marianjeline Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να με διευκολύνετε ώστε να επιλέξω το κατάλληλο laptop για τη δουλειά μου. Είμαι διακοσμήτρια το οποίο σημαίνει πως χρειάζεται το laptop να το μεταφέρω μαζί μου αρχικά. Έπειτα χρειάζεται να μπορεί να σηκώσει αρκετά προγράμματα ταυτόχρονα, κυρίως σχεδιαστικά. Αυτό σημαίνει πως ο υπολογιστής πρέπει να μην κολλάει και να μην αργεί ιδιαίτερα και επίσης να μπορώ ταυτόχρονα να ασχολούμαι και με άλλα προγράμματα. Έχετε να μου προτείνετε laptop με χαρακτηριστικά που να μπορούν να πληρούν τις παραπάνω προυποθέσεις και αν γίνεται να έχουν και touchscreen? Σας ευχαριστώ.
donblunts Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Το πιο βασικό δεν μας είπες. Budget ?
alkis13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, marianjeline είπε Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να με διευκολύνετε ώστε να επιλέξω το κατάλληλο laptop για τη δουλειά μου. Είμαι διακοσμήτρια το οποίο σημαίνει πως χρειάζεται το laptop να το μεταφέρω μαζί μου αρχικά. Έπειτα χρειάζεται να μπορεί να σηκώσει αρκετά προγράμματα ταυτόχρονα, κυρίως σχεδιαστικά. Αυτό σημαίνει πως ο υπολογιστής πρέπει να μην κολλάει και να μην αργεί ιδιαίτερα και επίσης να μπορώ ταυτόχρονα να ασχολούμαι και με άλλα προγράμματα. Έχετε να μου προτείνετε laptop με χαρακτηριστικά που να μπορούν να πληρούν τις παραπάνω προυποθέσεις και αν γίνεται να έχουν και touchscreen? Σας ευχαριστώ. Οι βαριές εργασίες, όπως editing (αναλόγως και το πρόγραμμα) και rendering, επιβάλλουν την χρήση σταθερού Η/Υ όπου μακροπρόθεσμα είναι η πιο ασφαλής λύση λόγω θερμοκρασιών. Τώρα στη περίπτωση του laptop σου, εαν μπεις στο skroutz βάζοντας τα απαραίτητα χαρακτηριστικά είσαι κάπου εδώ με προτίμηση στην lenovo. Το να μη κολλάει σε βαριές τέτοιες διεργασίες, σημαίνει επεξεργαστή σειράς i7-8xxx 16gb ram και μετά αναλόγως το budget βλέπεις και τι άλλο. Μπορείς να αναζητήσεις στο forum να δεις τι αγοραζει ο κόσμος σε αντίστοιχες περιπτώσεις και να επιλέξεις αντίστοιχα. Προτείνω skroutz και κάποιο αξιόπιστο κατάστημα από εκεί καθώς σε αλυσίδες θα δεις την τιμή αυξημένη κατά πολύ με εκπτώσεις στις επιδόσεις. Τέλος απαραίτητη είναι η χρήση μιας ποιοτικής βάσης ψύξης κατά την ώρα των βαρύ εργασιών, αν όχι συνεχώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα