Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.

Η ερωτηση που θελω να κανω εχει να κανει με την υπηρεσια αναγνωρησης κλησεωνς που παρεχετε απο την εταιρια.Μηπως γνωριζει κανεις κατι.

Εκει που λειτουργουσε κανονικα, ξαφνικα τις τελευταιες μερες  σταματησε να λειτουργει.

Παιρνοντας την εταιρια με επιβεβαιωσε οτι στην γραμμη ειναι ενεργοποιημενη η υπηρεσια ,και οτι ολα ειναι καλως,απο εκεινους.

Παιρνοντας τωρα τη συσκευη(προκειτε για εξωτερικη συσκευη caller id,που συνδεετε σε σειρα της γραμμης),και δοκιμαζοντας τη σε αλλη τηλεφωνικη γραμμη (συγκεκριμενα της forthnet),λειτουργει κανονικα,επιβεβαιωνοντας οτι και η συσκευη λειτουργει και δεν ειναι χαλασμενη.

Γνωριζει κανεις τι μπορει να ειναι?Προσφατα απο οτι εμαθα,την cyta την πηρε vodafone,μηπως συσχετιζετε...?

Δημοσ.

εχες συσκευη πανω στο ρουτερ η εχεις επιστροφή τηλεφωνίας ?κανε hard reset στο ρουτερ , και ξαναδοκίμασε , αν συνεχίσει πάρε ξανα και ενημέρωσε οτι η συσκευή σου σε δοκιμή δουλεύει κανονικά ωστε να κανουν ρυθμισεις η να σου στειλουν νεο ρουτερ

Δημοσ.

Η τηλεφωνικη συσκευη μου συνδεετε πανω στο ρουτερ.

Επειδη  η συσκευη αυτη δεν εχει απο μονη της αναγνωριση κλησεων,εχει  συνδεθει σε σειρα του καλωδιου προς τη συσκευη,μια ανεξαρτητη συσκευουλα αναγνωρισης και ετσι ολα αυτα τα χρονια ειχαμε αναγνωριση χωρις κανενα προβλημα.

Εχω κανει αυτο που λες στο ρουτερ,ομως τιποτα.

Μετα απο συνομιλια μαζι τους και παλι ,περασαν -απο οτι μου ειπαν-μια αλλη ρυθμιση στο ρουτερ,και επειτα αυτο εχω μεν αναγνωριση τωρα ,αλλα σε μια αλλη δοκιμαστικη συσκευη , οχι στην ξεχωριστη συσκευη αναγνωρησης κλησεων!(δηλαδη η μια εμφανιζει και η αλλη οχι)

Καλοντας τους παλι,μηπως υπαρχουν διαφορα πρωτοκολλα ας το πουμε για διαφορες συσκευες, να στειλουν  αλλη ρυθμιση που να ειναι συμβατη με τη συσκευη μου,μου ειπαν οτι δεν υπαρχει αλλη.

Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η τηλεφωνική σου συσκευή ειναι καιρό που δουλεύει? Ξερω οτι θα φανει κουλό αλλα παιζει να εχουν αποφορτιστει οι μπαταριες και να υπολειτουργει. Δοκιμασε νεες μπαταριες.

Edit: Μου διεφυγε οτι πρόκειται για εξωτερική συσκευη, σηκώνω χερια :P

Επεξ/σία από ShadowGame

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...