panakos_thess Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα σας θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με Internet-δικτυο προσφατα σκαψανε μπροστα στο σπιτι μου και εβαλαν οπτικη ινα ποτε θα ενεργοποιθει η δυνατοτητα για ταχύτερου Internet VDSL σε ποιο σταδιο βρισκομαι?ευχαριστω
zx1234r Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Έχεις κάνει κάποια αίτηση για να σου φέρουν οπτική ίνα στο σπίτι?
panakos_thess Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, zx1234r είπε Έχεις κάνει κάποια αίτηση για να σου φέρουν οπτική ίνα στο σπίτι? Οχι επειδη γινεται εδω επανω LIDL εβαλαν παντου καμπινες και σκαβουν ολη την περιοχη μου!!!
Salvation81 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 30 λεπτά πριν, panakos_thess είπε Οχι επειδη γινεται εδω επανω LIDL εβαλαν παντου καμπινες και σκαβουν ολη την περιοχη μου!!! Στειλε και κανενα κομματι της περιοχης και σε εμας Περα απο την πλακα τα LIDL ισως να εχουν αποκλειστικη συνεργασια με καποιο παροχο και καμια σχεση να μην εχει με το γενικο κοινο οτι βλεπεις. 1
zx1234r Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Αν έβαλαν και καμπίνες, θεωρητικά ετοιμάζουν την περιοχή για οπτική. Το πότε θα δώσουν διαθεσιμότητα δεν το ξέρει κανένας παρα μόνο η εταιρία.
panakos_thess Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Καμπινες εχει κανενα μηνα που ειναι ετοιμες μην πω 2
Doubt Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Στις 28/2/2019 στις 7:11 ΜΜ, panakos_thess είπε Καμπινες εχει κανενα μηνα που ειναι ετοιμες μην πω 2 Πάρε την εταιρεία που κάνει το έργο (ΟΤΕ WIND Vodafone). Οι καμπίνες μπορεί να είναι έτοιμες αλλά ανενεργές για αρκετό καιρό. Πρέπει να πάρουν ρεύμα κλπ κλπ
skiabox Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Ακόμα και αφού αρχίσουν να λειτουργούν οι καμπίνες υπολόγισε από το χρονικό σημείο αυτό και μετά ακόμα 3-4 μήνες. Εγώ έχω συμπληρώσει έναν χρόνο από τη στιγμή που στήθηκε η καμπίνα και 2 μήνες με την καμπίνα σε πλήρη λειτουργία αλλά υπηρεσίες δεν δίνει ακόμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα