Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε

Με γεμάτο γιατί;; είναι άδειο το ρεζερβουάρ και ότι επικαθίσεις έχει βαζεις το καθαριστικό πρώτα για να κάνει δουλειά... εννοείται οτι ανάλογα τα λίτρα που παίρνει το ρεζερβουάρ βαζω και την ανάλογη ποσότητα...χωρις να σημαίνει οτι αν πέσει παραπάνω θα έχει κάποιο πρόβλημα..

γιατί πρέπει να αραιώσει μέσα στο πετρέλαιο. Χάνεις λεφτά άμα βάλεις παραπάνω.

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SchinasN είπε

γιατί πρέπει να αραιώσει μέσα στο πετρέλαιο. Χάνεις λεφτά άμα βάλεις παραπάνω.

μαλλον δεν καταλαβες τι εννοω,παω στο βενζιναδικο ριχνω το καθαριστικο και μετα βαζω πετρελαιο,δεν θα αραιωσει;χανω λεφτα επειδη βαζω παραπανω;μιλαμε για 30 και 50 μλ παραπανω...οχι κανα λιτρο...αλλα και να εχανα λεφτα,τουλαχιστον εχω το κεφαλι μου ησυχο τοσα χρονια σε σχεση με φιλο που εβαζε το ενισχυμενο πετρελαιο μονο και πηρε τα μπεκ στο χερι..

Δημοσ.

Είναι ανορθόδοξος ο τρόπος , πρώτα το καθαριστικό , όταν οι οδηγίες λένε να είναι γεμάτο. Οι οδηγίες για κάποιο λόγο υπάρχουν , είναι πολύ πιθανό να τραβάει σκέτο καθαριστικό για λίγο και να γίνει επιζήμιο, αλλά αφού το κάνεις καιρό , προφανώς δεν αδειάζεις τελείως το ντεπόζιτο και δεν σου έτυχε κάτι. Το ότι χάνεις λεφτά , είναι στη οπτική του καθενός. Άλλος πίνει σκέτο το ούζο , άλλος το νερώνει για πιει παραπάνω ( αλλά πίνει το ίδιο ούζο ) Ο φίλος έβαζε από το ίδιο πρατήριο με σένα ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SchinasN είπε

Είναι ανορθόδοξος ο τρόπος , πρώτα το καθαριστικό , όταν οι οδηγίες λένε να είναι γεμάτο. Οι οδηγίες για κάποιο λόγο υπάρχουν , είναι πολύ πιθανό να τραβάει σκέτο καθαριστικό για λίγο και να γίνει επιζήμιο, αλλά αφού το κάνεις καιρό , προφανώς δεν αδειάζεις τελείως το ντεπόζιτο και δεν σου έτυχε κάτι. Το ότι χάνεις λεφτά , είναι στη οπτική του καθενός. Άλλος πίνει σκέτο το ούζο , άλλος το νερώνει για πιει παραπάνω ( αλλά πίνει το ίδιο ούζο ) Ο φίλος έβαζε από το ίδιο πρατήριο με σένα ;

τα τελευταια 5 χρονια το κανω ετσι...παντα εχει μεσα 5-10 λιτρα πετρελαιο!!στο ιδιο βαζουμε αλλα οχι ολα τα αυτοκινητα(λογω δουλειας)ειναι εταιρικο αν αυτο ρωτας!!

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, merkon είπε

Πιστευετε αξιζει να βαζουμε καθαριστικο πετρελαιου; Και αν ναι, καθε ποτε; 

Σε κάθε γέμισμα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, arxontas2323 είπε

Δηλαδη; Σε ενα κινητηρα ο οποιος κανει 40χλμ την ημερα σε ανοιχτο δρομο κλπ, τι παραπανω θα προσφερει;

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε

Σε καθε γεμισμα; Που το στηριζεις αυτο που λες;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, merkon είπε

Δηλαδη; Σε ενα κινητηρα ο οποιος κανει 40χλμ την ημερα σε ανοιχτο δρομο κλπ, τι παραπανω θα προσφερει;

2 ώρες πριν, malmsteen1984 είπε

Σε καθε γεμισμα; Που το στηριζεις αυτο που λες;

Οταν λεμε κάθε γέμισμα σε ενα αυτοκίνητο:το γέμισμα σε ενα μεσαίο αυτοκίνητο θα σου βγάλει απο 500 μεχρι 800χλμ ανάλογα πως το πάς...εγω πχ κάνω με το 1 αμαξι την εβδομάδα 700+ χιλιόμετρα την εβδομάδα...θα βάλω σε καθε γέμισμα  απο λίγο καθαριστικό και ακολουθώ την οδηγία που λεει για πρόληψη.Εγω αυτο κάνω,εσεις μπορείτε να μην βάζετε και καθόλου,δικα σας τα αμάξια,δικα σας και τα λεφτά. Πετρέλαιο ειναι με βιοντίζελ μεσα με άγνωστο ποσοστό που το βάζετε στο αμαξι σας και κάθεται (όσο κάθεται στον καθένα) και τώρα τον χειμώνα βάζω το αντιπαγωτικο για να παίρνει μπροστά πιο εύκολα και να μην έχω πρόβλημα σε κρύες μέρες (μένω βόρεια Ελλάδα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δλδ μενεις Θεσσαλονίκη και χρειαζεσαι αντιπαγωτικο; Και βαζεις και σε καθε γεμισμα καθαριστικο. Οκ δικο σου το αυτοκίνητο, εσυ κανεις οτι θέλεις. Επειδή κι'εγω Θεσσαλονίκη μενω και μαλιστα στα περίχωρα με υψόμετρο μονο μια φορα χρειαστηκα αντιπαγωτικο πριν κατι χρονια που εγραψε -20 βαθμους ενα πρωινο. Καθαριστικο μετα απο δυο diesel αυτοκίνητα και 250.000 χλμ δε χρειαστηκα ποτε...

Επεξ/σία από malmsteen1984
Δημοσ.
1 ώρα πριν, malmsteen1984 είπε

Δλδ μενεις Θεσσαλονίκη και χρειαζεσαι αντιπαγωτικο; Και βαζεις και σε καθε γεμισμα καθαριστικο. Οκ δικο σου το αυτοκίνητο, εσυ κανεις οτι θέλεις. Επειδή κι'εγω Θεσσαλονίκη μενω και μαλιστα στα περίχωρα με υψόμετρο μονο μια φορα χρειαστηκα αντιπαγωτικο πριν κατι χρονια που εγραψε -20 βαθμους ενα πρωινο. Καθαριστικο μετα απο δυο diesel αυτοκίνητα και 250.000 χλμ δε χρειαστηκα ποτε...

Τον Γενάρη του 17 δεν χρειάστηκες Θεσσαλονίκη;;γιατι εκει εγω χρειάστηκα και το αμαξι με το που γύρισα μιζα απλα πήρε...εκει ειναι η ουσια,να μην ζωριζεται...οκ δεν κάνει καθε χρόνο κρύο αλλα έστω κάποιες μέρες να το χρειαστείς και ειδικά σε εκδρομές σε βουνα εκει σίγουρα το χρειάζομαι... τώρα αν εσυ δεν φεύγεις απο Θεσσαλονίκη μην βάζεις... εγώ πάλι το χρειάζομαι.Σου ευχομαι να μην χρειαστείς ποτέ σου καθαριστικό...εγω τουλάχιστον με αυτα που εχω δει βάζω να εχω το κεφάλι μου ήσυχο,ασε που το αμάξι πάει πολυ καλύτερα επειδή αυξάνει τα κετανια. Και ναι γράφω πολλα χιλιόμετρα περίπου 50.000 τον χρόνο μονο με αμάξι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Revoil και Shell οι καλύτερες βενζίνες. Ελιν το καλύτερο πετρέλαιο. 

Επεξ/σία από Backpacker
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιο είναι το καλύτερο αυτήν την στιγμή diesel 

Avio Eko? Η Αvin ?

Επεξ/σία από THESPYROS
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, THESPYROS είπε

Ποιο είναι το καλύτερο αυτήν την στιγμή diesel 

Avio Eko? Η Αvin

Το καλύτερο είναι να βάλεις απλο πετρέλαιο και κάποιο καλό ενισχυτικό-καθαριστικο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, ότι υπάρχει καθαριστικό μέσα!!

Γιατί και ενισχυμένο πετρέλαιο να βάλεις,κανεις δεν εγγυάται οτι ο οδηγός του βυτίου έριξε τα 2 λίτρα που του δίνουν σε μεταλλικό κουτακι στο χέρι ωστε να τα βαλει μεσα σε 10 τόνους απλό πετρέλαιο...

Και για να μην υπάρχουν απορίες το μεταλλικό κουτί περιέχει διαλύτη με οτι συνεπάγεται στο σύστημα του πετρελαίου, τσιμουχες κτλ

Επεξ/σία από arxontas2323
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...