jeandoumpier Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει; Το wifi του σπιτιού δουλεύει κανονικά και το viber δεν συνδέεται σε αυτό ξαφνικά από σήμερα το πρωί. Δοκίμασα σε άλλο wifi, μια χαρά δουλεύει εκεί. Επίσης, ακόμη και στο pc (που είναι συνδεδεμένο με καλώδιο ethernet) το viber δεν συνδέεται, την ίδια ώρα που συνδέονται όλα τα άλλα (σελίδες κτλ) κανονικά. Ενημέρωση : Το πρόβλημα λύθηκε μετά από επικοινωνία με την Cosmote, καθώς αναφέρθηκαν και άλλες περιπτώσεις σήμερα από συνδρομητές όσον αφορά στη συνδεσιμότητα των viber,messenger κτλ. Κάτι είχε γίνει και είχαν ''αποκλειστεί'' από τους servers αυτές οι εφαρμογές στο δίκτυο του παρόχου. Τέλος καλό - όλα καλά, και με άμεση ανταπόκριση από πλευράς τους και διόρθωσης του ζητήματος.
NikosKallithea Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ δεν είχα ούτε ένα λεπτό αυτό το πρόβλημα με το Viber
jeandoumpier Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 42 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Εγώ δεν είχα ούτε ένα λεπτό αυτό το πρόβλημα με το Viber Μου ανέφερε η υπάλληλος του ΟΤΕ ότι σήμερα αρκετοί συνδρομητές είχαν το ίδιο πρόβλημα και τηλεφώνησαν για τον ίδιο λόγο. Αυτό δεν σημαίνει πως το είχαν όλοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα