Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, θα ηθελα την γνωμη σας για κατι σχετικα με την τηλεοραση των γονιών μου. Ειχαν αγοράσει το 2015 αυτην εδω την Samsung απο το site του link μαζι με εγγυηση 5 χρόνων. Σε προσφατη επισκεψη μου διαπιστωσα οτι η εικόνα ειχε θέματα ως προς το ασπρο το οποιο φαινόταν έντονα πιο μπλέ σε κάποια σημεια της οθόνης*. Σε επικοινωνία με τον Κοτσόβολο ζητησαν να παραλαβουν την τηλεόραση για έλεγχο (εδωσαν συσκευη για προσωρινη αντικατασταση). Μετα απο καποιες μέρες μας ενημερωσαν οτι δεν γινεται (ή δεν συμφερει) η επισκευη και προτειναν αντικατασταση με αυτην εδώ την Sony. Επειδη δεν ασχολούμαι σχεδον καθολου με τηλεοράσεις κλπ θα ηθελα μια επιβεβαιωση αν ειναι συμφέρουσα η αντικατασταση που προσφέρουν. Απο τα λιγα που ξερω και συμφωνα με οσα βλέπω νομιζω οτι ειναι ιδιο και ισως λιγο καλυτερο μοντέλο. Ευχαριστω για την βοηθεια.

*Εκαναν μερες για να το αντιληφθουν και οι ιδιοι οι γονεις μου. Χρειαστηκε προσπαθεια απο μερους μου ενω επαιζε μια ασπρομαυρη ταινια για να το "δουν". Επισης να τονισω οτι ενω ειχαν χάσει την 5ετη εγγυηση/ασφαλεια επικοινώνησαν με τον Κοτσόβολο και ρωτησαν αν δικαιουνται επισκευη ενω δεν εχουν καποιο εγγραφο στα χερια τους και ο Κοτσοβολος τους καλυψε κανονικα χωρις καμια αντιρρηση. Προς τιμην τους βασικα και ηθελα να το πω γιατί ειχα πολυ χειροτερη αποψη για τους μεγαλους πωλητες.

Επεξ/σία από Choulio
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Doubt είπε

Σου δίνουν καινούργια Sony FHD που επιπλέον είναι και Smart σε αντικατάσταση τηλεόρασης τετραετίας και το σκέφτεσαι;

Ειπα να παρω μια επιβεβαιωση. Ειδα καποια σχολια σχετικα με τον ηχο και ειπα μηπως παιζει κατι που δεν ξερω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...