Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, papoys1 είπε

Ρε συ zorand σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα ρίχνουμε μια ματιά στο youtube.

Πάντα υπάρχουν βιντεάκια για τέτοιες δουλειές.Σχεδόν όλα ανοίγουν με τον ίδιο τρόπο.Δεν κλείνουν με βιδάκια αλλά κουμπώνουν.όπως και τα τάμπλετ.Τώρα τι κόλα να του βάλεις.Αν κάπου έχει κενό πιάστο με τίποτε λαστιχάκια.Τώρα τι κόλλα να πιάσει εκεί.Μία ταινία που κρατάει σε πλαστικά είναι αυτή η οποία αφαιρείται και εύκολα. Έχω μία παρόμοια και βάζω κάθε τόσο σε ένα κλειδί αυτοκινήτου που έχει σπάσει το κλίπ και ανοίγει.Από όσες έχω δοκιμάσει η μόνη που κρατάει αρκετά.

Σε ευχαριστώ, εκτός του ότι δεν βρήκα όμως κάτι για το κόλλημα, αλλά μόνο για το άνοιγμα όπως σωστά παρέθεσες, εγώ ρώταγα μπας κ έχετε κάτι συγκεκριμένο να προτείνετε. Η ταινία δεν παίζει γιατί δεν θέλω να φαίνεται, είναι λεπτό το σημείο όπου έχει γίνει το άνοιγμα και πρέπει επίσης να είναι κάτι λεπτεπίλεπτο και για να κολληθεί, δείτε στη φωτό το πρόβλημα.

Tilecontrol.jpg

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν μπορείς να βρεις πουθενά αυτή τη λαστιχόκολλα που βάζουν μέσα στα κινητά για να στερεώσουν τις μπαταρίες..Εγώ αν δεν μπορούσα να βρω άλλη λύση θα δοκίμαζα και ζεστή σιλικόνη(από μέσα)αλλά δεν ξέρω αν έχει χώρο ή αν θα πάει να κολλήσει τα κουμπιά..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, zoranb είπε

Σε ευχαριστώ, εκτός του ότι δεν βρήκα όμως κάτι για το κόλλημα, αλλά μόνο για το άνοιγμα όπως σωστά παρέθεσες, εγώ ρώταγα μπας κ έχετε κάτι συγκεκριμένο να προτείνετε. Η ταινία δεν παίζει γιατί δεν θέλω να φαίνεται, είναι λεπτό το σημείο όπου έχει γίνει το άνοιγμα και πρέπει επίσης να είναι κάτι λεπτεπίλεπτο και για να κολληθεί, δείτε στη φωτό το πρόβλημα.

Tilecontrol.jpg

Όπως βλέπω δεν έχει κάτσει καλά και η εσωτερική πλαστική συνήθως από σιλικόνη πλακέτα με τα κουμπιά τα οποία αν προσέξεις βρίσκουν στις τρύπες και αν γίνει αυτό (ξέρω από δικά μου) δεν αφήνουν τα δύο μέρη να κουμπώσουν καλά έστω και αν έχουν σπάσει κάποια μικρά δοντάκια.Για άνοιξέ το πάλι με προσοχή να μη σπάσεις και τα υπόλοιπα δοντάκια και βάλε καλά τα κουμπάκια στις τρύπες ώστε να μη βρίσκουν.

Η εξωτερική θήκη ανάποδα στην παλάμη προς τα κάτω βάλε τα κουμπάκια να μπουν όλα στη θέση τους στις τρύπες ,μετά την πλακέτα και τέλος όπως είναι ανάποδα να μην φύγουν τα κουμπάκια από τις τρύπες κούμπωσε το πίσω καπάκια και αυτό σιγά σιγά περιμετρικά να κουμπώνουν ένα ένα τα δοντάκια.Σίγουρα θα κλείσει καλύτερα και αν το πιάσεις και με κάποιο λαστιχάκι θα είσαι εντάξει.

Δε νομίζω ότι θα πετύχεις κάτι με οποιαδήποτε κόλλα και αν προσπαθήσεις.Αν δεν παίζει και πάλι ψάξε ίντερνετ και βρες ένα ένα άλλο.Τόσο για LG  όσο και για samsung πήρα με 5 ευρώ και δουλεύουν τέλεια.Θυμάμαι εκείνο το samsung που το άνοιγα συνέχεια το καθάριζα με οινόπνευμα δούλευε για λίγο ξαναχαλούσε και μου είχε σπάσει τα νεύρα.Πήρα το παραπάνω και σώθηκα.

EDIT Καθάρισέ το και λίγο εκεί στην υποδοχή γιατί το βλέπω έχει πολύ μαυρίλα.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
Δημοσ.

Πρωτού το κλείσεις θα σου πρότεινα να λιμάρεις λίγο της πλαινές επιφάνειες, εκεί που έχει κάνει χτυπήματα το πλαστικό, γι αν αμην σε ενοχλεί μετά.

Δημοσ.

Επειδή με το άνοιγμα που έκανες έχεις αφήσει χτυπήματα, όταν θα πιάνεις μετά το τηλεκοντρόλ θα καταλάβεις τι εννοώ.

• Like 1
Δημοσ.

Σε είχα και για μάστορα ρε zoranb. Το έσκισες. Δεν είχες καμιά πένα να βάλεις στην εγκοπή να ανοίξει όμορφα; Όπως το βλέπω όμως κάτι δεν έχει πατήσει καλά. Η άλλη μεριά πώς κούμπωσε;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή το remotάκι το βλέπω λίγο χ...μένο (τα σημάδια που αναφέρθηκαν παραπάνω) δεν βρίσκω το λόγο να προβληματιστεί κανείς για το τι κόλλα και πως θα ξανανοίξει.

Αν έγινε καλή δουλειά, καθαρίστηκαν και μπουγαδιάστηκαν όλα κι έφυγε η δακτυλική λίγδα δεν βλέπω το λόγο να χρειαστεί ξανά άνοιγμα για τα επόμενα χρόνια.

Άρα το κολλάς με την όποια κόλλα (loctite και τα ρέστα) φροντίζοντας να κλείσει όσο το δυνατόν πιο όμορφα και είσαι κομπλέ.

Το πιθανότερο είναι να προηγηθεί αντικατάσταση της συσκευής πριν την όποια επόμενη ανάγκη ανοίγματος. Αν βλέπεις να κρατάς τη συγκεκριμένη συσκευή "for years to come" τότε μια κυριακάτικη βόλτα, τώρα που φτιάχνει ο καιρός, προς Μοναστηράκι ή προς Ελαιώνα (παζάρι) μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις τον αντικαταστάτη του συγκεκριμένου τηλεκοντρόλ (και όχι μόνο).

Επεξ/σία από haris_216
Δημοσ.

κόλλα για μπαταρίες κινητών... ακόμα και εσωτερικά αν βάλεις θερμόκολλα δεν θα έχεις πρόβλημα. Εξ΄άλλου ένα τηλεκοντρόλ συμβατό έχει 9-10 ευρώ σε 1 ή 2 ή 3 χρόνια αν έχει ξανά πρόβλημα δεν ασχολείσαι καν και αγοράζεις συμβατό.

• Like 2
Δημοσ.
18 ώρες πριν, papoys1 είπε

περιπτώσεις πάντα ρίχνουμε μια ματιά στο youtube.

Παππού κάτσε, ακόμα δεν έχει μάθει το google κι εσύ τον ρίχνει στα άδυτα του YouTube; :lol:

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε

Παππού κάτσε, ακόμα δεν έχει μάθει το google κι εσύ τον ρίχνει στα άδυτα του YouTube; :lol:

Μη μου πειράζετε το zorand γιατί θα γίνει χαμός εδώ μέσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...