Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Θα μπορούσατε να μου προτείνετε μια σύνθεση για νέο gaming PC μέχρι 700 Ευρώ; Αν "βγαίνει" στο ποσό, θα ήθελα να είναι με 1060/6GB.

• Ποσό που διαθέτουμε : <700
  • Χρήση υπολογιστή : Gaming
  • Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. ΟΧΙ (θα συνδεθεί σε 70" TV)
  • Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε (για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Θεσσαλονίκη
  • Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Επιθυμητό από ένα κατάστημα, αλλά μπορεί να γίνει κι από περισσότερα.
  • Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Μπορώ να το στήσω ο ίδιος.
  • Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και ποιο. ΟΧΙ

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις προτάσεις σας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι τέτοιο θα έφτιαχνα

ο sata ssd m.2 παίζει στο 2ο σλοτ που έχει κάτω από το chipset, στο πάνω pcie 

https://www.videocardbenchmark.net/compare/GeForce-GTX-1060-vs-Radeon-RX-590/3548vs4025

έχεις 3 παιχνίδια δώρο από την amd με την 590 μέχρι τον απρίλη(;) 

image.png.e1b1b5fb486586a3a1d2524e97e3493d.png

Επεξ/σία από Rhamnusia
  • Like 3
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, ziggywas είπε

Καλημέρα. Θα μπορούσατε να μου προτείνετε μια σύνθεση για νέο gaming PC μέχρι 700 Ευρώ; Αν "βγαίνει" στο ποσό, θα ήθελα να είναι με 1060/6GB.

• Ποσό που διαθέτουμε : <700
  • Χρήση υπολογιστή : Gaming
  • Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. ΟΧΙ (θα συνδεθεί σε 70" TV)
  • Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε (για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Θεσσαλονίκη
  • Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Επιθυμητό από ένα κατάστημα, αλλά μπορεί να γίνει κι από περισσότερα.
  • Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Μπορώ να το στήσω ο ίδιος.
  • Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και ποιο. ΟΧΙ

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις προτάσεις σας.

Τι gaming ? 

70αρα tv να φανταστώ 4Κ ? 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Τι gaming ? 

70αρα tv να φανταστώ 4Κ ? 

Θα ήθελα πολύ 4Κ φυσικά, αλλά καταλαβαίνω ότι δεν παίζει στο budget μου, οπότε προς το παρόν μου αρκεί και το 1080p. Ίσως μελλοντικά με κάποια αναβάθμιση της GPU...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...