mihanobios Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 ΠΩ!!! ρε φιλε τι ειπες τωρα; Οταν επαιξα πρωτη φορα dune δεν πηγα σχολειο την επομενη μερα επαιζα ολη νυχτα!!!!!! 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Αμιγκαρα οντως μνημες.. Προβλεπεται αρμεγμα τρελλο, μακαρι να διαψευστω..
thanos75x Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Warning! Enemy units approaching! Harkoonen harvester deployed... Παιχνιδάρα
bugsbunnie Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ κοιμόμουν και σκεφτόμουν πως θα περάσω μια πίστα που είχα κολλήσει! Το κάψιμο
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, dollyyy19 είπε 500αρα με επεκταση μνημης 4 ολοκληρα μεγαμπαιτ και να πεταει(!) το παιχνιδι..... Πήγαινε η 500 4 μεγκαμπαιτ νόμιζα ότι πήγαινε μέχρι 1
stafaf Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, ison είπε amiga 600 και dune II το πρωτο rts που ειχα παιξει ποτε...τι παιχνιδαρα δεν ηθελα να τελειωσει... 2 ώρες πριν, dollyyy19 είπε αμιγκα ρουλς.....ωρες που μου εφαγε αυτο το παιχνιδι................ Πφφφφ... πλουσιόπαιδα. Εμείς τη βγάζαμε με amstrad cpc6128 και ikari warriors. 1
Pc Power Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Τελεια ειχε και πολυ καλο soundtrack η ταινια
ELMastas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Τιτανοτεράστιο παιχνίδι αν και δεν καταλάβαινα τότε τι ακριβώς πρέπει να κάνεις ακόμα θυμάμαι (στήν Amiga και γω) την μουσική και την εισαγωγή καθώς και τα Cut scenes,όταν ερχότανε το σκουλίκι που ήταν τότε απλά Επικά !
afantos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, nzeppos είπε Βλέπω μαζεύτηκαν όλα τα νιάτα στη συζήτηση. Τι περίμενες; Ο μέσος 20αρης Dune νομίζει ότι είναι το νέο club στην παραλιακή...
vulture_g7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Άμα δεν το φτιάχνει η Westwood.... 4
czarjuly Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 42 λεπτά πριν, stafaf είπε Πφφφφ... πλουσιόπαιδα. Εμείς τη βγάζαμε με amstrad cpc6128 και ikari warriors. Αφού είχες και amstrad μη μιλας καθόλου εγώ τον αγόρασα στα 25 μου μεταχειρισμένο με πρασινο μόνιτορ 2
shadowlike Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 καλά βάλτε τώρα να δείτε την ταινία , το remake της και την original , παίξτε και κάνα dune2000 εδω https://epicport.com/en/dune2 και μετά πίσω στο Apex/Anthem.
stafaf Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, czarjuly είπε Αφού είχες και amstrad μη μιλας καθόλου εγώ τον αγόρασα στα 25 μου μεταχειρισμένο με πρασινο μόνιτορ Έχεις ένα δίκιο. 1
DEADLAZARUS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Η ταινία πήγε άπατη. Ορισμένες αλλαγές (οι Μπένε Τζέσεριτ ήταν φαλακρές, οι τεχνικές ενίσχυσης της φωνής κτλ) ήταν εντελώς άκαιρες και δεν συνεισέφεραν το παραμικρό στην ιστορία. Είναι δύσκολη η προσαρμογή του Dune. Η ιστορία είναι τόσο πολύπλοκη και καταπιάνεται με τόσα πολυεπίπεδα θέματα, που αναγκαστικά πρέπει να γίνουν εκπτώσεις. Σε κάθε περίπτωση, περιμένω με ανυπομονησία το τελικό αποτέλεσμα. Αν πετύχει η συνταγή, θα έχουμε στα χέρια μας ένα επικών διαστάσεων παιχνίδι. 2
steverman Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Η ταινία πήγε άπατη. Ορισμένες αλλαγές (οι Μπένε Τζέσεριτ ήταν φαλακρές, οι τεχνικές ενίσχυσης της φωνής κτλ) ήταν εντελώς άκαιρες και δεν συνεισέφεραν το παραμικρό στην ιστορία. Είναι δύσκολη η προσαρμογή του Dune. Η ιστορία είναι τόσο πολύπλοκη και καταπιάνεται με τόσα πολυεπίπεδα θέματα, που αναγκαστικά πρέπει να γίνουν εκπτώσεις. Σε κάθε περίπτωση, περιμένω με ανυπομονησία το τελικό αποτέλεσμα. Αν πετύχει η συνταγή, θα έχουμε στα χέρια μας ένα επικών διαστάσεων παιχνίδι. H ταινία του 84 εχανε στα εφε. Η σειρα Dune miniseries ήταν καλύτερη και το συνέχισε και στην επόμενη γενιά με τον θεικό αυτοκράτορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα