Dts_Dimensions Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 13 ώρες πριν, johncorfas είπε Ποια ειναι η Snapdragon; Αυτή που βγάζει μοντέλα όπως Qualcomm 845, Qualcomm 855 κτλ.; Στην ειδηση: αγοράζουν OEM συσκευες, κοτσάρουν μια ο,τι να ναι μάρκα και τα πουλάνε για ελληνικά; Έλεος... Τουλαχιστον η MLS βάζει και ενα αξιόλογο δικό της software, για όσους το χρησιμοποιούν. Η fluo; Σκέτη κοροϊδία... Μια διόρθωση νεαρέ... Qualcomm είναι η εταιρεία, Snapdragon λέγεται ο επεξεργαστής!.. Φιλικά!!! Ο Ντάνος το είδε?
kirileman Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 21 λεπτά πριν, Dts_Dimensions είπε Μια διόρθωση νεαρέ... Qualcomm είναι η εταιρεία, Snapdragon λέγεται ο επεξεργαστής!.. Φιλικά!!! Ο Ντάνος το είδε? Ευτυχώς που τον διόρθωσες...
johncorfas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Dts_Dimensions είπε Μια διόρθωση νεαρέ... Qualcomm είναι η εταιρεία, Snapdragon λέγεται ο επεξεργαστής!.. Φιλικά!!! Ο Ντάνος το είδε? Sarcasm detection failed... Ευχαριστώ για το "νεαρέ"...😃 Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2019 από johncorfas
christos4 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 16 ώρες πριν, johncorfas είπε Ποια ειναι η Snapdragon; Αυτή που βγάζει μοντέλα όπως Qualcomm 845, Qualcomm 855 κτλ.; Στην ειδηση: αγοράζουν OEM συσκευες, κοτσάρουν μια ο,τι να ναι μάρκα και τα πουλάνε για ελληνικά; Έλεος... Τουλαχιστον η MLS βάζει και ενα αξιόλογο δικό της software, για όσους το χρησιμοποιούν. Η fluo; Σκέτη κοροϊδία... Αξιόλογο το λογισμικό της mls; από πότε;;
dhmak Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Μην ακούω χαζαμάρες τι να φτουρήσουνε κάποιες άγνωστες εταιριούλες π.χ. Αpple, Samsung κ.λ.π. μπροστά στις Ελληνικότατες Κολοσσιαίες Εταιριάρες του χώρου (μλς, τουρμπο εξ, φλούο και την τιτανομέγιστη Ζερ) υ.γ. εμπνευσμένο απο προηγούμενα μηνύματα. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2019 από dhmak
johncorfas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, christos4 είπε Αξιόλογο το λογισμικό της mls; από πότε;; ...για όσους το χρησιμοποιούν... Σε κάθε περίπτωση είναι οτι καλύτερο υπάρχει σε Android που να καταλαβαίνει ελληνικά και η ανάπτυξη του κόστισε και κοστίζει χρονο και χρήμα. Η fluo τί έφτιαξε και ζητάει 199€ γι αυτό το κελεπούρι; Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2019 από johncorfas
Spiros787 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 22 ώρες πριν, DaemonLord92 είπε Ανατρίχιασα με το ηχείο στην πλάτη της συσκευής. Νόμιζα σιφονι ήταν.......
johncorfas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 23 ώρες πριν, Talepwros είπε Δεν είναι ηχείο στην πλάτη, ειναι auto mute οποτε ακουμπάς τη συσκευή κάπου. Φιτσουρ ειναι. Είναι φίτσουρ και ινοβέισο. 23 ώρες πριν, Talepwros είπε Δεν είναι ηχείο στην πλάτη, ειναι auto mute οποτε ακουμπάς τη συσκευή κάπου. Φιτσουρ ειναι. Είναι φίτσουρ και ινοβέισο.
LIGHT1NG Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Στις 1/3/2019 στις 12:03 ΜΜ, johncorfas είπε ...για όσους το χρησιμοποιούν... Σε κάθε περίπτωση είναι οτι καλύτερο υπάρχει σε Android που να καταλαβαίνει ελληνικά και η ανάπτυξη του κόστισε και κοστίζει χρονο και χρήμα. Η fluo τί έφτιαξε και ζητάει 199€ γι αυτό το κελεπούρι; Την γνωστή mls που το updater της δεν ξέρει αν δουλεύει η ότι έχει απλά το android από aosp και έχει κοτσάρει τα mls san system app δεν είμαι σίγουρος κιόλας αν το google play το έχει certificate η απλά και αυτό είναι μέσω από gapps 😂 Επίσης ένα μεγάλο μπράβο στην fluo που δεν θα πουλήσει ούτε σε παζάρι.... ΜΤΚ, 720P, 3GB RAM 200€ FLUO SNAPDRAGON 636~660,1080P,4GB RAM 150~180 XIAOMI
johncorfas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε Την γνωστή mls που το updater της δεν ξέρει αν δουλεύει η ότι έχει απλά το android από aosp και έχει κοτσάρει τα mls san system app δεν είμαι σίγουρος κιόλας αν το google play το έχει certificate η απλά και αυτό είναι μέσω από gapps 😂 Επίσης ένα μεγάλο μπράβο στην fluo που δεν θα πουλήσει ούτε σε παζάρι.... ΜΤΚ, 720P, 3GB RAM 200€ FLUO SNAPDRAGON 636~660,1080P,4GB RAM 150~180 XIAOMI Καποιους, λίγους, τους βολευουν οι εφαρμογές της και σε κάθε περίπτωση χρειάστηκε χρονος και χρήμα για τη δημιουργία τους. Δε προσπαθώ να πω οτι είναι μια κορυφαία εταιρεια. Πολλοί την κατηγορούν ( και δικαίως...). Αν όμως κατηγορουμε αυτή, τοτε τη fluo τί πρεπει να την κάνουμε; Αυτό λέω. Για τη Xiaomi είμαι μαζί σου. Pocophone έχω και η σύζυγος το note 5. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2019 από johncorfas
LIGHT1NG Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, johncorfas είπε Καποιους, λόγους, του βολευουν οι εφαρμογές της και σε κάθε περίπτωση χρειάστηκε χρονος και χρήμα για τη δημιουργία τους. Δε προσπαθώ να πω οτι είναι μια κορυφαία εταιρεια. Πολλοί την κατηγορούν ( και δικαίως...). Αν όμως κατηγορουμε αυτή, τοτε τη fluo τί πρεπει να την κάνουμε; Αυτό λέω. Για τη Xiaomi είμαι μαζί σου. Pocophone έχω και η σύζυγος το note 5. Απλά πρέπει να κόψουν λίγο τις τιμές τα έχουν υπερτιμημένα https://www.skroutz.gr/s/15682285/MLS-MX-Pro-64GB.html#specs Πάρε παράδειγμα από review κιόλας που λένε δεν ξέρουν καν τη είναι ο helio(mtk) και λέει ο άλλος μπαίνει σε κινητό 300-400 ευρώ..
johncorfas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Απλά πρέπει να κόψουν λίγο τις τιμές τα έχουν υπερτιμημένα https://www.skroutz.gr/s/15682285/MLS-MX-Pro-64GB.html#specs Πάρε παράδειγμα από review κιόλας που λένε δεν ξέρουν καν τη είναι ο helio(mtk) και λέει ο άλλος μπαίνει σε κινητό 300-400 ευρώ.. Συμφωνώ. Δεν είπα οτι ειναι καλά κινητά. Είπα οτι η εταιρεια αυτή κανει και κάποια δουλεια επιπλέον, εκτός απο το να πάρει απλα ενα κινεζικό ΟΕΜ και να βάλει τη μάρκα της, όπως η Fluo. Καλώς/κακώς, βολευει/δε βολευει κάτι επιπλέον κανει. Πληρώνεται προσωπικό για να γίνει. Η fluo τί κανει; Παραγγέλνει και τα μεταπουλαει. Αυτό το κανω και εγώ. Το review το έχω διαβάσει εδώ και πολύ καιρό και γέλασα μέχρι δακρύων... Το mediatek p23, που φοράει το συγκεκριμένο, τον βρισκεις δε κινέζικα κάτω απο 150€ λιανικής. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2019 από johncorfas
LIGHT1NG Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, johncorfas είπε Συμφωνώ. Δεν είπα οτι ειναι καλά κινητά. Είπα οτι η εταιρεια αυτή κανει και κάποια δουλεια επιπλέον, εκτός απο το να πάρει απλα ενα κινεζικό ΟΕΜ και να βάλει τη μάρκα της, όπως η Fluo. Καλώς/κακώς, βολευει/δε βολευει κάτι επιπλέον κανει. Πληρώνεται προσωπικό για να γίνει. Η fluo τί κανει; Παραγγέλνει και τα μεταπουλαει. Αυτό το κανω και εγώ. Το review το έχω διαβάσει εδώ και πολύ καιρό και γέλασα μέχρι δακρύων... Το mediatek p23, που φοράει το συγκεκριμένο, τον βρισκεις δε κινέζικα κάτω απο 150€ λιανικής. Απλά σαν μια ελληνική εταιρία θα μπορούσε να πάει με Snapdragon που δίνει καιβτα source και ολα έτσι οι developer τουςθα μπορούν να κάνουν κάτι αξιόλογο και ποιο δυνατό
johncorfas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2019 6 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε Απλά σαν μια ελληνική εταιρία θα μπορούσε να πάει με Snapdragon που δίνει καιβτα source και ολα έτσι οι developer τουςθα μπορούν να κάνουν κάτι αξιόλογο και ποιο δυνατό Δε πιστεύει κανένας οτι δεν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Σε σχέση με τη fluo, που λέει το άρθρο, την συγκρινα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα