ΓΙΩΡΓΟΣ6229 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους, σημερα σε ενα site με αγωροπολησιες ηταν ενας τυπας και πουλαγε αυτο το παιχνιδι στα 500€. Και πειτε μου τωρα μιλαμε σοβαρα 500€? τοσο πουλιέται το συγκεκριμένο games γιατι θα τρελαθώ....Του λεω ..ρε φιλε πας καλα τι 500€ ζητας γιαυτο? και μου λεει ... ειναι για συλλεκτες φιλε εσυ τι ζορι τραβας οσο θελω θα το πουλησω το συγκεκριμενο ειναι του 1998 ''λεει'' και ειναι σπανιο. Εσεις τι γνωμη εχετε για το RESIDENT EVIL 2 PS1 1998 Ποσο θα πρεπει να πουληθη? Η ποσο θα το πουλαγατε εσεις? Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2019 από ΓΙΩΡΓΟΣ6229 1
kajwbtfe Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Προφανώς και εννοείται ότι όσο θέλει πουλάει ο καθένας.Το αν θα βρουν κάποιον να το δώσουν είναι άλλο θέμα..Τώρα για το ότι απευθύνεται σε συλλέκτες και πάλι σωστά άλαλα δεν νομίζω πως υπάρχει συλλέκτης που σέβεται τον εαυτό του και να μην έχει το Resi 2 του Psx .Κατά τη γνώμη μου ο τύπος απλά προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός της κυκλοφορίας του remake και να το σπρώξει σε κάποια καλή τιμή .Για να ξέρεις,αν ενδιαφέρεσαι βεβαια,η τιμή του συγκεκριμένου ξεκινά από 10-15 ευρώ και όπως βλέπεις όσο φτάσει.. 1
ΓΙΩΡΓΟΣ6229 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, kajwbtfe είπε Προφανώς και εννοείται ότι όσο θέλει πουλάει ο καθένας.Το αν θα βρουν κάποιον να το δώσουν είναι άλλο θέμα..Τώρα για το ότι απευθύνεται σε συλλέκτες και πάλι σωστά άλαλα δεν νομίζω πως υπάρχει συλλέκτης που σέβεται τον εαυτό του και να μην έχει το Resi 2 του Psx .Κατά τη γνώμη μου ο τύπος απλά προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός της κυκλοφορίας του remake και να το σπρώξει σε κάποια καλή τιμή .Για να ξέρεις,αν ενδιαφέρεσαι βεβαια,η τιμή του συγκεκριμένου ξεκινά από 10-15 ευρώ και όπως βλέπεις όσο φτάσει.. Ευχαριστω για την απαντηση φιλε kajwbtfe, το συγκεκριμενο παιχνιδι εγω το εχω, το αγορασα απο το Amazon στα 20€ σφραγισμενο στην ζελατινα του εγω το ξεσφραγησα απο ενα καταστημα απο αγγλια και ηταν αψογο λογο το ηταν σφραγισμενο ....... και ο τυπος μου την ειπε κιολας.... δηλαδη εγω αμα το πουλαγα (που δεν το πουλαω αλλα λεμε τωρα) ποσο πρεπει να το πουλαγα δηλαδη που ειναι αψογοτατο 1000€ ? Και αυτο μου ειπε οτι απο 500€ με 1000€ πουλιέται μου εφυγαν τα μαλλια.
Fulgore Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Ειναι συνηθες σε παιχνιδια τα οποια εχει σταματησει η παραγωγη τους ορισμενοι να τα πουλανε(κυριως τα σφραγισμενα)σε τιμες πολλαπλασιες απο οσο κοστιζαν κανονικα. Προφανως και κανενα παιχνιδι δεν αξιζει τοσα χρηματα αλλα αυτοι πατανε στο γεγονος οτι δεν βγαινουν πλεον σε παραγωγη και αρα ειναι ''σπανια''
ΓΙΩΡΓΟΣ6229 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ειναι συνηθες σε παιχνιδια τα οποια εχει σταματησει η παραγωγη τους ορισμενοι να τα πουλανε(κυριως τα σφραγισμενα)σε τιμες πολλαπλασιες απο οσο κοστιζαν κανονικα. Προφανως και κανενα παιχνιδι δεν αξιζει τοσα χρηματα αλλα αυτοι πατανε στο γεγονος οτι δεν βγαινουν πλεον σε παραγωγη και αρα ειναι ''σπανια'' Το θεμα ειναι οτι αυτος δεν το ειχε σφραγισμενο και το κουτι απ εξω ηταν και θολό σαν αχνες γρατζουνιες δεν αξιζει τοσο που το δινει πάντως
Fulgore Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Το θεμα ειναι οτι οταν μιλαμε για συλλεκτικα ρετρο πραγματα υπαρχει ενα προβλημα. Οτι δεν υπαρχει καποια συγκεκριμενη τιμη οπως στα τωρινα παιχνιδια και ετσι ο καθενας εχει την δυνατοτητα να πουλαει οσο θελει. Και αυτο γιατι η προσφορα ειναι μηδενικη(δεν παραγεται πλεον το παιχνιδι). Γιαυτο και τα περισσοτερα απο αυτα συνηθως προοριζονται για συλλεκτες.
czarjuly Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Και η Sony ζήταγε ένα 100άρικο για το playstation classic αυτό δεν λέει τίποτα,την τιμή την διαμορφώνει η ζήτηση...ο καθένας μπορεί να ονειρεύεται ότι θέλει...
Fotis13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, ΓΙΩΡΓΟΣ6229 είπε Καλησπερα σε ολους, σημερα σε ενα site με αγωροπολησιες ηταν ενας τυπας και πουλαγε αυτο το παιχνιδι στα 500€. Και πειτε μου τωρα μιλαμε σοβαρα 500€? τοσο πουλιέται το συγκεκριμένο games γιατι θα τρελαθώ....Του λεω ..ρε φιλε πας καλα τι 500€ ζητας γιαυτο? και μου λεει ... ειναι για συλλεκτες φιλε εσυ τι ζορι τραβας οσο θελω θα το πουλησω το συγκεκριμενο ειναι του 1998 ''λεει'' και ειναι σπανιο. Εσεις τι γνωμη εχετε για το RESIDENT EVIL 2 PS1 1998 Ποσο θα πρεπει να πουληθη? Η ποσο θα το πουλαγατε εσεις? Eσυ με ποια τιμη αν σου ελεγε θα το αγοραζες ? 1
stelios18120 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 52 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Eσυ με ποια τιμη αν σου ελεγε θα το αγοραζες ? 2€ 😋😋
Arkin Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Ο καθενας πουλαει οσο θελει. Εδω ο αλλος πουλησε 2ευρω για 60000 ευρω. Το θεμα ειναι να βρεις τον καταλληλο που θα τα σκασει. Και αυτοι ειναι 1/100000 υπαρχουν ομως.
stelios18120 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, Arkin είπε Tο θεμα ειναι να βρεις τον καταλληλο μακακα που θα τα σκασει. Correct 😁😁
Masamune Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 500 ευρώ το RE2; Να προσέχει μην του το κλέψει ο Ιντιάνα Τζόουνς...
donblunts Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Και σένα τι σε κόφτει ρε τρελέ; Είναι κ εκτός ινσομνια.
Arkin Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, stelios18120 είπε Correct 😁😁 Οταν ο αλλος βγαζει 50-100 χιλιαρικα τη μερα απλα δεν τον νοιαζει ποσο κανει αυτο που θα αγορασει.
stelios18120 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, Arkin είπε Οταν ο αλλος βγαζει 50-100 χιλιαρικα τη μερα απλα δεν τον νοιαζει ποσο κανει αυτο που θα αγορασει. Ναι οκ συμφωνω,αλλά δεν νομίζω κάποιος που βγάζει 50-100κ να μην ξέρει τι αγοράζει η ότι πετάει τα λεφτά του όπου να ναι...... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις