο κινητό με διπλή η τριπλή κάμερα δεν ήταν Samsung το πρώτο με onscreen fingerprint δεν ήταν Samsung την ταχύτερη φόρτιση δεν την έχει η Samsung το καλύτερο λογισμικό δεν το έχει η Samsung. Εχω και άλλα αν θες που η Samsung είναι πίσω απο τους 'Κινέζους " Καλά φίλε . Στο σπιτι εχω ένα air condition Samsung που αντικατέστησε ένα chino li άχρηστοι κινεζικό Εχω ένα πλυντήριο Samsung που αντικατέστησε ένα κινεζικό άχρηστο το wax off tsou li Ένα ψυγείο Samsung που αντικατέστησε ένα κινεζικό άχρηστο που έβαζες κανονικό πάγο μέσα Μια τηλεορασαρα Samsung που αντικατέστησε μια fou lee κινεζική και ένα I phone που όμως έχει οθόνη Samsung Και έμεινε και μια κινεζική βεντάλια .....
vasvas100 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 8 ώρες πριν, crossmo είπε Για πες ποιό ήταν? με τη σειρά που τα αναφέρεις 1)Sharp-xiaomi 2)HTC-Huawei 3)oppo vivo4) oppo-oneplus. Για το λογισμικό εγω προσωπικά προτιμώ miui και αν μιλάμε για λογισμικό κάμερας Google 1
johncorfas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, fg9000 είπε Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο, με 100Ε έχεις σαμσουγκακι αξιοπρεπέστατο. Με ωραίους φακός στην κάμερα 13 mp. Αλλά τα 13 mp στην Sammy και αλλά τα 13 mp στα κινέζικα κινητά του σορού (πχ doogee,bogo,xiaomi κτλ). Μπαταρία μεγάλη και λόγο sammy πάνω στον χρόνο δεν θα έχει πέσει πολύ η αυτονομία της. Για τα χρήματα του και την κατηγορία του 10+ από εμενα. Απίστευτο! Ούτε σε μία πρόταση δεν έγραψες κάτι σωστό!... Ολά λάθος... Καταρχήν να ξεκινήσουμε απο τα βασικά : διάβασε πρώτα το άρθρο. Κι άλλοι αγαπήσανε, αλλά δεν κάνανε έτσι... Είπαμε να είσαι fan, αλλά όχι κι έτσι... 21 ώρες πριν, Vasilisxd είπε Εγώ δεν καταλαβαίνω τα 2Gb Ram. Αν της Samsung της κοστίζει π.χ 5€ το Gb , γιατί δεν το κάνει με 4Gb Ram και να το δώσει στα 130€ , όσο δηλαδή της κοστίζει , άντε και 140€ και να γλυτώσει τα σίγουρα κακά σχόλια των αγοραστών της συσκευής όσο αφορά τις επιδόσεις ... Γιατί όσοι κοιτούν κινητά σε αυτή την τιμή δε κοιτάνε επιδόσεις. Επίσης αγοράζουν Samsung, λόγω μάρκας, θεωρώντας ότι το όνομα και μόνο εξασφαλίζει εμπειρία χρήσης. Επίσης δε θέλει να το βγάλει στα 140€, αλλά στα 120€. Εκείνη την κατηγορία τιμής θέλει να χτυπήσει. Στα κακά σχόλια απαντούν : αγορασε πιο ακριβό μοντελο. Οποίος έχει απαιτήσεις τα ακουμπάει και δεν περιμένει το κινητό να κανει παπάδες. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2019 από johncorfas 1
atoncon Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Η τιμή είναι σε δολάρια...άρα 105.6 ευρώ με σημερινή τιμή...τώρα στην Ελλάδα δεν ξέρουμε πόσο αλλά σίγουρα σε προσφορές κάπου εκεί θα το δούμε.
trelokotsidou1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) με 105€ παιρνεις xiaomi με 3 gb ram, γτ να παρεις απολυθωμα με 2 gb ram?επειδη ειναι Samsung? Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2019 από trelokotsidou1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα