Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ένα πεζό 207 1.6 vti 120ps 2tronic το πρόβλημα μου είναι στη θέση D ενώ έχει κουμπώσει 2ρα και ανεβάζει ροπή όταν ο δείκτης στροφών είναι στις 2500 2600 κάνει ένα πέσιμο στις 2300 με 2400 και ξανά ανεβάζει στροφές νομίζεις ότι έχει κουμπώσει 3η αλλά αυτό έρχεται κανονικά στις 2800 με 3000 στροφές τι μπορεί να φταίει γ'αυτην την απώλεια ροπής και αίσθηση αλλαγής ταχύτητας από την στιγμή που γυρνάω τον επιλογέα ταχυτήτων στο χειροκίνητο και μου δείχνει ακόμα την 2ρα που έχει επιλεγεί από το D και γυρνώντας το πάλι στο D η αλλαγή ταχύτητας γίνεται κοντά στις 3000 στροφές........ Αυτό συμβαίνει μόνο με σταθερή και νορμάλ πίεση του πεντάλ του γκαζιού αν το πατήσω δυνατά τέρμα κάτω δεν υπάρχει απώλεια ροπής ευχαριστώ.........

Επεξ/σία από Rekostasre
Έχω κάνει πρόσφατα σέρβις στο σασμάν λάδια τσιμουχες στην αντιπροσωπεία
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, paylidis είπε

Αν καταλαβαίνω καλά πάει να σου ανεβάσει ταχύτητα και δεν την ανεβάζει;

προγραμματισμο σασμάν έκανες;;

Μου κάναν και προγραμματισμό και μου άλλαξαν και τα όρια στροφές χιλιόμετρα δλδ στις 3500 στροφές πριν έγραφε το κοντέρ 110χιλ και τώρα λέει 130χιλ

1 λεπτό πριν, Rekostasre είπε

Μου κάναν και προγραμματισμό και μου άλλαξαν και τα όρια στροφές χιλιόμετρα δλδ στις 3500 στροφές πριν έγραφε το κοντέρ 110χιλ και τώρα λέει 130χιλ με 4ρτη

Επεξ/σία από Rekostasre
Με 4ρτη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...