CheOnWeb Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Homecinemakias said: Απ'ότι κατάλαβα, λες πως το fcp έχει την δυνατότητα να μου το βγάλει απ'ευθείας σε mp4 στο μέγεθος που επιθυμώ. Δηλαδή, βάση της εμπειρίας μου και αναλόγως του τι αξίας είναι το αρχείο (πχ ένας γάμος έχει μεγαλύτερη αξία, ένας αγώνας ποδοσφαίρου μικρότερη) να ρυθμίσω το πόσο μέγεθος θα έχει. Αυτό εννοείς; Ε, αυτό δεν ξέρω να το κάνω! Δεν τα μικραίνω στο pc πάντως. Στα mac έχω το handbrake και μικραίνω τις δουλειές μου. Βασικά κάνω 2 ενέργειες. Πρώτα το βγάζω σε dvd αρχείο και μετά το βγάζω σε master file, το οποίο είναι mov αρχείο όπως έχουμε πει. Αν έχεις διάθεση και χρόνο, πες μου τα χαρακτηριστικά (resolution, codec, framerate)* των αρχείων της κάμερας που δουλεύεις μέσα στο FCP, να σου πω το σωστό workflow. Συγκεκριμένα για το export σε mp4 απ' το FCP, επειδή δεν το έχω εγκατεστημένο, δώσε screenshots με όλα τα settings να σου πω πώς θα το κάνεις. Το DVD αρχείο που είπες με τρόμαξε λίγο. Δεν είναι HD τα υλικά σου; Edit: *Και bitrate οπωσδήποτε. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2019 από CheOnWeb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Homecinemakias Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Το final cut, σου βγάζει την δουλειά σου και σε dvd. Ανεξαρτήτως ανάλυσης του υλικού σου. Ευτυχώς αυτό το κάνει!!! Όσο για τα υπόλοιπα, ελπίζω να καταφέρω να κάνω αυτά που μου ζητάς. Αν και ευκολότερο θα ήταν να συναντηθούμε και κατόπιν να γράψουμε εδώ το τι κάναμε ώστε να βοηθήσουμε και άλλους φίλους για ανάλογα προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 9 hours ago, Homecinemakias said: Το final cut, σου βγάζει την δουλειά σου και σε dvd. Ανεξαρτήτως ανάλυσης του υλικού σου. Ναι, απλώς το DVD υποβιβάζει αρκετά την ποιότητα. Υποθέτω ότι στο ζητάνε σε DVD αλλιώς είναι κρίμα. Για συνάντηση είμαι μέσα. Στο Χαλάνδρι κυκλοφορώ συνήθως. Αν δυσκολευτούμε να βρούμε μέρα, υπάρχει και το team viewer. Προς το παρόν η αυριανή μέρα είναι κάπως χαλαρή. Σήμερα πήξιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Homecinemakias Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Χαλανδραίος είμαι, θα χαρώ να βρεθώ στην γενέτηρά μου λοιπόν. Ναι, δίνω dvd μαζικά σε πολλούς, γι'αυτό και είναι άκρως απαραίτητο. ΟΚ, θα κανονίσουμε και θα έρθω με τον mac μου. Το video editing είναι ένα πολύ δημιουργικό κομμάτι για τα βίντεό μας. Είτε ερασιτεχνικά, είτε επαγγελματικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 3 hours ago, Homecinemakias said: Χαλανδραίος είμαι, θα χαρώ να βρεθώ στην γενέτηρά μου λοιπόν. Ναι, δίνω dvd μαζικά σε πολλούς, γι'αυτό και είναι άκρως απαραίτητο. ΟΚ, θα κανονίσουμε και θα έρθω με τον mac μου. Το video editing είναι ένα πολύ δημιουργικό κομμάτι για τα βίντεό μας. Είτε ερασιτεχνικά, είτε επαγγελματικά. Ok. Στείλε pm να κανονίσουμε για αύριο ή την επόμενη εβδομάδα. Μετά ξανά σφίγγει το πρόγραμμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα