thanasisxask Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, THESPYROS είπε Δεν με βοηθάς καθόλου Μπορείς να καταλάβεις ότι δεν υπάρχει απάντηση στην ερώτησή σου; το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βάζεις σε εταιρικά πρατήρια. Ίσως δεν είναι νοθευμένο σε αυτά τα πρατήρια αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει ο κάθε μάνατζερ. Εγώ προσωπικά δεν είχα μείνει ευχαριστημένος με το v power της shell όπως και με το crystal της ελιν και πλέον έχω χρόνια που βάζω το ultimate της BP.
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, THESPYROS είπε Δεν με βοηθάς καθόλου Με την ερωτηση που έκανες καλά σου απάντησε
arxontas2323 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Απορώ αυτος ο thespyros τι αστειο βρήκε σ αυτα που του γράφουμε...εμεις φταίμε που του απαντάμε κι ολας..
THESPYROS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, thanasisxask είπε Μπορείς να καταλάβεις ότι δεν υπάρχει απάντηση στην ερώτησή σου; το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βάζεις σε εταιρικά πρατήρια. Ίσως δεν είναι νοθευμένο σε αυτά τα πρατήρια αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει ο κάθε μάνατζερ. Εγώ προσωπικά δεν είχα μείνει ευχαριστημένος με το v power της shell όπως και με το crystal της ελιν και πλέον έχω χρόνια που βάζω το ultimate της BP. Ok ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις