mp123 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Θελω να αγορασω το κινητο του τιτλου αλλα θελω να μαθω αν ξερει καποιος οτι θα ειναι λειτουργικο στην αμερικανικη ηπειρο. (. δλδ να ειναι global band να μην εχω προβληματα. Αυτο που εχω τωρα honor 8x δεν ειναι συμβατο με τις τοπικες σιμ που αγοραζω . Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2019 από mp123
TechnoState Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Απο που θα γίνει η αγορά???? Γιατί δεν κάνεις ένα mail απευθείας σε OnePlus.com (υπάρχει έτοιμη φόρμα προς συμπλήρωση) η μέσω live chat (πάλι απο OnePlus.com)??? 1
saruman123 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, mp123 είπε Θελω να αγορασω το κινητο του τιτλου αλλα θελω να μαθω αν ξερει καποιος οτι θα ειναι λειτουργικο στην αμερικανικη ηπειρο. (. δλδ να ειναι global band να μην εχω προβληματα. Αυτο που εχω τωρα honor 8x δεν ειναι συμβατο με τις τοπικες σιμ που αγοραζω . Εδώ μπορείς να δεις τις μπάντες που υποστηρίζει https://www.google.gr/amp/s/m.gsmarena.com/oneplus_6-ampp-9109.php 1
mp123 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, TechnoState είπε Απο που θα γίνει η αγορά???? Γιατί δεν κάνεις ένα mail απευθείας σε OnePlus.com (υπάρχει έτοιμη φόρμα προς συμπλήρωση) η μέσω live chat (πάλι απο OnePlus.com)??? απο ελλαδα λεω να το παρω.να μην περιμενω ουτε να τρεχω για καταθεσεις στην τραπεζα.οσα φερνουν ελλαδα υποστηζουν τις μπαντες στην αμερικη ; δεν θελω να παω σε s9 plus γιατι εχω κακη εμπειρια με οτι samsung ειχα. ειναι καλο οσο λενε το one plus 6 ; δεν με νοιαζει η καμερα. θελω να ειναι γρηγορο , να εχει παντου σημα.
TechnoState Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 ... είχα op1, opX, οp3,op5,op5T... τώρα op6T....για τις εποχές που κυκλοφόρησαν ήταν απο τα γρηγορότερα (performance) των ημερών τους. Κ φυσικά κανένα προβλημα απο οποιοδήποτε. Όλα αγορασμένα απο OnePlus.net κ μετέπειτα OnePlus.com όμως.... Ελλάδα κ Ευρώπη έπαιξαν κ παίζουν παντού μπάλα, στα πιο σύγχρονα δίκτυα, απροβλημάτιστα... τώρα στην άλλη μεριά του Ατλαντικού δεν έχω βρεθεί με κάποιο απο αυτά για να κρίνω... τελευταία φορά εκεί, είχα Ericsson!!! 1
saruman123 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 56 λεπτά πριν, mp123 είπε απο ελλαδα λεω να το παρω.να μην περιμενω ουτε να τρεχω για καταθεσεις στην τραπεζα.οσα φερνουν ελλαδα υποστηζουν τις μπαντες στην αμερικη ; δεν θελω να παω σε s9 plus γιατι εχω κακη εμπειρια με οτι samsung ειχα. ειναι καλο οσο λενε το one plus 6 ; δεν με νοιαζει η καμερα. θελω να ειναι γρηγορο , να εχει παντου σημα. Για μένα μην το πάρεις από Ελλάδα. Στο επίσημο site της OnePlus θα έχεις όλα τα καλά ενώ στην Ελλάδα δεν θα έχεις σχεδόν τίποτα και θα ταλαιπωρηθείς. Επίσης δες το 1+6T μιας και το απλό δεν υπάρχει. 2
mp123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. τελικα εκλεισα το note 9 σε μπλε στα 650 ευρω. να ξερω οτι σιγουρα θα εχω σημα παντου. ελπιζω να μην εχω θεματα οπως με τα samsung α5 2015, 16, 17 που ειχα. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2019 από mp123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα