atheatos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Capt.staros είπε Στο gsmarena παντως 256GB το δινει... https://blackberrymobile.com/emea/specifications/motion/ Εντάξει αφού το γράφει το gsmarena ,τοτε το επίσημο site εξαπατεί τον κόσμο..... ΥΓ. Το έχω δοκιμασει με 256 gb και δεν νομίζω να έχει ούτε με παραπάνω Gb θέμα, γιατί το πρόβλημα είναι από το λογισμικό πιστεύω και όχι hardware. https://forums.crackberry.com/blackberry-priv-f440/privs-nifty-features-official-specs-1043859/ μιας και δεν κυκλοφορεί πια,βρήκα κάποιον που τα είχε κάνει copy paste όταν κυκλοφόρησε. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2019 από atheatos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 42 λεπτά πριν, atheatos είπε https://blackberrymobile.com/emea/specifications/motion/ Εντάξει αφού το γράφει το gsmarena ,τοτε το επίσημο site εξαπατεί τον κόσμο..... ΥΓ. Το έχω δοκιμασει με 256 gb και δεν νομίζω να έχει ούτε με παραπάνω Gb θέμα, γιατί το πρόβλημα είναι από το λογισμικό πιστεύω και όχι hardware. https://forums.crackberry.com/blackberry-priv-f440/privs-nifty-features-official-specs-1043859/ μιας και δεν κυκλοφορεί πια,βρήκα κάποιον που τα είχε κάνει copy paste όταν κυκλοφόρησε. Είχα παλιότερα το 9900,Q10 και keyone black edition(αν και το keyone είχε android οπότε δεν μετραει).Το Priv δεν το είχα και σε πολλά site αναφέρουν 256 κάποια άλλα 2000Gb.Δεν το αποκλείω να υποστηρίζει 2tb λόγω blackberry Os. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Istros είπε Είχα παλιότερα το 9900,Q10 και keyone black edition(αν και το keyone είχε android οπότε δεν μετραει).Το Priv δεν το είχα και σε πολλά site αναφέρουν 256 κάποια άλλα 2000Gb.Δεν το αποκλείω να υποστηρίζει 2tb λόγω blackberry Os. Και το priv, Android έχει. Απλά στο keyone δεν ξέρω γιατί δεν βάλανε την δυνατότητα μέχρι 2000 Gb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, atheatos είπε Και το priv, Android έχει. Απλά στο keyone δεν ξέρω γιατί δεν βάλανε την δυνατότητα μέχρι 2000 Gb. Έχεις δίκιο το πρώτο blackberry με android.Μου κάνει εντυπώσει που υποστηρίζει 2Tb.οπως και να έχει πολύ καλο χαρακτηριστικο για όσους το έχουν και τώρα με τις νέες καρτες μπορούν να το αξιοποιήσουν Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2019 από Istros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Istros είπε Έχεις δίκιο μου κάνει εντυπώσει που υποστηρίζει 2Tb. Ίσως επειδή τα η BlackBerry δεν τα υποστηρίζει όπως παλιά και τα έχει δώσει στην TCL. Από ότι βλέπω τα καινούργια μοντέλα δεν έχουν υποστήριξη μέχρι 2tb. Οι Κινέζοι μάλλον δεν κάθονται να ασχοληθούν με τον kernel.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Istros Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, atheatos είπε Ίσως επειδή τα η BlackBerry δεν τα υποστηρίζει όπως παλιά και τα έχει δώσει στην TCL. Από ότι βλέπω τα καινούργια μοντέλα δεν έχουν υποστήριξη μέχρι 2tb. Οι Κινέζοι μάλλον δεν κάθονται να ασχοληθούν με τον kernel.... Μου κάνει εντύπωση ότι υποστήριξε τα 2Tb μόνο σε αυτή τη συσκευή με android lollipop και όχι στις επόμενες.Ειδικα αν σκεφτεί κανείς ότι δεν υπήρχαν microsd με 2Tb Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2019 από Istros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Istros είπε Μου κάνει εντύπωση ότι υποστήριξε τα 2Tb μόνο σε αυτή τη συσκευή με android lollipop και όχι στις επόμενες. Και τα dtek έχουν μέχρι 2TB. OΙ επόμενες συσκευές(ketone &2) είναι άλλο design που μάλλον το software το έχει αναλάβει η TCL. To motion που είναι παρόμοιο με τa DTEK έχει και αυτό 2tb. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2019 από atheatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anax111 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Πολλά παίζουν ρόλο στην πραγματική ταχύτητα μεταφοράς. Η ταχύτητα της κάρτας είναι MB/sec. Τα 60 mbps που θέλει το 4K είναι 7,5 MB/sec Ναι ε; Ε λοιπόν αν είναι έτσι όπως τα λες τότε θα έπρεπε να επαρκεί για 4Κ εγγραφή video μια κάρτα με ταχύτητα 10Mb/s. Δοκίμασε και αν δεν σου καεί η καρτούλα τηλεφώνα μου. Δεν θα προλάβεις να γράψεις ούτε ένα λεπτό. Αν ξεκινήσει κι όλας συσκευή να γράφει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pacahontas III milagros Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Οι τιμες ειναι λογικοτατες! Νεα τεχνολογια, νεο προϊόν και την λυγουρευομαστε απο τωρα με την ακόρεστη πείνα μας για storage! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geostratis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Kαι από εγγύηση πόσο ? 2 χρόνια καλά δεν είναι ? Τοσο δεν δίνει η WD και στους σκληρούς της πλέον ? Κi αυτά με γκρίνια ... Πάνε πια οι 5-ετίες και τα "εφ' όρου ζωής". Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Apple... Να σκάμε λοιπόν και κανά χιλιάρικο συχνά-πυκνά ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 11 hours ago, anax111 said: Ναι ε; Ε λοιπόν αν είναι έτσι όπως τα λες τότε θα έπρεπε να επαρκεί για 4Κ εγγραφή video μια κάρτα με ταχύτητα 10Mb/s. Δοκίμασε και αν δεν σου καεί η καρτούλα τηλεφώνα μου. Δεν θα προλάβεις να γράψεις ούτε ένα λεπτό. Αν ξεκινήσει κι όλας συσκευή να γράφει. Δεν ξέρω αν αρκούν τα 10MB (όχι Mb) ή αν καεί η κάρτα. Το γεγονός παραμένει, η ταχύτητα της κάρτας που αναφέρεται στο άρθρο είναι MegaBytes, όχι Megabits. Αυτό έγραψα, και ναι, είναι όπως τα λέω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anax111 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, CheOnWeb είπε Δεν ξέρω αν αρκούν τα 10MB (όχι Mb) ή αν καεί η κάρτα. Το γεγονός παραμένει, η ταχύτητα της κάρτας που αναφέρεται στο άρθρο είναι MegaBytes, όχι Megabits. Αυτό έγραψα, και ναι, είναι όπως τα λέω. Η ταχύτητα που λες είναι όπως τα λες. Αν πρόσεξες όμως εγώ γράφω πως οι πραγματικές ταχύτητες δεν έχουν καμία σχέση με τις προδιαγραφές. Εγώ έχω δοκιμάσει εγγραφή σε 4K με 3-4 κάρτες. Σε πληροφορώ πως εάν η κάρτα δεν έχει πραγματική ταχύτητα εγγραφής γύρω στα 40Mbs δεν μπορείς να βγάλεις το μισάωρο της εγγραφής σε 4Κ που σου δίνουν τα περισσότερα smartphones. Με 20άρα θα σταματήσει να γράφει κάπου στο 5άλεπτο. Οπότε μπορεί μεν στα νούμερα να φαίνεται ότι δουλεύει αλλά στην πραγματικότητα δεν δουλεύει. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2019 από anax111 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 4 minutes ago, anax111 said: Αν πρόσεξες όμως εγώ γράφω πως οι πραγματικές ταχύτητες δεν έχουν καμία σχέση με τις προδιαγραφές. Ναι, και συμπλήρωσα ότι εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες και διευκρίνισα τη διαφορά μεταξύ MB και Mb. Δεν διαφωνούμε στο "τι κάρτα χρειάζομαι για να γράψω 4K@60Mbps". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Στις 28/2/2019 στις 10:49 ΠΜ, Mini31 είπε Μπράβο βρε παιδιά Αλλά εδώ δεν μπορώ να γεμίσω τα 64 του κινητού μου και τα άλλα 124 της κάρτας μου Την να την κάνω ένα τέρας Μην χολοσκάς... Δεν απευθύνετε σε εσένα... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LionRulesGR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Στις 28/2/2019 στις 11:00 ΠΜ, stafaf είπε Οι ανάγκες διαφέρουν. Εδώ με 128gb sd είναι φίσκα. Και άλλα τόσα να είχα δε θα μου έφταναν. Βάζοντας 4Κ τσόντες στο κινητό φίλε ούτε εμένα θα μου έφταναν … Δοκίμασε 720p ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα